Şimdi Ara

AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
15
Favori
74.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panelin samsung sva olduğuna emin isiniz, burada tp vision gözüküyor, ayrica ilginc oled lerde oluşan yanık oluşmuş gibi monitörde.

DisplaySpecifications
    23.6" AOC C24G1 - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/0959135d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• st_emx kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda bağlantısı verilen incelemede panel için "Samsung panel with custom backlight SVA (‘Super’ Vertical Alignment)" ifadesi kullanılmış, ona istinaden öyle yazdım.
  • "This monitor features a 144Hz 23.6” SVA (‘Super’ Vertical Alignment) panel from Samsung, coupled with a 1500R curve. More specifically, a TPV panel is used which adopts a Samsung SVA CELL (panel without backlight) and adds a custom backlight solution. 8-bit colour is supported"
    Anlaşıldı durum
    Panel TPV üretimi fakat hücreleri Samsungtan alınmış SVA hücrelerinden oluşuyor, böylece panel samsungtaki özellikleri kazanmış oluyor.
    Yanlız burn-in olayı şaşırttı beni Oled veya plasma tamamda Led monitorde ilk defa duydum
    şurda samsung bazı önerilerde bulunmuşhttps://www.samsung.com/ae/support/tv-audio-video/are-led-tvs-subject-to-burn-in/

• Değişimden gelen ekranımda da ölü piksel çıktı ancak çok rahatsız edecek şekilde değil. İtopya'ya geri iade edip Vatan bilgisayar'dan alayım dedim ancak uğraşıp duracağım. Bir de mouse'u da iade edeceğim vs. ölü pikselle kullanmaya alışmam gerek sanırım.
  • bekko33 kullanıcısına yanıt
    Şans meselesi tamamen yinede hayırlı olsun
  • Merhaba, üründe mavi ışık filitresi var mı acaba?
  • rikendly kullanıcısına yanıt
    Low Blue modu adında bir özelliği var, aynı işlevi görüyor.
  • Bugün satın aldım ancak alt kısımlarda böyle bulutlu siyahlık var gibi normal bir durum mu acaba bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikendly -- 3 Kasım 2019; 14:47:44 >
  • SMTZHR kullanıcısına yanıt
    İçim rahat etmedi büyüyebilir vs diyen oldu Perşembe günü tekrar yolladım. Bu sefer direkt servisine yolladım. İtopya cidden beklemediğim bir tepki vererek "1 ay önce aldığımız kararla artık kargo gönderene ait." dedi ancak unuttuğu bir şey vardı. İlk ekranımı henüz 1-1.5 hafta önce kendi verdikleri kodla UPS kargo ile karşılamıştım.

Sistemimi de ekranı da itopya'dan aldım ancak pişmanım. Sistemde hiçbir sorunum yok bu arada. Ha bunu da önce ekranı 2.kez ölü piksel çıktığı için iade edeceğimi söylediğim zaman söylediler. Kargo kuralının yeni geldiğini yani. Malınızın arkasında durmuyorsunuz dediğimde de techpro diye bir servise yönlendirdiler ve o servise yolla dediler. Yolladım bakalım sonuç bekliyorum. 3.seferde de ölü piksel gelirse artık şansıma bahtıma diyeceğim.
  • bekko33 kullanıcısına yanıt
    İnşallah halledilir hocam, sorunlu olması değilde insanı bu süreç yoruyor ve soğutuyor valla
  • Arkadaşlar ben de bu monitörü alarak aranıza katıldım. Kullananlar memnun mu? Kronik bir sıkıntısı var mı? Sizlerden bilgi almak isterim, teşekkürler şimdiden

• Bende itopyadan aldım. Monitörün genel ve renk ayarlarını yapan var mı? Özellikle renk ayarlarını referans almak adına paylaşabilecek var mı?

• Aramıza hoşgeldiniz. Kendi ayarlarımı önceki mesajlarda yazmıştım. Bi faydası olursa göz atabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ufak bir ölü pikselli ekranımla yola devam ediyorum. İtopya o kadar çok zorluk çıkardı ki illallah ettirdi sonunda. Kırmızı ve beyaz ekran dışında belli bile olmuyor. Hatta artık gözüm alıştı. Sizlere sormak istediğim genel olarak bir ayar yapmadım. Ne tarz ayarlarda kullanıyorsunuz var mıdır bir şeyler önerebilecek olan?
  • Ben hiçbir renk ayarıyla oynamadım sadece şu ayarları değiştirdim:

game mod:off/low blue mode:off/overdrive:strong/freesync:off/frame counter:off/mbr:1
  • Merhaba arkadaşlar monitörümde şöyle bir şey var. Sanırım ölü piksel değil ancak ne olduğunu da anlamadım. Tüy gibi bir şey mi kalmış acaba ? Yardımcı olabilecek var mı?
    AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemi -- 16 Kasım 2019; 19:39:53 >
  • Bu monitör ile Fifa filan oynarken oyuncuların arkasında değişik bir görüntü belirme yaşayan var mı? Tam çözemedim nasıl bir şey ama böyle bir şey yaşıyorum.
  • 32 inç olanını almak istiyorum. Genel anlamda memnun musunuz ?

edit: aldım geldim 32 inç 144 hz. Çok memnun kaldım,alırken pixel testi yaptırdım vatanda bağlayıp baktık kusursuz, monitör harika bu fiyata alternatifi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 30 Kasım 2019; 17:40:42 >
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    32 1080p için bok büyük değil mi hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.