Şimdi Ara

AOC CQ32G1 31.5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Kuzenimin işyerindeki arkadaşı bu linkteki monitörü satıyormuş. Tanıdık biri aslında. Cihaz temiz 2 ay kullanılmış sadece oda kullanılmış denilemez aslında. Kuzenim nakit 1250 TL varsa alayım sana dedi. Sizce alınır mi ? Çok mu büyük acaba ? Rekabetçi oyunları pek oynamam genelde far cry 5 tomb raider tarzı hikaye modu ve fifa forza tarzı spor oyunları oynarım. Elimde samsungun 23.6 inçlik 1080p 72hz curved monitörü var. Sistemim ise Ryzen 5 2600 16GB ram ve RTX 2060.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissMacHoOo -- 16 Nisan 2020; 12:12:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncellllllll
  • 1250 TL bu cihaz için çok iyi bir fiyat. 1440p 144hz VA monitör, piksel aralığı 24" 1080p monitörle eşdeğer.
    Forumda ilanı olsa anında satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventserdar

1250 TL bu cihaz için çok iyi bir fiyat. 1440p 144hz VA monitör, piksel aralığı 24" 1080p monitörle eşdeğer.
    Forumda ilanı olsa anında satılır.
    hocam normalde 1700 1800e satılacaktı ancak kuzenim sayesinde böyle ucuza alabildim. Kısmetse yarın teslim alacağım bakalım.
  • Kullanmasan bile alınırdı almışsınız iyi olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Kullanmasan bile alınırdı almışsınız iyi olmuş
    aldım valla hocam bugün kurdum da inanırmısınız ürünün jelatinleri bile duruyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Yazık olmuş size hayırlı olsun ömürlük büyük gelirse odana tavana as yatarken izlersin aparat al bi tane hdmi dongle görüntü yansıt ben 27 sini aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 21 Nisan 2020; 23:44:26 >
  • quote:

Yazık olmuş size hayırlı olsun ömürlük büyük gelirse odana tavana as yatarken izlersin aparat al bi tane hdmi dongle görüntü yansıt ben 27 sini aldım
    teşekkür ederim hocam valla bir ömür kullanmayı düşnüüyorum nasip olursa :D bakalım hocam bi kullanalımda :D
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ikimize de ben 2550 ye aldım 27inç olanını

Edit: 3 yıl garantisi var fatura tarihi itibari ile aklınızda olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 22 Nisan 2020; 1:0:48 >
  • quote:

Hayırlı olsun hocam ikimize de ben 2550 ye aldım 27inç olanını

Edit: 3 yıl garantisi var fatura tarihi itibari ile aklınızda olsun
    size de hayırlı olsun hocam tamamdır sağolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.