Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
165.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apollo48

arkadaşlar monitörümde 1 adet ölü piksel var, bu ölü piksel diğerlerini etkilermi

Yok kardeş ben öyle birşey duymadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    tamam, benim laptopta nvidia ekran kartı var, nvidia denetim masasında diğer ekran olarak monitör gözükmüyor, 75 hz yapmak için, laptopumun modeli asusu x554l, ekran kartı gt820m

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo48

tamam, benim laptopta nvidia ekran kartı var, nvidia denetim masasında diğer ekran olarak monitör gözükmüyor, 75 hz yapmak için, laptopumun modeli asusu x554l, ekran kartı gt820m

Anlattıklarımız masaüstü için zaten.

• arkadaşlar 75 hz yükselttiğimden beri csgo da 1024x768 çözünürlükte blackbars yapamıyorum yardımcı olabilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.BYKUSH

Hocam bildiginiz testler varsa arkadasa ismini ( eger bilgisi yoksa ) nasil yapilacagini soyleyin yapsin kendisi zaten diyor istediginiz test varsa diye.
    bildigim kadariyla okuduklarimda
    Olu pixel yok. isik sizmasi sag alt kosede az biraz var demisti . input-lag testi crt monitor olmadigi icin yapamadi.
    bright frame çamur gibi yapıyor ekranı hiç önermiyorum
  • Seçenek 3 (Önerim)

Color Temp >> sRGB

Bright Frame >> On + Frame Size 100, Br 45, Contrast 45

+ Nvidia Denetim Masası >> Masaüstü Renk Ayarlarını Ayarla >> Digital Vibrance %55 >> Uygula

Bu ayarlar sanırım en iyi ayarlar, uyguladım keyifle kullanıyorum. Konu sahibine teşekkür ederim.
  • Aynen öyle çok iyi ayarlar çok alıştım monitörüme, başkaları kötü geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

ışık sızmasından garantiye veren var mı hiç ne kadar sürede sonuç çıkıyor ve değişiyor mu kesin? aldığımda alt tarafta biraz vardı ama şimdi diğer 3 köşede de çok az var ve alt tarafta ki arttı. kesin değişim çıkıyorsa yazın vermeyi düşünüyorum, uzaktan dizi & film izlerken rahatsız ediyor şu an.

Alıntıları Göster
    Her İps monitörlerde input lag ve ghosting oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badelasum -- 12 Şubat 2016; 15:16:09 >
  • Bilgi için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 6 aydır kullanıyorum çok hoşuma gitti gerçekten bundan sonraki tercihimde aoc olacaktır muhamelen ayrıca çok güzel bir inceleme yapmışsın emeğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuvvetMira27

Bende 6 aydır kullanıyorum çok hoşuma gitti gerçekten bundan sonraki tercihimde aoc olacaktır muhamelen ayrıca çok güzel bir inceleme yapmışsın emeğine sağlık

Eksik olmayın hala ölmedi efsane model, bende çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: KuvvetMira27

Bende 6 aydır kullanıyorum çok hoşuma gitti gerçekten bundan sonraki tercihimde aoc olacaktır muhamelen ayrıca çok güzel bir inceleme yapmışsın emeğine sağlık

Eksik olmayın hala ölmedi efsane model, bende çok memnunum.

Alıntıları Göster
    Alınır mı şuan?

• quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Alınır mı şuan?

Ucuza 2.el olursa anca, ben çok memnunum hala.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Alınır mı şuan?

Ucuza 2.el olursa anca, ben çok memnunum hala.

Şuan alınabilecek monitörlerden tavsiye edebileceğin var mı 24" boyutlarında. Yoksa bunu mu al dersin?
  • Bütçeyi yaz pm den.
  • quote:

Bütçeyi yaz pm den.
    Merhabalar. Bende bu monitörü kullanmaktayım. Hdmi portu bir tane malum. Hem Bilgisayarı hemde Xbox ı kullanmak istiyorum. Bunun için nasıl bir çözüm bulabilirim? Teşekkürler. Örnek ürün paylaşırsanız memnun kalırım.
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadaki ps4 çözümüne bakınız.
  • quote:

İlk sayfadaki ps4 çözümüne bakınız.

Murat Hocam benim sormak istediğim Hdmi port sayısını nasıl arttırabiliriz?
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt
    Ya çeşitli aparatlar var ama ne kadar kullanışlı olur onu bilmiyorum, araştırabilirsiniz ihtiyacım olmadığı için bakmadım hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.BYKUSH

Hocam bildiginiz testler varsa arkadasa ismini ( eger bilgisi yoksa ) nasil yapilacagini soyleyin yapsin kendisi zaten diyor istediginiz test varsa diye.
    bildigim kadariyla okuduklarimda
    Olu pixel yok. isik sizmasi sag alt kosede az biraz var demisti . input-lag testi crt monitor olmadigi icin yapamadi.
    arkadaşlar ekranın ortasında sarı bi leke var yuvarlak hafif saydam nedir bu bugun farkettim
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.