Şimdi Ara

AOC E2461FWH Monitörüm'de Leke Gibi Bir Şey Var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu monitöre yaklaşık 2.5 haftadır sahibim ve bana mısın demedi herşeyini çok beğendim, bright frame'den tut 2ms olmasına kadar. Ancak monitörün sağ altında bir leke var. Öncelikle şunu söyliyeyim neredeyse hiç ama hiç gözükmüyor ne oyun oynarken ne de internette gezerken ama sadece başlangıç ekranında gözüküyor ve onun için resmini oradan çektim. Gaziemir VATAN Bilgisayar'dan aldığım ilk monitörde bu sorun vardı götürdüm incelediler ve bu çoğu LED ekranda oluyor önemsiz birşey dediler. Israr ettim ve değiştirdiler. Eve geldim ve yine aynı leke! Değiştirdiklerine eminim ama leke hem aynı yerden aynı şekil ve aynı çizikler aynı yerde Bir bakın isterseniz bir daha gideyim mi değiştirmeye? Leke ekrana sadece yukarıdan bakınca görünüyor. Karşıdan hiçbirşey yok. Yukardan oyun esnasında veya normal işlerinizi yaparken de göremiyorsunuz lekeyi ancak orada olduğunu biliyorsunuz ve o gıcık bir durum.
     AOC E2461FWH Monitörüm'de Leke Gibi Bir Şey Var!  AOC E2461FWH Monitörüm'de Leke Gibi Bir Şey Var!  AOC E2461FWH Monitörüm'de Leke Gibi Bir Şey Var!
    undefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeontares -- 7 Eylül 2014; 13:51:27 >

• Bir de ekran tamamen yayılmıyor sanki. Yarım santim kadar bir kısım var çerçeveye doğru boşluk kalan. Bu olur mu? Lütfen yardım edin arkadaşlar bu ay içinde sadece yarın ya da bugün gidebilirim..
  • Aeontares kullanıcısına yanıt
    Leke dediğin şey bakış açısına göre değişen geçiş kaybı. Monitörün görüş açısının yüksekliği veya düşüklüğüyle ilgili bir durum bu. Özellikle de degrade denilen renk geçişlerinde kendini fazla belli eder. TN panellerin kronik sorunudur. 100 sefer de değişim yapsan, sonuç aynı olacak yani.

Görüntünün ekrana tam yayılmaması sorununu ise şu ayarla yapabilirsin. Çubuğu en sağa çekmen gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.