Şimdi Ara

AOC fiyat-performans oyuncu monitörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AOC fiyat-performans oyuncu monitörünü duyurdu
    Oyuncu ekipmanları için kısıtlı bir bütçesi olan oyunculara yönelik piyasaya sürülen AOC markasının yeni monitörü fiyatının üzerine çıkan özellikleri ile oyunlarda tatmin edici bir performans sergiliyor.

AOC 27G10ZE özellikleri ve fiyatı

AOC 27G10ZE oyuncu monitörü biraz daha dengeli bir bütçesi olanlara hitap ediyor. 27 inçlik Full HD IPS panelde 260Hz aşırtılmış tazeleme hızına ulaşılabiliyor. 300 nit parlaklık değeri yanında griden griye 1ms tepki süresi, 8-bit renk desteği yer alıyor.

Ayrıca Bkz.Asus ROG yeni 480Hz OLED monitörünü Avrupa’ya getirdi

DCI-P renk gamının yüzde 96’sı, sRGB renk gamının yüzde 126’sı kapsanırken HDR10 desteği ile daha gerçekçi ve detaylı görseller elde edilebiliyor. Düşük gecikme modu sayesinde yaptığınız hamleler ekrana gecikmesiz yansıyor.

Oyun kategorilerine göre ayar yapabilmenizi sağlayan menüsü, mavi ışık filtresi, titreşim engelleme, HDMI 2.0, DP 1.2 bağlantısı gibi özellikleri olan AOC 27G10ZE oyuncu monitörü 138$ fiyat etiketi ile Çin’de satışa sunuldu.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/07/28/aoc-27g10ze-gaming-monitor-launch-specs-price/

• Full hd mi kaldı aga çamur görüntü. 2k altı kurtarmaz

• rekabetçi oyun oynayanlar hitap eden 24 inc 2k bir monitörü vardı bu firmanın, akıllı adam zaten reakabetçi oyun oynayacaksa gider onu alır... bu monitörde 1.2 dp var nasıl 260 hertz görüntü tazelemesi verecek? millet 1.4a dp koyuyor giriş olarak sen bu monitörü hangi akıllı adam satacaksın merak ettim?

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    24 inch 2k modele sahibim, rekabetçi oyunlarla pek işim yok ama yine de 27 fazla büyük geliyor gibi hissettiğim için onu tercih ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat performans diyor ağalar ,
    bu monitörün maliyeti 50 $'ı geçmez AOC için o yüzden FHD takılmışlar , 235mhz'e teorik olarak ulaşır sanırım zira onu besleyecek giriş portu yok...

• çok çeşitli monitörler kullandım.
    1080p (fullhd) -> 24"
    2560x1440 (2k) ->27"
    4k için -> 32" veya üzeri monitör alın.

1080p çözünürlükte 27" monitör veya daha büyük monitör alırsanız pixeller görünür keskin net görüntü elde edemezsiniz. veya 27" boyuta 4k monitör alırsanız 4k çözünürlük açtığınızda gözünüzün görebileceğinden daha küçük ve ince detayları 27" inç alana sıkıştırdığı için monitöre kafanızı 15cm mesafeye yaklaştırmadıkça detayları gözünüz görmez. hele hareketli oyunda vs hiçbir detayı gözünüz görmez. monitör 4k gösterir gözünüz 2k görür. Masa ve koltuğunuzun da ergonomik olması odanızda ışığın ne taraftan vs geldiği de önemlidir.

• rortatas kullanıcısına yanıt

%100 katılıyorum ışığına kadar etkiliyor konforu aga ya. Ama 8K monitör alırsak 40inc mi almamız lazım o zaman HAhahahahaah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rortatas kullanıcısına yanıt

Görüntüleme tamamen mesafe ve kullanım amacı ile alakalıdır, yanlış yönlendirme.

• 2025 gireceğiz 27" full hd 300 - 500 nit (20 yıl geriye gidek)

DCI-P renk gamının yüzde 96’sı, sRGB renk gamının yüzde 126’sı böyle birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 6 Ağustos 2024; 19:31:11 >
  • Monitör almak isteyenler için tavsiyem 25 inch 1080p yüksek tazeleme hızı olan bir monitör alabilirsiniz. 25 inch 1080p çözünürlük için çok ideal.

4k 144hz monitörüm var bir çok oyun 4k çözünürlükte 144 fps'ye çıkamadığım için kullanamıyorum. Ayrıca çok fazla güç tüketiyor 4k açınca pc zorlanıyor. 1080p 25 inch çok ideal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.