Şimdi Ara

AOC G2460FQ 24'' 144 Hz 1ms (Analog+HDMI+DVI+Display) Fulll HD LED Monitör ( Hepsiburada) 859,00 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sizce alınır mı? Bana çerçeveleri kalın geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TN panel, kötü çerçeve. Artık indirimde 1000-1100 liraya IPS paneller bulunabiliyorken ben olsam almazdım.

AOC G2460FQ 24'' 144 Hz 1ms (Analog+HDMI+DVI+Display) Fulll HD LED Monitör  ( Hepsiburada) 859,00 TL
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bu fiyata kacmaz, ihtiyaci olan yapistirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • (Analog+HDMI+DVI+Display) olması mükemmel. Va olsa alınırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

TN panel, kötü çerçeve. Artık indirimde 1000-1100 liraya IPS paneller bulunabiliyorken ben olsam almazdım.

Katılıyorum. TN ve 144 Hz olarak maksimum 700 TL verilmeli. IPS ve VA paneller 1000-1300 TL aralığında tercih edilebilir.

Not : Boyut olarak 24 inc baz alınmıştır.

• 900 liraya çektiler.
    Büyük ihtimalle iadeleri itelediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lenovonun da var kalın çerçeveli 789₺ . Tn almayı düşünmüyordum ama axess 75₺ puan veriyordu dayanamadım aldım 714₺ ye gelmiş oldu . Piyasadaki ikinci ellere para vermektense böyle bir tercih yaptım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Benjamin Sneijder

Lenovonun da var kalın çerçeveli 789₺ . Tn almayı düşünmüyordum ama axess 75₺ puan veriyordu dayanamadım aldım 714₺ ye gelmiş oldu . Piyasadaki ikinci ellere para vermektense böyle bir tercih yaptım.
    Tn alısınca o kadarda kötü durmuyor.
    1.5 aydır kullanıyorum. Küçük ayarlarla bi tık iyi oluyor gözde alışınca ooo leş miş demiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Benjamin Sneijder

Lenovonun da var kalın çerçeveli 789₺ . Tn almayı düşünmüyordum ama axess 75₺ puan veriyordu dayanamadım aldım 714₺ ye gelmiş oldu . Piyasadaki ikinci ellere para vermektense böyle bir tercih yaptım.
    TN ve 144 Hz için 714 tl makul fiyat. Güle güle kullanın.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    ıps tnden daha üstün bir teknoloji ama her alanda tnden daha iyi diyemezsin. çoğu ıps ekranda ghosting problemi var. bu konuda en temizi tn. ben almadım ama rekabetçi fps oynayan birinin tn alması daha mantıklı bile olabilir.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    144hz ips varmi bildiginiz 1200 civari.

• AOC 24G2U ilk aklıma gelen. Çok tutan bir monitör, stok bulmak oldukça güç dolayısıyla fiyat da fırlamış, ben 999₺’ye almıştım. AOC 24G2U5 modeli var, 144Hz yerine 75Hz, daha uygun fiyatlı.
    https://www.epey.com/monitor/karsilastir/345336-401100/aoc-24g2u_aoc-24g2u5-bk/

• Fiyat çok iyi. 75 Hz fiyatına 144 Hz veriyorlar. Yaklaşık bu fiyata 75 Hz olanını almıştım ve hala kullanıyorum.

İki tane kötü özelliği var.

Birincisi ölü piksel çıkması garanti gibi bir şey. İlk aldığınızda olmasa bile sonradan oluşuyor. Zaten yurt dışı yorumlarda da çoğu kişi bundan şikayetçi. Ben de ilk aldığımda sağlamdı sonradan 1 tane ölü piksel oluştu ama beni çok rahatsız etmediği için o şekilde kullanmaya devam ediyorum.

İkincisi de color banding. Bazen beni çok rahatsız ediyor ama diğer monitörler de kıyaslamak lazım bu durumu. Yani başka marka model monitör alsanız da yine bu sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

AOC 24G2U ilk aklıma gelen. Çok tutan bir monitör, stok bulmak oldukça güç dolayısıyla fiyat da fırlamış, ben 999₺’ye almıştım. AOC 24G2U5 modeli var, 144Hz yerine 75Hz, daha uygun fiyatlı.
    https://www.epey.com/monitor/karsilastir/345336-401100/aoc-24g2u_aoc-24g2u5-bk/
    çok iyi fiyata almışsınız hocam. takip edeyim 1100 civarına düşerse hemen alacağım.

• Bu ne biçim bi tasarım, gözlerim kanadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651

Bu ne biçim bi tasarım, gözlerim kanadı.
    bu tasarım mı goz kanattı ? maşallah ne goz varmıs sızde. meslek sanat elestırmenlıgı felan heralde

AOC G2460FQ 24'' 144 Hz 1ms (Analog+HDMI+DVI+Display) Fulll HD LED Monitör  ( Hepsiburada) 859,00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 8 Ocak 2020; 22:58:57 >

• Fiyat 900 olmuş bile, yine de iyi gibi.

Üstadlara bir sorum olacak.

Amaç online oyun, youtube ve film izleme.

Bunun yerine 700 TL'ye va panelli acer nitro tercih etmeli miyim? İlanda 60hz diyor ama cihaz 75hz >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongunbey -- 9 Ocak 2020; 0:50:48 >

• gözümü acıttı monitör.O nasıl çerçeve öyle.Bedava olursa düşünürüm.
  • hepsiburada mı Allah Korusun
    9 aralıkta çamaşır makinesi aldım. horoz lojistik kargoyu kaybetti. hepsiburada siparişi iptal etmiyor parayı iade etmiyor. görüşecek kimse de bulamıyorsunuz.

bir daha mı tövbeler olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.