Şimdi Ara

Aoc G2460PQU kullanan var mı Beyler cevap yazın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar laf ettik dönüşü yok artık 2 hafta içinde bende alırım
  • dostum ben bu monitörü ciddi anlamda almayı düşünüyorum ve şunu merak ediyorum, oyunlarda genel olarak memnun musun? ve bu bahsettiğin parlaklık sorununu menüden kendi ayarlarını yaparak çözebildin mi?
  • oyunlarda basarili bir monitor. her ne kadar tn panel ve gamer bir monitor olsada renkleri beni tatmin etti.120 hz zaten guzel oluyo bide ms olarakta hizli oldugu icin yag gibi akiyo :D
    fakat 1ms yazmasina ragmen yurtdisi incelemesinde 7-8ms olarak olculmus tepki vermesi (bende acerda vardi 120hz 2ms olmasina ragmen oda 5-6 ms olculuyodu)yani tepki sureside gayet iyi
    isik sorununuda menuden gamma 3 yaptim .bu da zaten en minumum olan ayar.contrast ve brightnes ayarinida guzel yaptim . ama monitorun menusunden ne kadar ayar yaparsan yap gamma da garipligi var aletin /yukardaki resimde ne demek istedigimi anlayabilirsin. bende ati color ayarlarindan gamma yi bir miktar daha dusurdum .anca oyle biraz daha duzgun oldu ama yinede tam degil .
    belkide renk profil yukleyip (kalibrasyon yapilmis icc profil yani) oyle biseyler yapmak daha iyi sonuc verebilir . aslinda denemedim degil fakat biseyle kafayi yedi ve windowsta ne profil yuklersem yukleyeyim hic degisiklik olmuyor . bende profili kaldirdim ve fabrika ayari yaptim/ati color ve monitorun kendi menusunden yapabildiim kadar iyi yapmaya calistim .
    yani monitor ilk aldiginizda kotu gelicek gozunuze ve ugrastircak biraz (belkide cok tecrubelisindir 10 dkka yparsin bilemem :) )

• bak bu gamada bir örnek ver ışığı gören bu soru soruyor bir değerelendirme yap bence.

• sana 3 tane resim yolluyorum . print screen yaptim . umarim sende gorebilirsin ,dikkatli bakarsan yukardan asagi dogru cizgiler var . ozellikle siyah kisimlara bak .normalde koyudan aciga dogru duzenli bir sekilde gecmesi lazim yani o cizgiler hic olmamasi yada cok az olmasi lazim .bu su ana kadar yapabildigimin en iyisi . belki daha cok kurcalasam daha iyi olabilir yada hic olmaz,acikcasi biraz ayar yapmaya ara verdim , yani belkide gereginden fazla takiliyorum bunlara diye :)sonucta tn panel bunlar yani lcd lerin icinde en tirt olanlari ,biliyorsun zaten ..

pihilipse gelince , bilmiyorum ingilizcen varmi ama yolladigin inceleme sitesinde bu aralar inceledikleri monitorler arasinda en cok ayar yapmak zorunda olduklari bu monitor olmus ve potansiyali olan bir urun demisler ama sanirim bundada baya bir ayar cekmek gerekcek . neredeyse benq xl2420t ile birebir ayni ,sanki kopya cekmisler ordan. philips urun uzun zamandir kullanmiyorum cunku bu adamlar herboka maydanozlar , yapmadiklari sey yok :D o yuzden monitorleri nasildir inan hic bilmiyorum ve hic bir zamanda bakmadim

valla hocam sende benim gibi siyircan kafayi , almisken istedigin biseyi istiyosun ama malesef guzel ulkemizde istedigini bulmak iskence gercekten.

he birde bu aoc monitor benq xl2411t ile asus vg248q ile ayni paneli kullaniyormus . bu 3 modelde ayni panel var sadece kasa ve calisma sekilleri farkli markaya gore
     Aoc G2460PQU kullanan var mı Beyler cevap yazın. Aoc G2460PQU kullanan var mı Beyler cevap yazın. Aoc G2460PQU kullanan var mı Beyler cevap yazın.

• http://www.hepsiburada.com/liste/aoc-g2460pqu-24-1ms-analog-dvi-hdmi-full-hd-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd800111&categoryId=3002879

Philips 242G5DJEB/00 24"

dolar yüzünden fiyatlar artmış

1ms göremedim bf4 te bende aldım aoc2460 monitörü

ekran kart,ı ram, işlemci iyi olacak
    bf4 ekran çözünürlüğü güzel geniş heryeri görebiliyorsun

http://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-242g5djeb-00-monitor-fiyati,74262.html
    philips monitör bir bak

• panel kime ait acaba. yeşil renkte bariz diğer renkleri benm alet yemiyor anlaşılan.bende satın aldıktan sonra kesin şudur diyebileceğim
  • http://pcmonitors.info/reviews/aoc-g2460pqu

hocam su siteden gordum bende .baya iyi bi inceleme .panel ureticisi ve tipi : AU Optronics ,TN (Twisted Nematic) LCD
    bide bu sitedeki renk,isik ve icc renk profilleri yaptim . birebir ayni yaptim yani suan . sanirim olabilcek max kalitede oluyor .Bu gamma problemi aus ve benq dada varmis zaten . sitede yaziyor . simdi sunu dusunuyorum : asus yada benq da alsam demekki hemen hemen ayni sorunlari yasayacaktim cunku ayni panel
  • ok vallaha senın kadar araştırmadım ben bu aleti r başka sıkıntısı yok gibi
  • beyler aleti aldım ama bir sorum var 144hz olmadı 120 hz kaldı ne yapa bilrim 144 çıkara bilmem için
  • Hayirli olsun hocam.dvi dan bagladin degilmi?cunku dvi dan bagladigin zaman yuksuk hz alabilirsin.ben ayari ati nin kendi yazilimindan yapiyorum.windowsun kendi ayarlarini kullanmiyorum.ama her iki yerdende 120-144 hz degisimini yapabiliyo olman lazim.

Ve goruntu nasil sence ? Yani gamma sinda bir sorun gorebiliyomusun?
  • Monitörü dizüstüne bağlasak nasıl 144hz alabiliriz?Monitörün içinden ne tür kablolar çıkmakta?Benim notebookta mini displayport ve HDMI var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D][ABLO

Hayirli olsun hocam.dvi dan bagladin degilmi?cunku dvi dan bagladigin zaman yuksuk hz alabilirsin.ben ayari ati nin kendi yazilimindan yapiyorum.windowsun kendi ayarlarini kullanmiyorum.ama her iki yerdende 120-144 hz degisimini yapabiliyo olman lazim.

asıl ben teşekkür ederim yardımcı olduğun için. gama sorunu var ama ayarlar kısmından sorun gideriliyor ortadan kalkmıyor ama eskisinden bariz bir fark olduğu kesin . nvidia ayarladım çıkış izin vermiyor monitörden yazı çıktı galiba ekran kartı ilgili bir sorun ama ince ayarlardan 140 hz kadar çıktım öyle kullanıyorum. alet oyunlarda yağ gibi akıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Monitörü dizüstüne bağlasak nasıl 144hz alabiliriz?Monitörün içinden ne tür kablolar çıkmakta?Benim notebookta mini displayport ve HDMI var.

slmlar 120 ve 144 hz sadece dvi-d baglantisi ile alabilirsin . hdmi sadece 60 hz destekler . displayport ile 144 hz alabilirsin fakat (ben denemedim cunku displayport kablom yok hic) yurtdisindaki bazi inceleme siteleri display port ilede 120 hz alamamislar . sanirim monitorun firmware ile bir problemi olabilir
    kutudan dvi-d , vga,usb ,ve kulaklik uzatma kablosu cikiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan85

quote:

Hayirli olsun hocam.dvi dan bagladin degilmi?cunku dvi dan bagladigin zaman yuksuk hz alabilirsin.ben ayari ati nin kendi yazilimindan yapiyorum.windowsun kendi ayarlarini kullanmiyorum.ama her iki yerdende 120-144 hz degisimini yapabiliyo olman lazim.

asıl ben teşekkür ederim yardımcı olduğun için. gama sorunu var ama ayarlar kısmından sorun gideriliyor ortadan kalkmıyor ama eskisinden bariz bir fark olduğu kesin . nvidia ayarladım çıkış izin vermiyor monitörden yazı çıktı galiba ekran kartı ilgili bir sorun ama ince ayarlardan 140 hz kadar çıktım öyle kullanıyorum. alet oyunlarda yağ gibi akıyor.

hocam aslinda o kadar ugrasmadan alman lazim 144 hz . simdi bende alamiyorum :D hey allam . driver ile bir problem oluyor sanirim .simdi bende ugrasiyorum .
    gamma olayinda sendede sorun varmis :( demek fabrika cikisli bir sorun var ve sanirim seni rahatsiz etmedi , ama beni deliye cevirdi ve servise verdim ben aleti , birkac gun orda kaldi ve geri geldi sorun yok diye (hatta yazilim guncellemesi yapmislar ,firmware yani) ama gamma sorunu aynen devam ediyor . ve simdi tekrardan resim istediler servisten . eski monitorum ve bu aoc u yanyana koyup resim cekiyorum . servise yollayacagim gene monitoru .
    ben biraz fazla hassasizim ama su bir gercek . sendede ayni sekilde gamma da sorun varsa demekki bu urunde fabrika cikisli bir sorum var gamma ile ilgili .

• benim eski monitörü görseydin bu bir harika derdin renk tonlarında ufak ayarlar yaptın mı tatından yenmiyor vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan85

benim eski monitörü görseydin bu bir harika derdin renk tonlarında ufak ayarlar yaptın mı tatından yenmiyor vallaha

senin adina sevindim valla hocam gule gule kullan :) onemli olan icine sinmesi zaten ki oylede olmus :) hayirli olsun
    ama ben iade edicem sanirim :( eski acer ve bunun arasindaki gamma (aslinda soyle diyelim tam siyahtan gri ye gecis tonu (resimde mesela) atiyorum 1 ton olmasi gerekirken 2-3 ton birden farkediyo ) farkini gorsen acer harika dersin inan :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Monitörü dizüstüne bağlasak nasıl 144hz alabiliriz?Monitörün içinden ne tür kablolar çıkmakta?Benim notebookta mini displayport ve HDMI var.

slmlar 120 ve 144 hz sadece dvi-d baglantisi ile alabilirsin . hdmi sadece 60 hz destekler . displayport ile 144 hz alabilirsin fakat (ben denemedim cunku displayport kablom yok hic) yurtdisindaki bazi inceleme siteleri display port ilede 120 hz alamamislar . sanirim monitorun firmware ile bir problemi olabilir
    kutudan dvi-d , vga,usb ,ve kulaklik uzatma kablosu cikiyor

Tesekkur ederim cok açıklayıcı oldu sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -gözlerim ağrımıyor.
    -çok küçük yazıları bile okuya biliyorum
    -donanım haberin renkleri olmadık turuncu koyu sarı açık sarı olan ıps monitörde ne gördüysem bu da aynı renkler var tam değil ama eşit

onlarca alet gördüm bu iyi bir konumu var 4 yıldız alır benden eksik yönleri de var ama oda fiyatı yapacak bir şey yok bunada
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.