Şimdi Ara

Aoc G2460PQU kullanan var mı Beyler cevap yazın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/aoc-g2460pqu-24-1ms-analog-dvi-hdmi-full-hd-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd800111&categoryId=3002879

Gören duyan var mı. Nasıl bir alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan85 -- 30 Aralık 2013; 23:58:28 >

• slmlar
    bu urunu 2 gun once satin aldim ve dun teslim aldim .evde kurulumuda yaptim .genel olarak guzel monitor .tabi renk ve isik ayari yapmak sart . yalniz gamma kisminda problemi var gibi ve bu aksamda cozmeye calisacagim . sormak istediginiz merak etiginiz syleri sorabilirinizi .elimden geldigince yardimci olmaya calisirim
  • BF4 YADA BF3 hiç denedinmi oyun konusunda basıl bir VG248QE Asus aynı ayarda mı parlaklık kıstığında ekranda dalgalanma var mı? film izleme keyfi nasıl anlat resim ekle ne video yada ekleyeceğin her şey işime yarar. ilgin için teşekur ederim
  • aslinda evet oynadim. bf4 oynadim . renk konususunda aslinda klasik bit tn panel . asus ile karsilastiramam cunku asusun o modelini hic kullanmadim hicte yakindan gormedim. ama yabanci inceleme sitelerinde benq xl2411 ve asus VG248QE modeli ile ayni paneli kullaniyormus .
    simdi ayar ve kalibrasyon olaylarina dalcam . cunku daha once dedigim gibi gamma durumunda bir sorun var ,bir resim ekliyorum suan . resmin sol alt kismina dikkatli bakarsan goreceksin.
    tabi suan monitor fabrika ayarlarinda ,elimden geldigince ayarlamaya calsicagim. umarim duzelir .
    ayrica monitorde hic back light bleeding gormedim .sadece sag alt kosede cok az var .

• az onceki mesajda resim cikmamis. tekrardan deniyorum
  • resim de gördüğüm kadarıla aşırı parlak bir alet resim kalitesi biraz daha iyi olasaydı olacaktı neyse bidde 144 hz ve 60 hz arasında fark oluyormu oyun filmlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan85 -- 8 Ocak 2014; 23:55:27 >
  • arkadaş sen yapmışken adam akılı bir inceleme yazısı yaz genel hatlarıyla resim koy alacak olan arkadaşlarda yardımcı olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan85 -- 8 Ocak 2014; 23:56:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam full inceleme yapmak ve yaziya dokmek bana gore degil :) yani becerebildigim birsey degil ,o yuzden. soru cevap seklinde olursa daha cok yardimci olurum

bu ayardaki cogu monitor genelde fabrika cikisli asiri parlak oluyor . ben sana asil problemi gostermek istedim . o yuzden resim kalitesine bakmadim pek.isiklari ayalaryinca daha duzgun oldu tabi ama ugrasmak gerekiyor .renk kaliteside yeteri kadar iyi ,sonucta oyuncu monitoru ,mukemmel resim kalitesi beklemek yanlis olur
    60 - 120 hz arasinda tabiki fark var . 120 hz windows masa ustunde bile farkediyor , daha net goruyorsun. 120 hz in oyundada farki var ama bunu tam anlamiyla algilayabilmek icin oyun grafik ayarlarini low a getirip oyunu mumkun oldugunca hizli calistirmak lazim ayrica mouse imleci bile farkli hareket ediyor hem windowsta hemde oyunda. ornek veriyorum;oyunda mouse hiz ayari 5 ise 120 hz yapinca 4 yada 3'e dusuruyorum. ama sunu soyleyeyim sadece windowsta bile kullanilcaksa 120hz monitor gercekten farkediyor .eski crt yani tuplu monitorleri dusun .onlarda 60hz di ama 75hz 100hz destegi olan monitorler goruntude daha keskindi ve gozu daha az yoruyordu .bu lcd monitorlerdede aynisi gecerli .kimi kullanici 60hz zaten akici ve insan daha fazlasini algilayamaz diyor .iyi oyuncular zaten 60hz 120hz arasindaki farki algiliyor zaten.

• aleti görmeden bir şey diyemiyorum hayırlı olsun kaça nerden aldın en son sorum bu olacak aletin genel bir resmini eklermisin
  • evet urunu ben sana burda ne kadar anlatsamda gormeden karar karar vermek zor . aksam eve gidince resim eklerim gene amd resimleri cep telefonu ile cekecegim.Dun aksam baya bi ugrastim,sonucta yeni monitor yapabildigimin en iyisini yapmaya calistim .Genel olarak guzel alet
    asagidaki linklerde detayli incelemeleri var .birinci linkte full detay resimleride var .Orda ne goruyorsan ,alette o.Birebir ayni . ikinci link daha cok aletin goruntu kalitesi ile ilgili inceleme
    http://www.kitguru.net/peripherals/monitors/zardon/aoc-g2460pqu-144hz-24-inch-monitor-review/
    http://pcmonitors.info/reviews/aoc-g2460pqu

Urunu sanal marketimden 1140 tl ye aldim .Isin acikcasi mecburen aldim ,normalde benq yada asus dusunuyordum fakat uzun bir suredir benq ve asus 120 hz monitorleri yok turkiyede ve anladigim kadariyla bir sure daha gelmeyecek .Cunku ,belki duymussundur nvida nin g-sync diye birsey cikardi.Monitor ve ekran karti arasindaki hz/fps oranini dengeliyor ve g-ync dedigimiz olayi kullanabilmek icin nvidia kart (gtx65ti ve yukarisi gerek) ve monitorun icinede bir kart takilmasi lazim.Asus,benq,philips gibi markalarda bu kartin monitorun icinde olan modellerini duyurdular .Ama ne zaman kac tl den tukiyeye gelir bilinmez.Pahali olcaklari kesin ama .
    Ben monitoru alirken bakmadim yer kalmadi yani ve 120 hz olarak sadece bu monitoru buldum (ki benq yada asus un gamer modellerini son 3 aydir aradim ama sonuc 0 )

Bu arada monitorun 3d destegi yok (zaten bende 3d kullanmiyorum) ve display portta 60hz den yukarisini gosterememe sorunu varmis.Ben dvi-d baglantisindan kullandigim icin sorun olarak gormedim kendimde

Urunden tabiki %100 memnun degilim , daha once dedigim gibi gamma ile ilgili olarak biraz sorunu var.
    Monitoru al yada alma diyemem , ama sende benim gibi 120hz bir monitor ariyorsan ve bu aralar almak istiyorsan bu modelden baska suan bulabilecigin baska marka yok.Guzel ulkemde cogu aradigimiz seyi bulamadigimiz icin bazi seylere mecbur kaliyoruz .

(Aksam musait olabilirsem bi kac resimde ben ekleyecegim )

• g-ync bu aletler yaza doğru gelir 4 ay falan var ve pahalı olacaktır 4k olur fiyatı pahalı olur fiyat düşmeside kışı bulur 1 yıl daha beklerim uygun fiyata alet almak için neyse 1 ay daha beklemek
  • evet bencede urunun cikmasi uraya gelmesi fiyat dusmesi ve yeteri kadar stokta olmasi 1 seneyi rahat bulur . Bide 4k olayinin oturmasi bi kac seneyi daha bulcak . oyunlari bile 1980*1080 de full adam gibi hizli oynayamiyoken 4k da hangi kartla yapcaklar onu mechul. Bide biliyorsun bu lc delerde max cozunurluk ne ise onda kullanmak lazim .
    Valla hocam crt monitorlerin gozunu seveyim . Bence hala onun kalitesini yakalayamadilar .Crt ile lcd farkini ilk lcd monitor aldigimda yasamistim
    O zamanlar samsung 19" flat crt monitor vardi sonra onu 22" samsung un oyuncu monitoru ile degistirmistim . Yemin edeiyorum crt de isiklar renkler, ya hersey cok guzeldi . Ama lcd de isiklar berbat renkler soluk ve cansiz ,gordugum hic bisey zevk alamaz oldum. Halada o eski crt monitor aklimdadir. Keske crt monitor uretimi devam etse .... neyse

Bu aoc ile ilgili aklinda takilan bisey olursa sorabilirsin tabiki
  • aoc markaya güvenim yok
  • benimde yoktu aslinda tamamen, kumar oynadim ama suan %85 memnunum
  • D][ABLO kullanıcısına yanıt
    Monitörü Yakından Bakarken Pikselleri Görebiliyor musun ? Koyduğun Resim Pek Kaliteli Olmadığı İçin Çizgileri Görebiliyorum. Yoksa Kablolarda Sorun mu Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan85

aoc markaya güvenim yok

hocam tek işi monitör üretmek olan markaya nasıl güvenin yok ?

asus gibi olur olmadık mallara damgasını basmaktan daha iyi işte.

3 yıl garanti veriyor.

almadan denemeden yargılamayın gerçi bende senin gibi düşünüyordum aldım şuan çok memnunum.

2461FWH modelini inceleme konusu açtım beklerim sizide bu konudaki modele bu kdar para vermek istemiyorsanız ideal

AOC 23.6" E2461FWH GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    500 TL
    Bu paraya kesinlikle değer.
    incelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_75918920/mpage_1/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

Monitörü Yakından Bakarken Pikselleri Görebiliyor musun ? Koyduğun Resim Pek Kaliteli Olmadığı İçin Çizgileri Görebiliyorum. Yoksa Kablolarda Sorun mu Var

yok hocam pixeller gozukmuyor .evet ilk resim sadece gammasindaki problem gostermek icindi . o yuzden kalitesine bakmadim hic
    ayar yapinca gayet net goruntu veriyor . dun aksam bi kac resim cektim note 3 telefon ile . ama ne yaptiysam hem isik hemde renler cok farkli cikti . o yuzden kafa karismasin diye hic yuklemedim buraya . cunku o sekilde burda gosterirsem " bu ne bicim monitor" diyebilirsiniz . yada en kotu prt screen yapip oyle eklicem resim

• ayrica bu g2460pqu da i-menu programi adam gibi calismiyor ( bu program monitor ayalarini yazilim uzerinden yapmaniza olanak sagliyor . yani monitorun dugmelerinden yapmak zorunda kalmiyorsunuz ) .programi ilk kurdugumda calisti aslinda ama sonrasinda bir sebepten dolayi silip sonra tekrar kurdum ve bidaha calismadi adam gibi . belkide bende sorun oldu sadece . bilginiz olsun diye yazmak istedim
  • D][ABLO kullanıcısına yanıt
    Bende Diyordum O Kadar Para Verip Ufak Çizgiler Pikseller Görünsünler Diye Satıyorsa Aynısı Başımıza Gelir Sanmıştım Print Screen İle Görüntü Alırsan Panelin Kalitesi Anlaşılmaz. En İyisi Profesyonel Fotoğraf Makinesi Lazım Eğer Elinde Yoksa Hiç Uğraşmayın. Bu Arada Hayırlı Olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

Bende Diyordum O Kadar Para Verip Ufak Çizgiler Pikseller Görünsünler Diye Satıyorsa Aynısı Başımıza Gelir Sanmıştım Print Screen İle Görüntü Alırsan Panelin Kalitesi Anlaşılmaz. En İyisi Profesyonel Fotoğraf Makinesi Lazım Eğer Elinde Yoksa Hiç Uğraşmayın. Bu Arada Hayırlı Olsun

eyvallah arkadasim saolasin . evet bencede prt screen ise yaramaz . pro foto makinamda yok malesef . keske olsaydi valla :( sizler icin iyi olcakti
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.