Şimdi Ara

AOC i2269VW monitör sallanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Yakın tarihte Hepsiburada.com'dan AOC i2269VW monitör aldım. Gayet güzel kurdum ve çalışıyor, görüntüde bir sorun yok. Benim sıkıntım biraz garip:
    Monitör resmen sallanıyor. Yani yanlış anlamayın, görüntü sallanmıyor. Monitörün kendisi, masanın üzerinde duran şey, o nesne (başka nasıl anlatabilirim bilmiyorum) sallanıyor. Monitörün altında duran yuvarlak şeklindeki destek sabit duruyor. Üstündeki boyuna benzeyen, ekranla tabanı birleştiren kısım da sabit. Ama ekran kısmı sağa sola doğru titrer gibi sallanıyor. Klavyeden tuşlara bastığımda veya fareyi hızlı şekilde oynattığımda çok açık belli oluyor ve rahatsız edici olmaya başladı.
    Özellikle bu monitörü daha önce alıp kullanmış kişilerden yardım istiyorum. Acaba montajı mı yanlış yaptım?

(söylediğim gibi, sorun biraz garip, kusura bakmayın) :D

• Evet maalesef aoc un yuvarlak tabanlı monitörlerinde sallanma sıkıntısı var bende 21.5 inc olan modelde vardı bi ara o da öyle sallanıyordu, bi kere masaya hafif çarptım devriliyordu az kalsın.
  • Bende de 23 inç olanı var sallanıyor evet ama yapacak birşey yok.:)
  • Beyler yapmayın gözünüzü seveyim cidden bunun bı çözümü yok mu ? :( :( az önce 3350 gayme bayıldım ve sallanıyor allah kahretsın ya
  • Ciddimisiniz ya bende bu modeli alcaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı monitöre sahibim. Öncelikle monitörü alacaklar endişe etmesin, evet böyle bir sorun var ama çözümü de var. Yapmanız gereken tek şey yuvarlak tutacağın altındaki vidayı üstündeki tutacağıyla çevirmek. Emin olun sallanmayacak bir daha. :)
  • Aynı monitöre sahibim masanız dengesiz ise veya yumruklamıyorsanız sallanmaması gerek. Gayet sabit hareketsiz duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.