Şimdi Ara

AOC İ2369vm 23''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde oyun için kullanıcam tavsiye eder misiniz ? İps led monitör 500-600 tl bütçe ayırdım başka tavsiyelerinizide bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ZTPhotography Z kullanıcısına yanıt
    Tavsiye etmem. O bütçe için en iyi seçenek Dell P2314.

Ardından Dell S2340L, Acer S236hltmjj, ViewSonicVX2363 ve Asus VX239H gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Tavsiye etmem. O bütçe için en iyi seçenek Dell P2314.

Ardından Dell S2340L, Acer S236hltmjj, ViewSonicVX2363 ve Asus VX239H gelir.

Tavsiye ettiğiniz ürünleri inceledim asusla viewsonic arasında kaldım hocam

• ZTPhotography Z kullanıcısına yanıt
    Hangisi içine daha fazla siniyorsa onu al.

• Arkadaşlar benim 400 - 500 lira gibi bir bütçem var. Fakat 1 hafta içinde uygun ve kullanışlı (Sadece PC'de kullanabileceğim) bir LCD Monitör almam gerekiyor. VATAN COMLUTER'a gözattım.Bu ikisi (AOC i2269Vw birde AOC i2276Vw) arasında çelişkideyim. Ama illaki bu ikisi olacak diye birşey yok. Bu sadece benim ufak araştırmam. Sizinde görüş ve önerilerinizi göz önünde bulunduracağım.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın ben de araştırıyorum öğrenmeye çalışıyorum, AOC yi tavsiye etmeme sebebiniz nedir?

Bir de önerdiğiniz modeller içindede hiç 400 TLl civarı olan yok o civarda düzgün bir model bulunmaz mı diyorsunuz?

AOC yi düşünme sebebim fiyatıydı. Kullananlar panelin renklerinden memnun kalmış ama oyun konusunda pek bir şey bulamadım.
  • Oyun oynamaya çok uygun olmadığı için, o modeli tavsiye etmedim. Markaya önyargım yok yoksa. Tavsiye olarak ise daha iyilerini yazdım sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Oyun oynamaya çok uygun olmadığı için, o modeli tavsiye etmedim. Markaya önyargım yok yoksa. Tavsiye olarak ise daha iyilerini yazdım sonra.

Anladım teşekkür ederim, arkadaş 500 TL civarı olan HDMI çıkışlı modelden bahsetmiş ben 400 TL civarı olan DVI dan bahsediyordum. Bütçe o civarlarda.
    Yabancı inceleme sitelerine baktım input lag ı hakkında araştırma yaptım model zaten oyuna uygun görünmüyordu haklısınız siz de.
    Peki hangi IPS mönitörün oyuna daha uygun olduğunu anlamanın bir yolu var mı bunu öğrenirsem model model soru sorarak sizi rahatsız etmek zorunda da kalmam. 300-400 TL civarlarında bir şeyler arıyorum eğer bulamazsam SSD den kısıp 500 e de çıkabilirim ama öğrenci işi işte :)
  • Benim tavsiye konumda yazılı oyuna uygun IPS monitörler. Ayrı bir başlık altında değil ama her birinin açıklamasında yazıyor IPS olanlar.

Şu anda en hızlısı Dell S serisi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.