Şimdi Ara

AOC MONİTÖR İNPUT NOT SUPPORTED HATASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
10.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ee birde benim kasaa da takılacak yer yok yardım ederseniz çok makbule geçer aldığımdan beri sıkıntılar içerisindeyim aldığıma pişmanım yardım ederseniz çok sevinirim saygılar
  • ve ayrcıca kasamda o mavi kablonun ismini bilmiyorum o kablonun giriş yeri yok nasıl halledebilirim televizyondan kullanmak istemiyorum kullanamamda hemen cevap verirseniz çok makbule geçer saygılar
  • WaweecimNasilsin kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı çıkışına hdmi ucunu, monitöre ise vga ucunu takacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ekran kartı yok amd ryzen 2060 g apu aldım onda giriş var mı anakartım b450 msi yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ve iki taraflı vga kablosu ekran kartım yok HDMI var monitöre bağlı şekilde şuan yardımcı olursanız sevinirim saygılar

Giriş olup olmadığını bilmiyorum kasaya bakabilirsiniz. Ben dediğim yöntemi uyguladım ve çalıştı. Dediğim kablo ile deneyebilirsiniz. Onun haricinde nasıl olur bilmiyorum.

• Anakarta sokabilir miyim pek bilmiyorum da

Girişi olması lazım.

• ama bak vga kablosu monitöre giriyor HDMI da giriyor fakat kasa da vga kablosunu sokacak kısım yok onu demek istedin

Üstteki mesajda kasadaki girişe hdmi ucu, monitördeki girişe vga ucunun gireceğini yazmıştım.

• discord var mı sizde veya Skype başka program da olur müsaitseniz

Şehir dışında olduğum için yok maalesef. Pm atabilirsiniz.

• pek anlayamadım anlatabilir misin HDMI kablosu şuan monitörde ya da kasa da bi tane kablo var onu çıkarınca görüntü kesiliyor HDMI olabilir siyah bir kablo vga kablosunu nasıl sokacağım kasaya onu anlamadın içini açmammı lazım detaylı şekilde anlatır mısınız saygılar

Hocam kasanın arkasında anakartta hdmi girişi olması lazım. Kablonun hdmi ucunu oradaki hdmi girişine takıp vga ucunu ise monitöre takıp deneyebilirsin. Çalışacağından emin değilim çünkü ben harici ekran kartı kullanıyorum.

• Merhabalar. 26 Ağustos'ta ben de bu monitörü aldım ve windows kurulumu yaparken aynı dediğiniz sorunu yaşadım. Denilen her şeyi uygulamama rağmen sorun devam etti. Ürünü garanti servisine yönlendirdiler. Garanti servisinin dediğine göre yazılımsal bir problemmiş. AOC'dan yazılım bekliyorlarmış. Donanımında bir problem olmadığını belirttiler. Ancak 2 ay oldu hala monitörü kullanamadığım için ben değişim yapılmasını istedim.

Sorununuzu çözmüşsünüz ancak garanti servisine verip ürünü yazılımsal olarak güncellemelerini de isteyebilirsiniz. Aynı sorundan dolayı konuyu okumaya gelecek kişiler için bilgi vermek amaçlı yazdım bu yorumu da.
  • 60 hzden 75 hz ye çekince düzeldi benim sorunum. Yükseltince niye düzeldi bende anlamadım :)

• Masaüstü-sağ tık-görüntü ayarları-hata alınan monitörü seç (1 veya 2, genelde 2 de hata olur)-gelişmiş görüntü ayarları-ekran 2 için görüntü bağdaştırıcı özellikleri-bağdaştırıcı-tüm modları listele-büyükten küçüğe doğru hata düzelene kadar tüm modları tek tek dene.. Allah razı olsun demen yeterli :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.