Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım. Fiyatlar aynı. Siz olsanız renk derinliği ve dolgunlu açısından hangi markayı tercih edersiniz? Sebepleri ile lütfen
Teşekkürler fakat benim için büyüklük ön planda değil. 23'' aşırı büyük. İdealim 21.5 inc ve en az Dvi bağlantısı çünkü 300-400 tl verip dvi bağlantısından mahrum kalmak istemiyorum ki zaten görüntü kalitesi olarak vga ile aralarında ki fark fazla.
Benim merak ettiğim bu modellerde aoc mu daha iyi görüntü kalitesi sunar philips mi?
Teşekkürler.
İki monitörüde inceledim verdiğin linkler üstünden.Şuan donanımsal özellik bakımından en ağır basan philips diyebilirim.Ama AOC gerçekten kaliteli ürünler sunmakta bildiğim kadarıyla ingiliz menşei idi üretimi kesin çindir!.Şuan kendime alıcak olsam philips derdim görüntü özellikleri ve bağlantı arabirimi olarak avantajlı.Birde bu monitörleri yerinde görüp bakmak en iyisi olacaktır sizin için.
Teşekkürler. Bana görede aslında philips ağır basıyor 3 bağlantıyıda destekliyor olması gibi vs. özelliği var ve ek olarak kendimce bir fikir içerisindeyim . Bir ürün alırken Türkçe anasayfası olan ürünleri ilk sıralara yerleştiriyorum. Tabiki ürünün özellikleri isteğim gibi ise ve bu iki farklı ürün arasında gidip geliyorsam anasayfaları ve dil destekleri önemli oluyor. Her nekadar dilin kullanılmayacağı bir ürün olsada rakibin yapıyorsa sende yapmalısın bana göre.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme