Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN::: PHILIPS LCD AMA HANGİSİ? (8404'Ü BEĞENMEDİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankara'da bütün bayramı piyasa araştırmasıyla geçirdim. Philips'den şaşmamak konusunda kararım kesinleşti. Şimdi hangisini alacağıma acil karar vermem gerek. 47 inç alacağım.
    Forumda bir arkadaş Bursa Media Markt'tan 9703'ün kalan teşhir ürününü çok ucuza aldığını yazmıştı. Bu model benim için herşeyiye mükemmel, ama ne yazık ki piyasada kalmamış. Görüştüğüm yerler ara model olduğunu ve artık üretilmediğini söyledi. Ama Philips sitesinde hala ürün listesinde çıkıyor. Sadece Ankara Ankamall Teknosa'da 52 inç vardı ama o da çok pahalıydı. Ankamall Bimeks'de 7404 önerdiler, 286*12 = 3.400 fiyat verdiler, bayram indirimiymiş. Bu televizyonu hiç bilmiyorum. 9703'ü aratır mı?
    Electroworld'de ise 7403 son kalan teşhir ürününü yine aynı fiyata veriyorlar. İkisi arasında hangisi bana 9703 keyfine yakınını sunar?,
    Bir de yine Ankamall 'da bir Philips mağazasında 21007-2008 model 9732'yi 4.100 TL'ye verdiler. Çok da makul ödeme planıyla. Ambilighyt Spectra 3'den tutun herşeyi var televizyonunun. Ellerinde 1 adet kapalı olduğunu söylediler ama 2 yıllık modelin kapalsının ellerinde olma olasığı ne kadardır çok emin olamadım. Bir de Philips bayisi değilmiş, yani firma değil bayi garantili oluyor.,,

Acil yardım edebilecek olursa sevinirim. Uzun yılladır televizyon değiştirmek istiyorum ve bir deferde en iyisi benim için çok önemli. 9703 herşeyirle tüm isteklerimi karşılayacaktı ama piyasada yok. yeni çıkan 8604 modelini hiç beğenmedim. Bu dusumda yukarıda yazdığım kapalı kutu 7404, teşhir 7403 veya muhtemelen teşhir 9732'den hangisini almalıyım?

• -47" doğru bir tercih!
    -9703 ve diğer 9x Serileride Phil in tek High-End serisi olanlarıdır,diğer seriler Entry/Mid-Level dır!
    -Phil de bazı seriler+ara seriler çok fazla çıktığı için çabuk biter!!
    -bahsettiğin 52" örneğin çok iyidir ve üzerinde Sharp Modül vardır diğer Phil lerin Modüllri LGD nin S_IPS leridir!
    -arada seri ve yine seri aralarındaki bazı modellerin fiyat farkı bundan dolayıdır ve Sharp Modül kullanılan paneller çok daha pahalıdır!
    -bahsettiğin 7x serisi ile 9703 arasında fark vardır tabiki!!!en azından 97x in Processorun de WCG renk işleme sistemi vardır!7x ile bunları
    mukayese etme!
    -9732/9632 bunlar eski ve özellikle 1080p işleme sorunları olan sıkıntılı serilerdir!(genelde)teşhir olmasada tavsiye etmiyorum!
    -mutlaka Philips TR Dist.Garantili panel al!!!
    -9xx serisine bütçen yetiyorsa bunları incele ve bulunabilen bir model alabilirsin

++
    Satıcıları boşver gitsin!!!özellikle Phil satıcılarını

++

• Vakit ayırıp bilgi verdiğin için teşekkürler. Bütçem biraz daha fazla olsa, hemen gidip 52 inçi alacağım aslında. Ama 4.500 TL ile 8.000 TL arasında çok uçurum var. Aslında salonum büyük ve yüksek tavanlı, rahat kaldırır 52'yi de. Bu arada 47 inçi nette P... adlı alışveriş sitesinde buldum, fiyat da yukarıda yazdığım gibi 4.500 seviyesinde. Ayrıca firma garantili veriyorlar. Ama şikayet.var'a her ihtimale karşı girince, çok şikayet gördüm. Şikayetler genelde stoktaymış gibi siteden satıp, 10-15 gün sonra firmadan tedarik edemedik diye karta iade yaptıkları yönünde. Durduk yerde sinir harbi. Yarın arayıp stoklarında gerçekten olup olmadığını sormayı düşünüyorum. Ama hiç bir yerde bulunmayan aletin onlarda olması ihtimali de düşük görünüyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: bgun

Vakit ayırıp bilgi verdiğin için teşekkürler. Bütçem biraz daha fazla olsa, hemen gidip 52 inçi alacağım aslında. Ama 4.500 TL ile 8.000 TL arasında çok uçurum var. Aslında salonum büyük ve yüksek tavanlı, rahat kaldırır 52'yi de. Bu arada 47 inçi nette P... adlı alışveriş sitesinde buldum, fiyat da yukarıda yazdığım gibi 4.500 seviyesinde. Ayrıca firma garantili veriyorlar. Ama şikayet.var'a her ihtimale karşı girince, çok şikayet gördüm. Şikayetler genelde stoktaymış gibi siteden satıp, 10-15 gün sonra firmadan tedarik edemedik diye karta iade yaptıkları yönünde. Durduk yerde sinir harbi. Yarın arayıp stoklarında gerçekten olup olmadığını sormayı düşünüyorum. Ama hiç bir yerde bulunmayan aletin onlarda olması ihtimali de düşük görünüyor bana.

Hocam Stok sorunu ciddi bir olaydır. Parayı verirsiniz ama ürün gelmeyince sinir olur cıkarsınız. O yüzden mutlaka ürünü mağazadan almayı deneyin. Satıcı her ne kadar abi ürün mağazada yok yarın öbür gün gelir desede kanmayın, ürün mağazaya giriş yapsın sizde parayı verip ürünü alıp öyle çıkın.

• 47 inç 9603'ü 1 yerde buldum. 6 aydan fazladır teşhirde, son kalan ürün, 5.000 TL etiket fiyatı vardı. 4.600'e indirdiler, tek çekim ya da 5 taksit. Almaya değer mi yoksa teşhir süresi çok mu uzun? Bence teşhir olduğundan biraz dah düşmeliydi fiyat. Görüşlerinizi bekliyorum.
  • quote:

47 inç 9603'ü 1 yerde buldum. 6 aydan fazladır teşhirde, son kalan ürün, 5.000 TL etiket fiyatı vardı. 4.600'e indirdiler, tek çekim ya da 5 taksit. Almaya değer mi yoksa teşhir süresi çok mu uzun? Bence teşhir olduğundan biraz dah düşmeliydi fiyat. Görüşlerinizi bekliyorum.

hocam bahsettiğin model konusunda pek bilgim yok ama şunu söyleyebilirim. 6 aydan fazla teşhirde durmuş ürün nereden baksan 2200 saatten fazla açık kalmış demektir. çünkü bu tip yerlerde tv ler mağaza açılmadan önce açılır ve mağaza kapandığı zaman kapanır. Bu da günde 12 saatten fazla çalışma anlamına gelir. aldığın zaman herhangi bir sorunda servis te bu durumdan dolayı sıkıntı çıkarabilir. 400 tl lik bir indirim bence az. madem üst seviye almayı düşünüyorsun Sıfırını al kafan rahat etsin derim.

• Arkadaslar Philips alirken 1000 kere dusunun,,satis sonrasi hizmetler sifir bunu bilerek alin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

quote:

47 inç 9603'ü 1 yerde buldum. 6 aydan fazladır teşhirde, son kalan ürün, 5.000 TL etiket fiyatı vardı. 4.600'e indirdiler, tek çekim ya da 5 taksit. Almaya değer mi yoksa teşhir süresi çok mu uzun? Bence teşhir olduğundan biraz dah düşmeliydi fiyat. Görüşlerinizi bekliyorum.

hocam bahsettiğin model konusunda pek bilgim yok ama şunu söyleyebilirim. 6 aydan fazla teşhirde durmuş ürün nereden baksan 2200 saatten fazla açık kalmış demektir. çünkü bu tip yerlerde tv ler mağaza açılmadan önce açılır ve mağaza kapandığı zaman kapanır. Bu da günde 12 saatten fazla çalışma anlamına gelir. aldığın zaman herhangi bir sorunda servis te bu durumdan dolayı sıkıntı çıkarabilir. 400 tl lik bir indirim bence az. madem üst seviye almayı düşünüyorsun Sıfırını al kafan rahat etsin derim.

Gençkaptan hocam, biraz daha düşününce ben de teşhirdeki bir ürüne 4.600 vermenin gereksiz olacağına karar verdim. Hızlıal.com'da 47 inç 9664 cep bank'la peşin 4.790'a geliyor. Firma garantisi de veriyorlar. Blue Ray Player kampanyası da artısı, sanırım son kararım 9664 üzerinde olacak. ÖTV indirimi bitmeden almayı planlıyorum. Albani hocam, 9703'ün Sharp panel kullandığını yazmıştı. Acaba 9664'te de aynı panel kullanımı var mı, beni aydınlatabilirse sevinirim.

• neden illa tek marka sony samsung neden yok hiç bu fiyat aralığıyla gayet sağlam ve güzel modeller bulabilirsin diye düşünmeden edemiyorum
  • sharp 47" panel üretmez, 46" olanlar sharp'tır...
  • Birazdaha paraya kıyıp kesinlikle sharp modüllü gerçek “LED Lux”tavsiye ediyorum -Philips 42PFL9803
  • 9664'te karar kılmıştım ama bugün gidip tekrar incelediğimde kasasından hiç hoşlanmadım. O kadar para vereceğim, bana sunulan mat siyah gayet ucuz görünümlü bir kasa.
    Eski güzel kasalarını ve eski özelliklerini neden değiştirmiş ve düşürmüş Philips hala anlayamıyorum. dAHA FAZLA UĞRAŞMAYIP 8404 ALAYIM DİYECEĞİM AMA O DA pİXEL pLUS eNGİNE'Lİ DEĞİL.
    Bu arada gogomez, söylediğin 9803 hızlıara'da bile yok. Benim gördüğüm distribütör garantili en fazla Philips çeşidi orda var.
    Ne alacağımı yine bilemez hale geldim.
  • 9bin serisinin en yeni modeli hangisi ?
  • Teknosa mağazalarında (internette değil) 42PFL9803H/10 mevcut. Axess karta 12 taksit, 3990.-TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezgin_62

Teknosa mağazalarında (internette değil) 42PFL9803H/10 mevcut. Axess karta 12 taksit, 3990.-TL

hocam emin misin bu fiyat olduğuna? teşhir ürünü olmasın?
  • Öncelikle kusura bakmayın, foruma daha önce katılamadığım, için... Ama dediğim fiyata ben İzmir Karşıyaka mağazasından aldım, Yarın veya pazartesi teslim edecekler.
    Alışveriş işlemini 30.09 tarihinde yapmıştım.
  • Arkadaşlar, 9664'de karar kılmışken, kasasını beğenmediğim bir ürüne o kadar para vermek istemediğim için Eylül'ün son günü philips'ten cayıp sony w5500 alayım dedim. Bu sefer de stok sorunuyla karşılaştım ve ehveni şer deyip 8404 47 inç için hepsiburada.com'dan siparişimi verdim.
    Şaka gibi ama yine stok sorunuyla karşı karşıyayım. 2 Cuma günü aradığımda Pazartesi kargoya vereceklerini söylediler. Dün ise Philips'in elinde de olmadığını, en erken 18 Ekim'den sonra stoğa gireceğini söylediler. Philips danışma merkezine mail attım, cevaben gümrük ve uzakdoğuda deprem nedeniyle panel sıkıntısı yaşadıklarını yazmışlar.

Valla inanamıyorum, forumda herkes şakır şakır tv alıyor, ben ise bayramdan beri çabalıyorum, paramı da ödedim, hala tv bekliyorum.
  • Hayırlı olsun İnşallah bu gecikme dışında cihaz ile ilgili bir sorun yaşamazsın. Şimdilik yapman gereken sadece beklemek. Bende 42 inch olanı var. ilk bağlantıyı compozit ile yapmıştım kablo almadığım için. Sonra altın kaplama hama marka scart kablo aldım görüntüde belirgin iyileşmeler gözlemledim. Salonum çok ışık aldığı için philips teki kararım daha baskın oldu. blu-ray da hediyesi tabiki. Keşke kampanya bitmeden alsaydın en azından blu-ray i kullanmasan bile satardın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

Hayırlı olsun İnşallah bu gecikme dışında cihaz ile ilgili bir sorun yaşamazsın. Şimdilik yapman gereken sadece beklemek. Bende 42 inch olanı var. ilk bağlantıyı compozit ile yapmıştım kablo almadığım için. Sonra altın kaplama hama marka scart kablo aldım görüntüde belirgin iyileşmeler gözlemledim. Salonum çok ışık aldığı için philips teki kararım daha baskın oldu. blu-ray da hediyesi tabiki. Keşke kampanya bitmeden alsaydın en azından blu-ray i kullanmasan bile satardın.

Bluray kampanyasına yetiştim, o da dahil siparişime. Yeter ki gelsinler yav. :( Valla mahzun kaldım, gidip Monster'ın altın kaplamalı HDMI kablosunu bile almıştım Blu Ray bağlantısı için. Bu arada yanlış kablo almış olabilir miyim diye tereddütlüyüm şimdi, üzerinde Home Theater yazıyor. Sadece Blu ray Player-Home Theater bağlantısı için mi yoksa TV-Blu Ray Player bağlantısı için de kullanılabilir mi?

• Doğru kablo merak etme. Benim aldığım hama scart kabloda da home theatre yazıyor. Hdmi girişi olan tüm cihazlar ila tv ni kullanabilirsin aldığın kablo ile.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.