Şimdi Ara

acil...lg 20' monitör aldım vee garip..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biraaz önce lg 204 wt sf 20.1" monitörü aldım ve eve geldm..
    açtım poşetibi baktımki ekranın üzerinde monitöre yapışmış toz var...yani bildiğiniz tozlanmış monitör amaa ok biçiminde ..yani nasıl olmuışsa bişeytin izi çıkmış gibi..ama silinie gibi sankii.sizce ne yapmalıyımii geri mi götürsemm..solisyon alıp temizlesemmi..ekran açıkken belli olmuyo tozlar..

• yokmu bana yardımcı olucak bi arkadaş?
  • Bende sıfır kutudan çıkarttığım da şaşırmıştım neden toz var ekran da diye demek sen dede aynı sorun olmuş.LG ye yakışmamış.Bir sorun olmadı bende.Kutunun derli toplu, sıfır olduğuna eminsen problem olacağını sanmam en azından ben yaşamadım.Temiz bir bezle bastırmadan sil.
  • teşk eko..evet açıkçası bende yakıştıramadım..ölü piksel testi yaptım şimdilik görünmüyo...vatan dan aldım..bir ay ölü piksel garantisi de var ama biraz daha bekliyim bakim..
  • Belki ürünler orjinal kutudan çıkartılıp kontrol falan ediliyor tozlanma bu şekilded olmuş olabilir.Öü piksel konusunda nispeten daha iyi bende de yok.Hatta bir arkadaşa daha aldım onda da yoktu test falan da ettik.Hayırlı olsun.
  • teşekkür ederim..evet dediğin mantıklı o şekilde bi taozlanma olmuş olabilir..neyse bezini alıp silicez artık...bakalımm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.