arkadaşlar ben normal level kasıorum şu anda fakat pvp levela pek yanaşamadım henüz.Pvp lvl up olayında püf noktalar nelerdir,getirileri nelerdir,nasıl rahat kasarım?Normal level up ile pvp level up arasındaki farklar nelerdir? cevaplar için şimdiden teişekkürler...
normal lvl mob keserek alırsın yada görev yaparak pvp lvl için pvp yapman gerekyor.kestiğin her kişi için 100 pvp ex alırsın.pvp itemleri giymene yarar pvp lvl.
normal level kasıyoryum,pvp level ile uğraşmadım pek..pvp kapışmalarında çok fark olurmu acaba?bu arada aoc da ki pvp hiç bir oyunda yok,max eğlence
pvp kapışmak daha zordur.bütün yeteneklerini tam zamanı geldiği anda kullanmak zorundasın.
Pvp lvl kasmak herseyden onemlidir boss epic itemlerden daha üstün itemler alabilirsin ama bu cok daha zor pvp lvl 1 i 2 haftada full pvp yle gecmiştim pvp lvl 2 yide 2 ayda :D
Pvp lvl up olayında püf noktalar nelerdir :Kesebileceğin calaslari öncelikle tanıman lazım.Her clas için farklı bir saldırı sekli seçmen gerekmektedir.Kesemediğin clas lari zaten pvp yaptıkça anlarsın,onlardan mümkün olduğunca uzak durmanı tavsiye ederim.
Getirileri nelerdir,nasıl rahat kasarım : Getirileri pvp itemlari giyerek başkalari tarafindan gank yeme olasiliğin düşecektir.Pvp item ı olmayan kişiler karşisinda bariz üstünlükler kazanmış oluyorsun giydiğin pvp itemlarıyla. Kendi levelinden düşük karakterleri kesersende bol bol özelden hakaretlere maruz kalırsın.Pvp lvl de rahat kasma diye bir şey yoktur.Murder olmuş birini kesersende aldığın pvpxp 2 katına çıkar.
Normal level up ile pvp level up arasındaki farklar nelerdir : Birinde görevleri yaptıkça veya Mob kestikçe aldığın xp puanlarının karşılığı olarak lvl atlarsın. Pvpxp de ise ne kadar çok adam kesersen okadar fazla pvpxp alarak pvp1 den pvp5 lvl olan kıyafetleri üzerine giyme sansi yakalarsın.Uçanı kaçanı kesmen lazım işin açığı