Şimdi Ara

Aoc restart problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ben yeni donanım aldım herşey full en son cozunurluk de ve ekran kartının 3d ayarları acıkken cok rahat kaldırıo makine fakat 40 dk da bir ya restart atıo ya monitör gidiyo ışıgı yanıp sonuo acaba sorun ekran kartımı 80-90 derece arası restart atmaması gerek sanırım aoc haricinde problem cıkarmıo oyunda en ufak takılma yok aniden ekran gidio ve ya restart atıo acaba aoc dan kaynaklanabilir mi die aynı sorun yaşayan vea bilgisi olan acıklayabilirmi cok teşekkür ederim

Quad cpu Q 6600 @ 2.4 ghz 2 gb extrame ram his 4850 ekran kartı var

• Power Supply kaldırmıyor olabilir. Çünkü HIS HD4850 çok fazla enerji çekiyormuş galiba.
  • 480 W var ama markasi iyi bişi deil sanırım 350 W dan sonra iyi markalar kaldırır dediler kaldırmasada pc hiç acılmaz die düşünmüştüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: teTa

480 W var ama markasi iyi bişi deil sanırım 350 W dan sonra iyi markalar kaldırır dediler kaldırmasada pc hiç acılmaz die düşünmüştüm

işlemci fanı tozlanmıştır. Aynısı bana da olmuştu da, sürekli restart atıyordu. Temizletince kurtuldum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

quote:

Orjinalden alıntı: teTa

480 W var ama markasi iyi bişi deil sanırım 350 W dan sonra iyi markalar kaldırır dediler kaldırmasada pc hiç acılmaz die düşünmüştüm

işlemci fanı tozlanmıştır. Aynısı bana da olmuştu da, sürekli restart atıyordu. Temizletince kurtuldum...

işlemci 2 haftalık daha neyse ekran kartı sogutucusu ve yeni psu buldum haftaya denicem inş duzelir mass pvp de restart yemek kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Axen Monitör Kapanma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Acer Laptop Kasma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.