Şimdi Ara

AOE NASIL YAPILIR anlatiiim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla ben hırsımlada hızlı kasıyordum Sadece bıraktığım için şuan gerinizdeyim...Yoksa ben nedenlerimden dolayı bırakmasaydım Craft manyağı yapmıştım tüm tanıdıım türkleri
  • Şuandada bırakmış gibisin oyuna girdigin yok yawben kasmaya devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiteRider

Valla ben hırsımlada hızlı kasıyordum Sadece bıraktığım için şuan gerinizdeyim...Yoksa ben nedenlerimden dolayı bırakmasaydım Craft manyağı yapmıştım tüm tanıdıım türkleri

Bi sie
    Hayatın kolpa olm sen önce kendine craft yap bırak dierlerini ezüq insan
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

Şuandada bırakmış gibisin oyuna girdigin yok yawben kasmaya devam

Yok bırakmak deilde arkadaş memlekete gitti...
    Orda da hero olmadıgı için giremiyor oyuna şu sıralar...Döndügünde bütün hızı ile dvm edicegine emin ol...
    Beni bile geçebilir

Senin yerine cvp verdim...Kusura bakma White (Baksan nolucak ki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FckuStyLe -- 26 Ocak 2007; 19:29:59 >

• Zaten döndüğümde merak ediyorum..Günde kaç kişi pm atıp abi neden sen bu kadar hızlı kasıyorsun? nerede kasıyorsun? nasıl beceriyorsun?Bu soruları sormaya şimdiden başlıycaksınız emin olun...Yerime cvp vermiş antenin biri ama adam haklı sonuçta çanak anten adam nasıl haklı olmasın
  • Olm çanak anten sende büyük bi acı ve anı bırakmış =)) nedir bu antenlerden çektigin =)) kaç defa dedim alamazsın die dinlemedin =)) Paran yetmiyorsa iste verelim =)))

neyse anlayan anladı daha fazla bozmiim =))

Bide akıllı konuş aklını almiim =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FckuStyLe -- 26 Ocak 2007; 21:57:50 >
  • Sebep? niye akıllı konuşucam anlamıyosun galiba...yada ne bileyim yetmiyor mu paran anlamaya hani yetmiyorsa akıllı paralardan yollarım anlarsın olurmu sırık antenim benim
  • La olm hakkatten bulaşma zate gereksiz şahsiyetler sinir yaptı forumda...
    valla msn den söverim hiç acımam
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

Şuandada bırakmış gibisin oyuna girdigin yok yawben kasmaya devam

Ben sana uzun bir süre gelmeyebilirim demiştim ama görmemiş olabilirsin...Guildte yer problemi olursa beni atabilirsin bunuda belirteyim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.