arkadaş lar bu oyunda rahat kasıp iyi item düşürmeni AOE denilen toplu kesimdir yani fabrikasyon çalışacaaanız bunun için ekranın sağ altında auto manual atack yazan simgeyi manuale getirin ondan sonra bi yaratığa tıklayıp (A) basın bunu seri olarak değişik yaratıklara yapın ve varsa yanınızda atack pet gezdirirn ozaman daha fazla yaratık toplaya bilirsiniz toplama işlemi bittikten sonra dayanın alan skillerine alın size AOE 50 LWL 2. JOB assasin=shinobi warrior= musa hunter= ranger psikyan =combat medic
bu joblarında toplu atack kırma defans kırma vs skilleri olduğu için bu job sahibi olan ark lar daha rahat kasar ek bilgi olarak bunuda söyleyim
lordofturks@ yanınızda atack pet gezdirin (eet ben lvl 40 ta kasamıyorm topluyamıyordm pet kullanmak gerekıyormus her neyse ) paylaşım ıcın tşkr
quote:
Orijinalden alıntı: SelimTeklif
lordofturks@ yanınızda atack pet gezdirin (eet ben lvl 40 ta kasamıyorm topluyamıyordm pet kullanmak gerekıyormus her neyse ) paylaşım ıcın tşkr
10 lwl de başlıyo pet gezdirme olayı wolf lerle ama 10 lwlde alan skili yok heheh
quote:
Orijinalden alıntı: lordofturks
10 lwl de başlıyo pet gezdirme olayı wolf lerle ama 10 lwlde alan skili yok heheh
Alıntıları Göster
var Rod kullananların 10 lvlde bıle alanı var
quote:
var Rod kullananların 10 lvlde bıle alanı var
Alıntıları Göster
acaba diyom 10 lwl rodçu ayarlarıp rodu alanla çinlileremi soksak ne dersin
quote:
acaba diyom 10 lwl rodçu ayarlarıp rodu alanla çinlileremi soksak ne dersin
Alıntıları Göster
bilmem (cınlılerle konusamıyorm ah b i bilsem cınce cınlılere neler soylucem kım bılır ? )
quote:
bilmem (cınlılerle konusamıyorm ah b i bilsem cınce cınlılere neler soylucem kım bılır ? )
Alıntıları Göster
ben sana çince bi iki kelime yazayım bilader öğren sen de onlara solersin bak şimdi
ÇİNCE YAZIM TÜRKÇE MEALİ %&^(gfko7&%)/&tyr089_)U-yğIYO/8tuıy = anana benden selam sole
&%+(%KGHVK/(=/T0P76j_=)Ğ(/?UIH= tamam itiraf ediyom senin baban benim
+/&%)/(%=7t0g*h*89h?()H_Ğ8h9ty8 = evet biliyom sen iş kazasısın anan tedbir almamış
bu üç kelime yeter sanırım zaten kitap yazıyorum SERDAR BABANIN ÇİNCE TELAFFUZ KİTAPÇIĞI diye ordan gerekli yardımı alabilirsin
quote:
ben sana çince bi iki kelime yazayım bilader öğren sen de onlara solersin bak şimdi
ÇİNCE YAZIM TÜRKÇE MEALİ %&^(gfko7&%)/&tyr089_)U-yğIYO/8tuıy = anana benden selam sole
+/&%)/(%=7t0g*h*89h?()H_Ğ8h9ty8 = evet biliyom sen iş kazasısın anan tedbir almamış
bu üç kelime yeter sanırım zaten kitap yazıyorum SERDAR BABANIN ÇİNCE TELAFFUZ KİTAPÇIĞI diye ordan gerekli yardımı alabilirsin
Alıntıları Göster
nerede o kitap
quote:
nerede o kitap
Alıntıları Göster
daha yazıyom bilader bitmediki ücretsiz kursta açıcam zaten
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: lordofturks
Bu güzide kelimeleri lütfen elinizden geldiğince çin ark lara iletin
quote:
Orijinalden alıntı: WhiteRider
quote:
Orjinalden alıntı: lordofturks
Bu güzide kelimeleri lütfen elinizden geldiğince çin ark lara iletin
Alıntıları Göster
ben birine yazdım salak atom bombasının denklemi bumu diye sordu hehehe
quote:
ben birine yazdım salak atom bombasının denklemi bumu diye sordu hehehe
Alıntıları Göster
Yok abi bunu ben buldum Nagazakiye osruk bombasını en kısa yoldan atmanın formülü falan deseydin
quote:
Yok abi bunu ben buldum Nagazakiye osruk bombasını en kısa yoldan atmanın formülü falan deseydin
Alıntıları Göster
tamam yazalımda osuruğu çinceye çevirmek zor iş bilader
quote:
tamam yazalımda osuruğu çinceye çevirmek zor iş bilader
Alıntıları Göster
ya bu cınce amma basıt he 2 cızık atıyorsun buyuk bir söz olıyor .. 0æ♀@»yF1áõ5q├▼☻6;5♠ lalallala
quote:
ya bu cınce amma basıt he 2 cızık atıyorsun buyuk bir söz olıyor .. 0æ♀@»yF1áõ5q├▼☻6;5♠ lalallala
Alıntıları Göster
ÇİNLİ = KS'Cİ (genelde at üstündedirler ve önünde tonla mob varken sizin topladıklarınıza gelirler)Adamlara tonla küfür saydırsan da işlemez.En iyisi kendi hallerine bırakmak
quote:
Orijinalden alıntı: Theater_Man
ÇİNLİ = KS'Cİ (genelde at üstündedirler ve önünde tonla mob varken sizin topladıklarınıza gelirler)Adamlara tonla küfür saydırsan da işlemez.En iyisi kendi hallerine bırakmak
Alıntıları Göster
yok kendi haline bırakırsan şımarıyo git peşinden bir tane bile mob kesemesin tüm gün uğraş onla tabi sabrın varsa çok delirttim öyle çekik gözlü antenleri
quote:
yok kendi haline bırakırsan şımarıyo git peşinden bir tane bile mob kesemesin tüm gün uğraş onla tabi sabrın varsa çok delirttim öyle çekik gözlü antenleri
Alıntıları Göster
şahsen ben ugrasmam 4 k hit bile olsa server degişirim onla ugrasıcagıma %10 alırım daha iyi dimi?
quote:
şahsen ben ugrasmam 4 k hit bile olsa server degişirim onla ugrasıcagıma %10 alırım daha iyi dimi?
Alıntıları Göster
Bilmiyorum ben savaşçıyımdır kolay vazgeçmem 4k hitimede kıymam
quote:
Bilmiyorum ben savaşçıyımdır kolay vazgeçmem 4k hitimede kıymam
Alıntıları Göster
o yuzden ben hızlı kastım hıc bısı le ugrasmadım giden hit olsun sorun olmaz hehe
quote:
o yuzden ben hızlı kastım hıc bısı le ugrasmadım giden hit olsun sorun olmaz hehe
Alıntıları Göster
Adamlar mount pet kasıyor,az ex almış,ks yapmış,başkasını sinir etmiş hiç umurlarında olmaz ki.En iyisi uzaklaşmak...