Şimdi Ara

Drift Nasıl Yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Drift nasıl yapılır ? drift yapmak için arkadan itiş veya 4 çeker araba olması gerek önden çekiş arabayla yapılmıyo galiba arkadan itiş arabalarda el freni ile mi yapılıyor drift eğer el freni ile yapılıyorsa arka lastikler kilitleniyo nasıl oluyo ? bide neden önden çekiş drift yapamıyorda arkadan itiş veya 4 çeker yapıyor burdaki püf nokta nedir ?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 26 Haziran 2013; 22:29:15 >
  • Bkz hizli ve ofkeli tokyo drift :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drift teorik değil pratiğe dayanır ne kadar anlatılsa boş diye düşünüyorum :)
  • önden çekişli araçlar understeer yani önden savrulmaya meyillidir arkadan itişli araçlar ise oversteer yani spin atmaya meyillidir. yani arkadan itişli araçta gaz ayarlaması ile aracın ne düz gitmesinis sağlayacak kadar az ne de spin atacak kadar kontrolden çıkmasıne neden olcak kadar çok basarak drift yapılır. direksiyon hakimiyetini saymıyorum bile.

önden çekişli araçlarla yapılmaz mı yapılır ama biraz daha uğraşmak gerekiyor arkadan itişliye göre sol ayak freni ile gayet güzel yanlanabilir önden çekişli araç ile.

edit: anlatım bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancakveancak -- 26 Haziran 2013; 22:51:06 >
  • 350z

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadan itişli arabayla çok rahat el freni çekmeden drift yapılır. Ama önden çekişli araba savrulur el freni çekmek lazım o da bir şeye benzemez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    burnout nasıl yapılır!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sert spor yaylar, ince yanak lastik, 3500 motor, twin turbo, veya turbo charce ile oluyor.
  • Anlatılarak tarif edilmez drift yapmak. İç güdüsel bişey bu. Arkadan itişli arabayı aldın mı altına içinden gelenleri yola aktarmaktır. Böyle videoları izleyip tarifleri okuyup sakın drift yapmaya kalkmayın. Bir yerde patlama ihtimaliniz hayli yüksek.

• Aldır bir direksiyon yükle simülasyon lfs gider mesela gir forumlara öğren setup'ını yap istediğin kadar tatmin olsun. Gerçek dünya farklı. Drifte setupı uyan otomobil ile yapılır o. roll slide ile drift arasında galaksi fark var.
  • Anlatmakla olmaz yasamak lazim mesela ben yapamam

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

sert spor yaylar, ince yanak lastik, 3500 motor, twin turbo, veya turbo charce ile oluyor.

Dogancinin günahi ne o zaman :D

• Onden cekisli arabayla da (disaridan birseye benzemese de) el freni sayesinde eglenceli hareketler yapiliyor bence.Ben egleniyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom239 -- 27 Haziran 2013; 10:20:26 >
  • Drift değil de yan verme yapabilirsiniz.. Ayrıca bununla ilgili simülasyon oyunlar var onlarda yapabilirsiniz gerçekle bire bir aynı yapıyorlar..
    Ama gerçekte yapıcaksanız ESP'siz bir araçta yapabilirsiniz..
  • DRIFT101: Drifte giriş :)

• Dtc tuşuna basıkı tutulur. Vites M1'e alınır.
    Gerisi size kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ancakveancak

önden çekişli araçlar understeer yani önden savrulmaya meyillidir arkadan itişli araçlar ise oversteer yani spin atmaya meyillidir. yani arkadan itişli araçta gaz ayarlaması ile aracın ne düz gitmesinis sağlayacak kadar az ne de spin atacak kadar kontrolden çıkmasıne neden olcak kadar çok basarak drift yapılır. direksiyon hakimiyetini saymıyorum bile.

önden çekişli araçlarla yapılmaz mı yapılır ama biraz daha uğraşmak gerekiyor arkadan itişliye göre sol ayak freni ile gayet güzel yanlanabilir önden çekişli araç ile.

edit: anlatım bozukluğu

Demek bu yüzden mahalledeki Pislikler gece geç saatlerde Şahin' leriyle drift yapıyorlar.

• drift yapmak basittir ,el frenini çektinmi bas -ittir, ama savruldunmu hsstr.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.