Şimdi Ara

forumda 2. el satış nasıl yapılır nereden yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

konuyu nereye açacağımı bilemedim öncelikle kusura bakmayın, forumda da ilgili konu hakkında bir yer bulamadığım için buraya yazdım. yaklaşık 2 ay önce bir sistem topladım fx 8300 lü fakat performansı beklediğim gibi olmadı ve şu i5 skylakeler aklımı çeliyor, bu yüzden işlemcimi, işlemci fanımı rami mi ve anakartımı satıp skylake e geçmeyi planladım fakat daha önce hiç satış yapmadım internetten, ben satarken ürünü göndersem alıcıya nasıl güveneceğim, yada alıcı önce hesabıma para gönderse bana nasıl güvecenek? veya internet üzerinden hangi platformu kullanıyorsunuz satış için bu konu hakkında bilgi sahibi olan, alım satım gerçekleştirmiş arkadaşlar bilgi verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huoralcarin -- 24 Ocak 2016; 19:29:23 >

• huoralcarin H kullanıcısına yanıt
    Skylake gecmeden biraz daha beklemenizi tavsiye ederim. AMD ZEN cikacak az kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    hocam biraz önce bunu konuşmuştuk yakaladın beni hocam şu anda bakıyorum dying light ta medium ayarlarda 720 p de 20-25 fps, witcher 3 te 1080p ultra - high karışık 40-50 fps alıyorum. skylake e bakıyorum adamlar 60 fps nin altına düşmüyor aynı ekran kartı ile. bu kadar fark olur mu fx ile i5 arasında cidden? dellendim satıyım bunlari üstüne biraz ekleyip skylake i5 alıyım dedim ama nasıl yapılacağını bilmiyorum forum üstünden
  • Forumun ana sayfasına gir orda ikinci el bölümü var. Eğer cep telefonu kaydı yaptıysan orda konu açabilirsin. Sen yeni olduğun için kimse sana güvenip para yollamaz. En temizi kendi şehrinden birine satman olur. böylece elden satarsın, alan kişi ürünü test eder sen de paranı alırsın.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    sağol hocam bilgi için
  • birde imzamdaki gibi fx 8300 / msi 970 gaming /LC-POWER LC-CC-92 Cosmo Cool işlemci soğutucusu / 2x4 corsair 1600 mhz ramler ikinci elden kaça satabilirim tahmininiz bilginiz var mı? 2 ay oldu alınalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huoralcarin -- 24 Ocak 2016; 21:26:59 >
    https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=16

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağol hocam ikinci el bölümünü biliyorum sadece satışı hangi kanallar üzerinden yapıyorsunuz o konuda bilgim yok yani oraya ilanı koyunca satışı hesaba paramı gönder ürünleri gönderiyim gibi mi oluyo yoksa sanalpazar vb mi kullanılıyor, daha önce hiç interntten satış yapmadığım için soruyorum
    Alıcıdan daha fazla referansa sahipseniz ilk önce havale alırsınız, ardından kargo. Değilseniz ilk önce kargo sonra para havalesi. Gerçi karşınızdaki insanla anlaşma şeklinize de bağlı biraz.

• sağol hocam bilgi için :)
    İşlemciyi ve ekran kartını biraz gıdıklayarak istediğin performansı alacağını düşünüyorum.
    hocam 8300 ün çok iyi oc olduğunu biliyorum, bunu msi ın oc genie programı ile yaptığımda 4.2 ye çıkartyor otomatik olarak fakat windows ekranına gelirken mavi ekran veriyor ve pc restart atıyor böyle döngüye giriyor. manuel olarakta hiç bulaşmak istemedim bilmediğimden. eve gidince mavi ekranın görüntüsünü alıp gönderebilirim verdiği hata mesajının
    Bios üzerinden mi yapıyorsunuz ?
  • Saydığınız oyunlarda çok çok daha iyi performans almanız lazım hocam update vs. kurun işlemciyi gidiklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coMMann -- 24 Ocak 2016; 22:55:52 >
    Bios üzerinden oc genie butonu ile yapıyorum
  • coMMann kullanıcısına yanıt
    hocam akk sağolsun çok oyun deneyedim fakat denediklerim şöyle: witcher 3 te hepsi ultra sadece shadow quality ve görüş mesafesi high da 35-55 fps arası gidip geliyor. dying light sanırım işlemciye yüklenen bir oyun ve fx 8300 ün tek çekirdek performansı iyi olmadığı için anca 720 p ve mediumda 25-30 fps ye çıkarabiliyorum. cs go da 150-300 arası fps. alien isolation herşey ful problem yok 60 fps ye sabitli. nba 2k15 herşey ful 60 fps ye sabitli anti aliasing i 16 ya falan getirirsem bazen 45-50 ye düşüyor. fallout 4 herşey ultra 40-60 arası. normal değil mi? fx8300 bu kadar performans verebildiği için i5 skylake e mi geçsem diye düşünüyorum çünkü.
  • ARKADAŞLAR BENDE Bİ OYUNCU BİLGİSAYARI TOPLADIM BURDAN SATMAMI ÖNERDİLER NASIL SATIŞ YAPABİLİRİM ACABA DEĞERİ 18 BİN 13,500 A BIRAKIYORUM

• MTHNBKC M kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.