Şimdi Ara

AÖF 3 DERSTEN KALANLAR, SON SINIFTA TEK DERSTEN KALANLAR! BURAYA! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
24.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/komisyon_uyeleri_sd.uyeliste?p1=16&p2=7
    arkadaşlar, bu affı üstteki eğitim komisyonu çıkartabilir.
    Linke tıkladıgınızda, komisyon üyelerinin isimleri gelecek. Her birine tıkladığınızda ayrı ayrı sayfaları ve email adresleri geliyor.
    Bu email adreslerine lütfen kibar bir şekilde durumumuzu anlatalım ve yardım isteyelim.
    fikri.isik@tbmm.gov.tr, sami.guclu@tbmm.gov.tr, osman.kilic@tbmm.gov.tr, mete.dogruer@tbmm.gov.tr,
    diger mailler de linkteki isimlere tıkladıkca cıkıyor
  • Mehmet Sağlam Başkan AK Parti Kahramanmaraş (mehmet.saglam@tbmm.gov.tr)

Necat Birinci Başkanvekili AK Parti İstanbul

Yüksel Özden Sözcü AK Parti Muğla (yuksel.ozden@tbmm.gov.tr)

Avni Erdemir Üye AK Parti Amasya

Abdurrahman Arıcı Üye AK Parti Antalya

Fetani Battal Üye AK Parti Bayburt (fetani.battal@tbmm.gov.tr)

Cemal Taşar Üye AK Parti Bitlis(ctasar@tbmm.gov.tr)

Avni Doğan Üye AK Parti Kahramanmaraş(

Fikri Işık Üye AK Parti Kocaeli (fikri.isik@tbmm.gov.tr)

Sami Güçlü Üye AK Parti Konya(sami.guclu@tbmm.gov.tr)

Ömer İnan Üye AK Parti Mersin

İbrahim Mete Doğruer Üye AK Parti Osmaniye(mete.dogruer@tbmm.gov.tr)

Abdurrahman Dodurgalı Üye AK Parti Sinop

Osman Kılıç Üye AK Parti Sivas(osman.kilic@tbmm.gov.tr)

Hamza Yerlikaya Üye AK Parti Sivas(hamza.yerlikaya@tbmm.gov.tr)

Necla Arat Üye CHP İstanbul

Fatma Nur Serter Üye CHP İstanbul(fatma.nur.serter@tbmm.gov.tr)

Durdu Özbolat Üye CHP Kahramanmaraş(durdu.ozbolat@tbmm.gov.tr)

Engin Altay Üye CHP Sinop(engin.altay@tbmm.gov.tr)

Muharrem İnce Üye CHP Yalova(muharrem.ince@tbmm.gov.tr)

Şerafettin Halis Üye DTP Tunceli(

Ahmet Duran Bulut Üye MHP Balıkesir(ahmet.duran.bulut@tbmm.gov.tr)

Beytullah Asil Üye MHP Eskişehir(beytullahasil@tbmm.gov.tr)

Akif Akkuş Üye MHP Mersin(akif.akkus33@tbmm.gov.tr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 30 Eylül 2009; 0:52:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

quote:

Orijinalden alıntı: forester34

quote:

Orijinalden alıntı: daschund

şimdi düşündüğünüz eylem iyi hoşta bunu sonu yok yarın 4 ders olur...
    desteklerim sizi bende 3 dersten kalıp bir sene tekrar yaptım...
    ama bu bence dilekçe vermek yerine hırslanıp geçmeyi deneyin..

Olan oldu kaldık, olana ve ölene çare yok kardeş.
    Diyorsunki calıs seneye geç. İyide nasıl geçeyim askerligi tecil edemiyorumki ve askere alınıyorum okuma hakkım elimden alınmış oluyor.2 sene üstüste kalınca şube tecil etmiyor.
    Önümüzde 2 secenek var, ya oturup durumu kabulleneceğiz yada birşeyler yapcağız ve deneyeceğiz birşeyler.
    Hakkını aramazsan kimse getirip al sana demiyor maalesef
    Bak 2-3 sene önce bu yapıldı. 3 dersten kalanlar üst sınıfa gecirildi? Onların ayrıcalıgı neydi? Araştırıyorum şu an bu konuyu

kaç doğumlusn?.2 sene üstüste kalmayı kafaya takma .kaçak duruma düşsen bile gbt ye girmediğin müddetçe bişi olmaz. seneye ve diğer seneler iyi çalışarak geçmeye bak her geçtiğin sene ögrenci belgesi al kütüğe postala

selamlar,

Abrek Cestav acaba bu öğrenci belgesini kütüğe postalamayla ilgili detaylı bilgi verir misin? neden postalamamız gerekiyor.

• arkadaşlar ayrıca şu forumda da tek ders sınavı tartışması var.
    3 dersten sadece 1 dersi verirsekte bir üst sınıfa geçebileceğimiz için buda mantıklı gibi

http://www.aofdestek.net/aof-tek-sinav-hakki-onemlidir-t47160.html?p=165316#post165316
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimy34

arkadaşlar ayrıca şu forumda da tek ders sınavı tartışması var.
    3 dersten sadece 1 dersi verirsekte bir üst sınıfa geçebileceğimiz için buda mantıklı gibi

http://www.aofdestek.net/aof-tek-sinav-hakki-onemlidir-t47160.html?p=165316#post165316

Buradaki dilekçeyi yazıp mail ile gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimy34

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

quote:

quote:

Diyorsunki calıs seneye geç. İyide nasıl geçeyim askerligi tecil edemiyorumki ve askere alınıyorum okuma hakkım elimden alınmış oluyor.2 sene üstüste kalınca şube tecil etmiyor.
    Önümüzde 2 secenek var, ya oturup durumu kabulleneceğiz yada birşeyler yapcağız ve deneyeceğiz birşeyler.
    Bak 2-3 sene önce bu yapıldı. 3 dersten kalanlar üst sınıfa gecirildi? Onların ayrıcalıgı neydi? Araştırıyorum şu an bu konuyu

kaç doğumlusn?.2 sene üstüste kalmayı kafaya takma .kaçak duruma düşsen bile gbt ye girmediğin müddetçe bişi olmaz. seneye ve diğer seneler iyi çalışarak geçmeye bak her geçtiğin sene ögrenci belgesi al kütüğe postala

selamlar,

Abrek Cestav acaba bu öğrenci belgesini kütüğe postalamayla ilgili detaylı bilgi verir misin? neden postalamamız gerekiyor.

dediğim gibi bende 2 sene kaldım tecilim bozulmuştu.askerden muayene kagıdı felan gelmiş ama gitmedim.kaçak durumda kaldım sanıyorum.3.sene 2 ye geçtim ögrenci belgesini aldım ve memlekete yolladım.daha sonra aradım ve tecilin olduğunu sölediler.rahat ettim sonra ki sene 3 e geçtim işte bu sene yani.baya bi sıkıntı olmuştu bi ara

• anladım Abrek Cestav yaş ile ilgili bir problem yoktu yani sende.
    umarım tek ders sınavıyla ilgili talep yoğun olurda açarlar
  • beyler siz bilirsiniz şimdi ben açıköğretime kaydolmak istiyorum ama şu anda istanbul ünide 2 senelik okuyorum kaydoldum ilk senem daha şimdi kaydolabiliyormuyum ikinci üniversite olarak işletme okuyabilrmiyim sizden bu sorunun cevabını istiyorum
  • Arkadaşlar bende 3.sınıftayım iktisat ve 3 dersten kaldım gereken ne varsa yaparım benide kaudedin İhsan Utkuhan Erkan diye mücadele edelim ztn ne kaybedecez geçersek çok iyi olur gerçektende saçma bi düzen içindeyiz zaten askeriyemiz sama öss miz saçma ondan dolayı bu saçma sistemi bozup af çıkarabilirler çok zarar etmezler hepimiz birlik olalım çoğu cahil insan tarafından hem önemsenmiyen bi üniv dedeyiz hemde tıp okuyan kadar harç yatırıyoruz koskoca aptalca kitaplar veriyorlar ama ya karşılığında ne verecekler bir hiçmi buna mecburlar arkadaşlar.

Saygılar...
  • 3 dersten aöfde kalanlar yada tek dersten son sınıfta kalanlar. TBMM Eğitim Komisyonuna af dilekceleri yollayacagız. Ancak 1000 kisi olursak ses getirir.

1-forester34
    2-ageofempires
    3-Roohans
    4-Zotee
    5-Mheadros
    6-Aylin
    7-Utkuhan

Sadece 7 kisiyiz daha cok cogalmamız lazım
  • Neden bu kadar az ya koyun gibi durduk yıllardır ama nerde o 1970 li yıllardaki dayanışma vaybe hadi durmayınnnnnnnnn
  • Bugün 3 dersi kalanlar yarın 4 dersi sonra 5 dersi kalanlar geçsin tembel arkadaşlar çalışın geçin yok öyle yağma çalışmayın geçemeyin sonra yazık günah değilmi edebiyatı geçin o işleri seneye başarılar size.
  • quote:

quote:

Senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum bende sınavdan çıktıktan sonra türk vergi sisteminden geçtim dedim ama finansal yönetim soru işareti bırakmışdı aklımda 2 ders veremezsem bende öğrencilik haklarımı kaybediyodum biraz araştrıdıktan sonra EN BÜYÜK ASKERİN ben olduğunu fark ettim ve benim için sorun olan askerlik değil borçlarımdı kendi işim vardı ama yürümedi bi miktar borcum kaldı ve bu borç fazilerle beni baya zora sokuçaktı neyseki umduğum gibi olmadı ve sınıfı geçtim sadece tek bırakarak.

Biraz daha araştırdıktan sonra şunu gördüm 29 yaşını doldurmamışsan 1 sene ortalarda fazla dolaşmayıp bir üst sınıfa geçersen bürodan sınıf geçme belgesi (EK-10 Belgesi deniliyomuş) onu alarak askerlik şubene yollarsan seni 1 yıl daha tecil ediyolar ve 4 sınıfıda bitirip yoluna devam edebilirsin.

Umarım istediğiniz olurda tek dersden size bi imkan tanınır eğer olmazsa bu dediğimi biraz araştırırsın.

• bende tek dersden kalıp mezun olamadım üstelik tek sorulan yandım yani bir soru daha fazla yapsaydım şimdi mezundum notlarım

maliye politikası as 33 ys 47 bs 53

kafayı yiyecem ya insanın tek sorudan koskoca bir sene kaybetmesi adamın acayıp ağrına gidiyo yatıracağım taksitlerde işin çabası bişe yapılmalı bu konuda bu arada ben ilk kez sınıfda kaldım daha önceleri hiç kalmadım bilmiyorum bu dedikleriniz benide kapsıyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 30 Eylül 2009; 15:34:41 >
  • benide ekleyin her konuda destek veririm hatta derslerim olmasa bile destek verirdim bu ülkede ne yazıkki bürokrosi bir çin işkencesine dönüşmüş durumda.
  • selam benide ekleyim hertürlü konuda size destek olurum benim msn adresim :diclenuroj@hotmail.com benimle lütfen bu konuda iletişime geçin
    ben 3 dersten kaldım 3 sınıf işletme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgürTutsak

Bugün 3 dersi kalanlar yarın 4 dersi sonra 5 dersi kalanlar geçsin tembel arkadaşlar çalışın geçin yok öyle yağma çalışmayın geçemeyin sonra yazık günah değilmi edebiyatı geçin o işleri seneye başarılar size.

Sana hesapmı vereceğiz kardeşim? Sanane? Biz kalanlar için topik açtık organize olmaya çalışıyoruz sana ne oluıyor? Tembelsek tembeliz sana ne? 2005te 3 dersten kalanlar geçirilmiş 2009da neden olmasın. Biz şansımızı deneyeceğiz oldu oldu olmadı kına yakarsın.
  • 3 dersten kalanlara af ve son sınıf tek dersten kalanlar için harekete geçtik, listeyi uzatalım ve organize olalım.
    1-forester34
    2-ageofempires
    3-Roohans
    4-Zotee
    5-Mheadros
    6-Aylin
    7-Utkuhan
    8-Tulamistad
    9-Belash
    10-Force(gönüllü yaptık onuda bizi anladıgı icin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 30 Eylül 2009; 19:27:31 >
  • http://iibf.erciyes.edu.tr/duyuru/duyuru18062009.htm
    arkadaşlar bu linkteki af 2005 affına göremi yapılıyor?
    2005teki afın gecerliligi örgün üniversitelerde hala devam ediyorsa eger, bu haktan biz de faydalanmalıyız?
  • inş bizi de kapsarr ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.