Şimdi Ara

Aöf Açıköğretim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toplamda 541 bin küsür öğrencisi bulunan açıköğretim fakültesinin her yaş grubu vatandaşa üniversite okuma eğitim alanında bir şans tanıyor. Aöf'nin uzaktan eğitim gören adaylarının yaşadıkları en büyük zorluklardan bir taneside muhatab olacakları ve bilgi danışacakları birer eğitimci danışman bulamamalarıdır. Okudukları bölümlerle ilgili ders notu, çıkmış sorular, sınav tarihleri, kayıt işlemleri, harç ödemeleri gibi bilgileri sadece ilgili kurumun internet sitesinden takip edebilmektedirler, bu olumsuzlukda istet istemez bir dezavantaj sağlıyor öğrencilere, bizde bu eğitim öğretim yılları içerisinde olan kişilere yardımcı olma bazında
    www.aofacikogretim.gen.tr aöf açıköğretim paylaşım formunu hizmete başlattık. Anadolu ve ata açıköğretim fakültelerinde öğretim gören ve okumak isteyen öğrencilere bölümler hakkında ders notları, sınav soruları vs gibi konularda geniş bir kütüphane oluşturup gerekli bilgilere ücretsiz bir şekilde erişmelerini sağlıyoruz. Umarız ki aofacikogretim.gen.tr Aöf açıköğretim fakültesi web sitesi tüm öğrenciler için bir bilgi paylaşım plartformu oluşturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derles63 -- 30 Mayıs 2019; 0:54:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS Ortaöğretim
    5 ay önce açıldı
    Kpss öğretmenlik sınavı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.