65 üstü alıp polislik mülakatlarına girebilir miyim? Birinden duydum sadece ortaöğretimden polis olunuyormuş diye? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Önlisans kpss polislik?
-
-
Hayır aksine sadece önlisans ve lisans mezunlaro girebilir. 70 baraj puanı var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
(Lisans mezunları için KPSS lisans puanı P3 puan türünden 60, önlisans mezunları için 93 puan türünden 65 taban puan veya üzerinde puan almış olmak.)
-
Puanlar değişebiliyor sanırım. Ben kaç puanla girdiğimi unuttum
Ama fetönün etkin olduğu yıllarda birkaç sefer elendikten sonra polis olabildim. Fetö etkisinin kırılması iyi oldu benim için. Buna dikkat ediyorlardı o zaman.
Herkese hayırlı sonuçlar diliyorum.
Lisans kpss ile geçtim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turrkka -- 7 Kasım 2020; 2:15:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Memnunmusun peki hocam polislikten?
60 puan lısans 70 puan onlınsansta barajdır.Ortaogretım Kpss DEN alım olmaz.Yaşın 25 ve altıysa sımdıkı adı ne bılmıyorum ama unıversıte ıcın yapılan ılk sınava gırıp acıklanan baraj puanı artık kacsa 260 270 falan artık kac olursa o sekıldede PMYO dan polıs olabılırsın Pmyoda polıslık egıtımı en son 2 yıldı kpss ıle alınanda ıse Pomem denıyor ondada 7 8 ay bısey Kpssden ornek verırsek baraj 60 dır ama 60 ı bıraz gecmelısın parkurun ıyı olmazsa puanın senı belkı kurtarabılır.Bu sene arkadasım 61 puanla parkuru mukemmel yaparak mulakattada parkur derecen bumu denılerek kart bıle cektırmeden basarılı oldu ve Lısanstan Pmyo ya gırdı suan Nıgdede egıtımde ama dıger arkadasım 72 puanla olamadı.
-
Üniversiteden sonra geçince zor geliyor biraz. Ama alıştım. Çok şükür sıkıntı yok. Görev yaptığınız birime şehre hatta kişiliğinize göre değişir. Genel olarak memnunum.
Devriye görevinde it çakalla uğraşıyorsun. Ünide okurken bunu hayal etmemiştim. Ama iş ne gerektiriyorsa yapıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turrkka -- 8 Kasım 2020; 20:35:58 >
Normal memurlar gibi çok da düzenli saatler yok. Çalışılan birimlere göre de değişiyor bu durum. Tinercisi, hırsızı, tacizcisi... Yerine göre bunlarla muhatap oluyorsun. Bir yerden sonra normal geliyor bunlar. Zaten gelmezse bu iş yapılmaz.
Çok etkileyen bir şey olmadı. Olumsuz yönde olmaz da inşallah. Haa normal birini belki çok etkileyecek olaylar sıradan geliyor artık.
Polislik dışarıdan göründüğünden farklıdır biraz.
Hepinizin gönlünden geçen hayırlısıyla olur inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X