|
Subaylık polislik
-
-
çok önemli -
bir de kara hava deniz hangisi daha rahattır -
öyle bir şeyden bahsediliyodu hocam doğru herhalde -
quote:
Orijinalden alıntı: Monster78
öyle bir şeyden bahsediliyodu hocam doğru herhaldeSistem iyice yozlaştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayatlarını nasıl oluyor peki hocam sivilden farklı olarak -
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi
Bu mesaj silindi.Öyle birşey yok burda bos bos konuşanları takma ben yardimci oliyim sana
Subaylık ordu içerisinde Polislik halk içerisinde birbirinden çok farklı.
Zaten kafan karışıksa boşver ikiside olma.
Polislik ve Subaylık yani askeriye bir tutku meselesidir bunu iş olarak rahatlık olarak görürsen çok rahatsız eder seni.
Bana kalırsa Subaylık çok daha iyi çünkü devletin subaylarına karşı ciddi bir desteği söz konusu Subay olursan general olmaya gidebilecek bir yol izleyebilirsin
Polislikte güzel ama dediğim gibi bunlar tamamen tutku meselesi.
-
kürt açılımı döneminde ergenekon balyozda çok güzel destek oldu devlet hocam ondan şüphem yok -
He senin derdin başka :)
Polemik konusu yapmaya niyetim yok kardeş sana iyi forumlar.
Sen daha DEVLET ile HÜKÜMET arasındaki farkı bilmiyorsun ki.
-
hükümet devleti yönetir hocam devlet nasıl arkasında duruyor söyler misiniz veya devlet nedir -
Unide okurken ilk girdiginde intibak donemi olur 1 aylik bu zorlayicidir seni çabucak askeri disipline sokmaya calisirlar 1 aylik intibakta istersen birakabilirsin intibaktan sonra yemin töreni olur törenden sonra 1 aylik tatil var yeminden sonra birakirsan tazminat odersin yüklü miktarda.Corabina kadar devlet veriyor çünkü ihtiyaclarini.Okurken harclik alirsin rutbeye gore artar.4+1 yil hazirlikla beraber harp okullari 5 senedir.Yeminden sonra 4 gün ders görürsün 1 gun askeri egitim.Hafta sonu ceza almazdan carsiya veya evciye cikabilirsin bulundugun ildeyse evin.Okulu bitirince beylik tabancası verirler.Okurken sivilde falan tavrina hareketlerine dikkat etmen lazim okulunu temsil ediyorsun.Maaslari doyurucudur tam net veremem ama 6k 10k üstü.Ailene ek ayricaliklar saglanir.Deniz iyidir rahattir ama ayri kalirsin denizde siniflar var sürekli gemide degilsin amfibi sinifi var mesela kara deniz vs sorun olursa uzun uzun yazarim.Karada topcu,piyade,tank vs var kara zor derler sürekli sürünürsun ordaki arkadaşım her gün kiyafetlerini yikiyormus çamurdan dolayı.Havayi zaten biliyorsun orasi cok rahat ama her giren pilot olamiyor genelde ve kelimenin tam anlamiyla kusursuz istiyor.Girerken torpil yok srtik darbeden sonra ince eleyip sık dokuyorlar.Askeriye siyasete karışmaz,oy kullanamazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAware -- 19 Şubat 2021; 12:1:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: runeterraHe senin derdin başka :)
Polemik konusu yapmaya niyetim yok kardeş sana iyi forumlar.
Sen daha DEVLET ile HÜKÜMET arasındaki farkı bilmiyorsun ki.
Ben de uzun uzun güzelce yazmıştım yazık cidden.
hocam siz gerçekten subay olmak istiyosunuz ya bu mesajda bunu anladım çok teşekkürler bilgiler için -
kime yazık -
quote:
Orijinalden alıntı: Monster78
kime yazıkSize yazık hocam politik meselelere girmemelisiniz evet ben de eleştiriyorum beğenmiyorum ama iktidar degissede asker değişmez evet eskilerde bazi seyler yaşandı ama bir asker görevini yapar
hocam tsknın çok değerli subayları paşaları ite köpeğe maskara edilirken sessiz mi kalalım sizce -
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterDostum neyse anlamazsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Subaylık ordu içerisinde Polislik halk içerisinde birbirinden çok farklı. Zaten kafan karışıksa boşver ikiside olma. Polislik ve Subaylık yani askeriye bir tutku meselesidir bunu iş olarak rahatlık olarak görürsen çok rahatsız eder seni. Bana kalırsa Subaylık çok daha iyi çünkü devletin subaylarına karşı ciddi bir desteği söz konusu Subay olursan general olmaya gidebilecek bir yol izleyebilirsin Polislikte güzel ama dediğim gibi bunlar tamamen tutku meselesi. |
Bilip bilmeden insanların kafasını bulandırmayın böyle bir şey yok.
İnsanları askerlikten soğutmak TSK ve Emniyeti, personeli ve/veya kurumu aşağılamak, saygınlığını zedeleyeci hareketlerde bulunmak Bunlar ayri ayrı suçtur. Bilginizin olmadığı, önünden dahi geçmediginiz kurumlar hakkında insanlarin kafasini bulandirmayin. Not: ben de kıl payı yedek listede kalarak kendi hatamdan dolayı subay olma hayalimi kacirdim. Aşırı heyecan yapmasam şu an harbiyeli olacaktim belki de ama o şerefe nail olamadik. İnşallah lisans eğitimi bitince sözleşmeli olucam. |
Benzer içerikler
- hamile gibi göbeğim var
- yabancı banka kartına komisyon almayan bankalar
- majezik alkol etkileşimi
- 1 numara büyük ayakkabı giymek
- yerde altın buldum ne yapmalıyım
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X