Şimdi Ara

Ankarada hangi gross marketten alışveriş yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben evimin ve mutfağımın erzağını eksiğini hayli tükendikten sonra topluca alıyorum ve Ankaranın gıda toptancıları bölgesinde bulunan bazı tercih ettiğim gross marketler var.. mesela sebze meyve kalitesi ve lezzeti açısından nevgross marketi tavsiye ederim özellikle patatesi ve meyveleri çok güzel çıkıyor fiyatları da gayet iyi yine buradan alabileceğiniz bir çok güzel ürün var.. fakat burada city gross market gibi ürün çeşitliliği yok bunu söylemeliyim. City gross market adeta hizmet aşığı bir market bol çeşit çok sayıda marka bulunuyor.. fiyatları da çok uygun.. neredeyse her ürün gözü kapalı alınabilir fakat ben keyifli ve rahat alışveriş için istanbul yolu üzerinde bulunan şubesini tavsiye ederim orası daha geniş bir mağazaya sahip..ayrıca citygrossda kırtasiye tekel gibi bölümlerde bulunuyor fast food bölümü de cabası.

• Bizimkiler de city gross a gidiyor hocam. Zücaciye gibi ürünleri de Gimat Grossun altında yeni bi yer açıldı adını unuttum oraya bakıyolar.
  • Eve yakın bi tek anka gross var ondan oraya gidiyoruz. Ama normal marketten farki yok pek baya pahalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Bizimkiler de city gross a gidiyor hocam. Zücaciye gibi ürünleri de Gimat Grossun altında yeni bi yer açıldı adını unuttum oraya bakıyolar.
    Biz daha önce gimsaya sık gidiyorduk halen gittiğimiz oluyor fakat sebzeleri meyveleri unlu mamülleri ve balık reyonu pek iyi değil.. çok kalabalık oluyor personeli de sanki biraz fazla ciddiyetli gibi buradan pek keyif almıyorum fakat çoğu şey ucuz.. sizin bana mandırası kasabı iyi olan tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Bu aralar eti köfteci yusufdan almaya başladım fiyatı ve kalitesi çok iyi.. ancak kaliteli mandıra ve süt ürünleri bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 21 Ekim 2019; 22:58:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.