Şimdi Ara

Migros Kipa tarzı büyük marketlerde çalışan arkadaşlar bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ordan çalışırken alışveriş yaptığınızda toptan fiyatamı alıyorsunuz acaba. Ona göre yazın çalışacamda

• Yapay Zekanın Yanıtı

Migros Kipa Personel Bono Bilgileri

Market zincirleri arasında yer alan Migros ve Kipa'da görev yapan personeller, "personel bonosu" adı verilen bir ödeme alırlar. Bu bono, çalışanların market alışverişlerinde kullanabilecekleri bir avantaj sağlamaktadır.

Migros Bono Nedir?

Migros'ta çalışan personellere verilen personel bonosu, marketlerde geçerli olan bir ödeme aracıdır. Bu bono, Migros'un kendi mağazalarında ve online alışverişlerinde kullanılabilir.

Migros Personel Bonosu Ne Kadar?

Personel bonusunun miktarı, kişinin çalışma süresine, pozisyonuna ve performansına göre değişmektedir. Kesin tutar için ilgili yönetici veya insan kaynakları departmanı ile iletişime geçilmesi önerilir.

Migros Personel Bonosu Nasıl Kullanılır?

Personel bonusu, Migros mağazalarında alışveriş yaparken kasada sunulmalıdır. Bono, nakit para gibi kullanılabilir ve alışveriş tutarından düşülür. Online alışverişlerde ise bono kodu, ödeme sayfasında girilerek kullanılabilir.

Migros Personel Bonosu Sorgulama

Personel bonusunun bakiyesi ve kullanım geçmişi, Migros'un personele özel "Personel Portalı" üzerinden sorgulanabilir. Bu portala, şirket içi ağ üzerinden veya Migros'un internet sitesinden erişilebilir.

Migros Personel Bonosu Ne Zaman Yatar?

Personel bonusları, genellikle maaşla birlikte veya ayrı bir ödeme olarak yapılır. Ödeme tarihi, şirketin politikalarına göre değişiklik gösterebilir.

Bilmeniz Gerekenler

• Personel bonusu, yalnızca Migros ve Kipa mağazalarında kullanılabilir.
    • Bono, nakde çevrilemez veya başka kişilere devredilemez.
    • Personel bonusunun kullanım süresi sınırlı olabilir. Bu nedenle, bakiyenin düzenli olarak kontrol edilmesi önemlidir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçen sene 4 ay Migros'ta kasiyerlik yaptım. Şöyle diyeyim, personel kartın olacak aynı money kart gibi fakat yanlış hatırlamıyorsam %10-15 arası bir indirim uyguluyor aldığın ürünlerde. Part time olarak çalışırsan 30 lira, full time çalışırsan da 60 lira personel kartına para yükleniyor alışverişlerde kullanabilesin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Geçen sene 4 ay Migros'ta kasiyerlik yaptım. Şöyle diyeyim, personel kartın olacak aynı money kart gibi fakat yanlış hatırlamıyorsam %10-15 arası bir indirim uyguluyor aldığın ürünlerde. Part time olarak çalışırsan 30 lira, full time çalışırsan da 60 lira personel kartına para yükleniyor alışverişlerde kullanabilesin diye.

Peki neye göre kasiyerlik veya diğer işleri veriyolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyefendi

quote:

Geçen sene 4 ay Migros'ta kasiyerlik yaptım. Şöyle diyeyim, personel kartın olacak aynı money kart gibi fakat yanlış hatırlamıyorsam %10-15 arası bir indirim uyguluyor aldığın ürünlerde. Part time olarak çalışırsan 30 lira, full time çalışırsan da 60 lira personel kartına para yükleniyor alışverişlerde kullanabilesin diye.

Bulunduğun ildeki mağazaların ihtiyacına göre şekillenebilir. Kimisine kasiyer kimisine reyon görevlisi lazım oluyor. Benim aklımda kasiyerlik yoktu, reyon görevlisi olmak istediğimi söylemiştim ama kasiyer olarak başlattılar.

Tabi evvela başvurunun kabul görmesi ve Ankara'daki Migros İnsan Kaynakları'yla yapılan görüntülü görüşme kısmını da geçmen gerekiyor. Olur da işe girersen memnun kalacağını düşünüyorum. Migros part time çalışma açısından özellikle bulunmaz bir nimetti. Aldığın ücret, aylık verilen alışveriş bonosu, yol parası, kışın yakacak parası vs. bunlar hep artılarıdır. Ben okulla bir arada götürürken zorlandığım için bırakmıştım.

• quote:

quote:

quote:

Bulunduğun ildeki mağazaların ihtiyacına göre şekillenebilir. Kimisine kasiyer kimisine reyon görevlisi lazım oluyor. Benim aklımda kasiyerlik yoktu, reyon görevlisi olmak istediğimi söylemiştim ama kasiyer olarak başlattılar.

Tabi evvela başvurunun kabul görmesi ve Ankara'daki Migros İnsan Kaynakları'yla yapılan görüntülü görüşme kısmını da geçmen gerekiyor. Olur da işe girersen memnun kalacağını düşünüyorum. Migros part time çalışma açısından özellikle bulunmaz bir nimetti. Aldığın ücret, aylık verilen alışveriş bonosu, yol parası, kışın yakacak parası vs. bunlar hep artılarıdır. Ben okulla bir arada götürürken zorlandığım için bırakmıştım.

Ben İzmir'deyim Ankaradaki görüntülü görüşme olayını anlamadım pek. 2 senelik üniversite mezunuyum bu arada

• quote:

Ordan çalışırken alışveriş yaptığınızda toptan fiyatamı alıyorsunuz acaba. Ona göre yazın çalışacamda

2 Yıl boyunca migrosta çalıştım. Personel kartı veriyorlar sana ve o kart sayesinde %5 indirim yapılıyordu. Ancak bu indirim elektronik-içki-sigara gibi ürünlerde geçerli değildi. Ayrıca bono denilen her ay başında kartına yatan bir miktar vardı bu miktarla da alışveriş yapabiliyordun. Benim zamanımda part-time çalışanlara 80 full time çalışanlara 130 lira bono yatıyordu. Ancak daha sonra sözleşmeli işçi diye bir kavram çıkardılar onların ücretleri daha düşüktü.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben İzmir'deyim Ankaradaki görüntülü görüşme olayını anlamadım pek. 2 senelik üniversite mezunuyum bu arada

İnsan Kaynakları'yla görüntülü konuşma yaptırıyorlar. Bana okul hayatımla ilgili sorular sormuşlardı, ikisini bir arada götürebilir misin tarzında. Daha önce deneyimimin olup olmadığı gibi. Belki de konuşmana da dikkat ediyorlardır bilemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecirzinho

quote:

Ordan çalışırken alışveriş yaptığınızda toptan fiyatamı alıyorsunuz acaba. Ona göre yazın çalışacamda

2 Yıl boyunca migrosta çalıştım. Personel kartı veriyorlar sana ve o kart sayesinde %5 indirim yapılıyordu. Ancak bu indirim elektronik-içki-sigara gibi ürünlerde geçerli değildi. Ayrıca bono denilen her ay başında kartına yatan bir miktar vardı bu miktarla da alışveriş yapabiliyordun. Benim zamanımda part-time çalışanlara 80 full time çalışanlara 130 lira bono yatıyordu. Ancak daha sonra sözleşmeli işçi diye bir kavram çıkardılar onların ücretleri daha düşüktü.

%5 miydi ben onu net çıkaramamıştım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gecirzinho

quote:

%5 miydi ben onu net çıkaramamıştım.

Aynen %5 yapıyorlardı hatta sendika en %10 olsun diye uzun süre itiraz etmişti ama sonuç alamadılar.

• Bende geçen yaz çalıştım personel kartı falan yoktu bizde (Migros )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.