Şimdi Ara

karafatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
23.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadşlar evin banyosunda karafatma gördüm öldürdük.ilk defa çıktı 7 senelik apartman.2002 de talınmıştık ilk defa çıktı.çok kokuyorm arkadaşlar bi daha çıkarsa diye.annemler sabah dışardan bi torba koyduklarını söyledi banyoya ondan gelmiş olabileceğini söylüyolar.nerelerden çıkar bu karafatmalar genellikle? nasıl önlem alınabilir? NOT:LÜTFEN HERHANGİ BİR RESİM KOYMAYIN...

• Deprem olacak bugun herkesin evinde bişeyler çıkıyor
  • Gördüğün böcek buna benziyor muydu?

karafatma
  • Bende sevmiyorum şu böceği
  • Hamamböcekleri bizim evin 8 yıldır gayrıresmî bireyleridir. İzmir'de yaşıyorum. Buralarda yazın büyük ve uçan hamamböcekleri çıkar.

Evinizi ne kadar temizlerseniz temizleyin, eğer apartman temiz değilse bunlar yine gelir, yerleşir. Fakat Türkiye'de böyle bir apartman, böyle bir sokak ortamı mümkün olmadığından, unutun. Böcek ilaçlamaları var aslında, bunlar iyi gelebilir, hiç yapmadık. Alıştık 8 yıldır.

Yaza doğru çıkarlar. Karanlıkta çıkarlar. Banyo ve mutfakta delikler varsa oralardan geliyorlardır. Mesela bizim banyoda çamaşır makinesinin hortumundan dışarıya artık su bırakıldığı delik var, her evde vardır. Eğer o delik biraz genişse oradan geliyorlar. Nemi çok severler. Açıkta yiyecek bırakmayın sakın, gelir, onlar da karnını doyurur. Tuvalet deliği ve küvet deliğinden gelebilirler. Sifondan bile geliyorlar. Bir keresinde sifonu çektikten sonra (alafranga) tuvaletin içinde hamamböceği dolaştığını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 25 Mayıs 2009; 1:18:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Gördüğün böcek buna benziyor muydu?

karafatma

Ohaaaa. o ne dostum??
    adam resim koymayın demiş. kalpten gidecek şimdi.

• evde çıkan böle örümcek karafatma falan iğreniyorum
    kaşıntı falan geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekir kedi almayın
    3 ay önce açıldı
    Catgenie Kedi Tuvalet
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hamam bocegini oldurdugun zaman vucudundan bir sivi cikiyo o zaman iyice uruyorlar

sen al eline bir sprey birde ates sik hayvanin uzerine alevi bak bakalim bir daha cikacak mi ?
  • Bende İzmir'e geldim geleli alıştım artık. Geceleri çıkıyorlar. Dolaşıp gidiyorlar.

Eskiden ilaçlama yapıyordum yatmadan önce ama sabah leş toplamaktan bıktım, artık hiç uğraşmıyorum. Ne onlar beni görüyor ne de ben onları.
  • ARKADAŞIM Bİ FIRINCI ABİMİZ HAMAMBÖCEĞİNİN TARİHÇESİNİ VE ÇÖZÜMÜNÜ ANLATMIŞ İZLEYELİM GÖRELİM

• adam ne diyo abicim biz onu da araştırdık
  •  karafatma
  • ben 5 ay bunlarla(sarıkız) beraber aynı ortamda uyudum ayrıyeten bulunduğum ortamda sıçan ve akreplerde vardı.

karafatma

karafatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 25 Mayıs 2009; 1:31:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oreilly

karafatma

• quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

ben 5 ay bunlarla(sarıkız) beraber aynı ortamda uyudum ayrıyeten bulunduğum ortamda sıçan ve akreplerde vardı.

karafatma

karafatma

mübarek ultimate survivaldaki ayı grylls'misin
    nerde yatıyon abi amazonda bi klübede mi?

• karafatmadan korkuyorum diyen adamın nicke bakarmısın dark alien
  • tırsak olma o kadar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micuvan -- 25 Mayıs 2009; 5:02:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bomanti

Deprem olacak bugun herkesin evinde bişeyler çıkıyor

az önce bi eleman başlık açmış zaten izmirde deprem diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK

ARKADAŞIM Bİ FIRINCI ABİMİZ HAMAMBÖCEĞİNİN TARİHÇESİNİ VE ÇÖZÜMÜNÜ ANLATMIŞ İZLEYELİM GÖRELİM

süper herkes izlesin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.