Şimdi Ara

karafatma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
23.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 12henry14

quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

ben 5 ay bunlarla(sarıkız) beraber aynı ortamda uyudum ayrıyeten bulunduğum ortamda sıçan ve akreplerde vardı.

karafatma

karafatma

mübarek ultimate survivaldaki ayı grylls'misin
    nerde yatıyon abi amazonda bi klübede mi?

kardeş terörle mücadele ederken yarı kapalı mevzide bunlar vardı
    sererdim mat'ımı girerdim uyku tulumunun içine heyy yavrum heyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 25 Mayıs 2009; 2:55:58 >

• karafatmadan bukadar çok korkulcak bişi olcagını sanmıyorm
  • bu yaratıklar genelde evin bodrumundan gelir arkadaşlar merdiven merdiven çıkar nesonunda siz uyurken evin kapısının altından sıcak yerlere yuva yaparlar,,,,,ıııyyyyyy,,,

bi kere hiçö unutmuyom apartmanı laçlamıştık gece uyurken dudaklarımda yürüdügünü hissettim aman allahımhayatımın en korkulu anıydı şerefsiz az daha ,,, neyse yaaa,,, ertesi gün evde ne kadar süpürgelik varsa hepsini kırmıştım hep oralra yuva yapmıştı,,,,,, pufffffff,,, acaip oldum şimdi,,,,
  •  karafatma

Adana'da yaşayıpta şu asaleti görmeyen yoktur.Gece uyku arası tuvalete gitmek için kalkarsın,lambayı bir açarsın evlere şenlik uluslar arası cirit şampiyonası mübarek Yahu bir zamanlar klozette oturamaz olduk yaw. bırakın evde gezinmeyi biyerimede kaçacaklar yakında.Aha havalarda ısınıyor artık başlarız köşe kapmacaya

• ah ah

bir tabur karincayi birakacaksin bunlarin uzerine gor bak bakalim etrafta bir tane bocek kaliyor mu ?
  • bune abiyaaa ,,, yav bunun ilacı var raid tablet yaklaşık 3 ay etkili evin heryerine kurucaksın ertesi gün makinayla yerleri süpürücen ,,,
  • quote:

Orjinalden alıntı: reptile_34

bu yaratıklar genelde evin bodrumundan gelir arkadaşlar merdiven merdiven çıkar nesonunda siz uyurken evin kapısının altından sıcak yerlere yuva yaparlar,,,,,ıııyyyyyy,,,

bi kere hiçö unutmuyom apartmanı laçlamıştık gece uyurken dudaklarımda yürüdügünü hissettim aman allahımhayatımın en korkulu anıydı şerefsiz az daha ,,, neyse yaaa,,, ertesi gün evde ne kadar süpürgelik varsa hepsini kırmıştım hep oralra yuva yapmıştı,,,,,, pufffffff,,, acaip oldum şimdi,,,,

yatırmican beni bu gece......
  • İlaçlamıştım ben bir kere sabah banyoda ve tuvalette yaklaşık 8-10 kadar ceset vardı ama nafile 2 gün sonra tekrar hortluyorlar
  • Ciddi olarak soruyorum nerelerde ve nasıl yaşıyorsunuz arkadaşlar 4 yıldır apartmandayız yanımız bağ bahçe olmasına rağmen sinekten başka bir şey girmez eve. (2.kattayız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 25 Mayıs 2009; 3:25:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KanYeE

quote:

bu yaratıklar genelde evin bodrumundan gelir arkadaşlar merdiven merdiven çıkar nesonunda siz uyurken evin kapısının altından sıcak yerlere yuva yaparlar,,,,,ıııyyyyyy,,,

haaa madem uyumuycan benim gibi :)

konuyu açan arkadaşa ve bizim gibi meraklı arkadaşlar sağolsun sizle bi anımı daha paylaşim aslen erzincanlıyız ama dogma büyüme istanbul bundan yaklaşık 10 sene evvel köye gittim bi akarabalarda kalim dedim babaannemle aynı odada kalıyoz ev bildiginiz köy işte evler çamurdan sıvadan filan abi yattım bi gün ertesi gün uyandım bütün böcekler vucuduma imzalarını atmışlar görseniz kendimi donör gibi hissettim baktım neyse ertesi gün oldu gene yatcaz baktım babaannem parfüm sıkıyo yatmadasn önce bende ahhhh dedim be varmı köylü i,nsanı saf tertemiz nerden görmüşsse dedim hafif tebessüm ettim :) sonra bana dedi sana da sıkim oğul yok dedim ben birden elindeki fısfısa gözüm kaydı bune dedim lan megerse sıktıgı şey bildiğimiz raid :) abi ertesi gün olur ilk ışıklarla vınnlarsın istranbula :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Ciddi olarak soruyorum nerelerde ve nasıl yaşıyorsunuz arkadaşlar 4 yıldır apartmandayız yanımız bağ bahçe olmasına rağmen sinekten başka bir şey girmez eve. (2.kattayız)

Aslında Özal'da villa varda biz karakarafatmalarla mutluyuz
    soruya bak be nasıl yaşıyorsunuz.Herkes gibi müzmin yaşıyoz işte.Namussuzlar içimizdeki lanet olası karafatma sevgisini tatmışlar birkere bırakırlarmı hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: oreilly

karafatma

tuuuuuuuuuuu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KanYeE

quote:

haaa madem uyumuycan benim gibi :)

konuyu açan arkadaşa ve bizim gibi meraklı arkadaşlar sağolsun sizle bi anımı daha paylaşim aslen erzincanlıyız ama dogma büyüme istanbul bundan yaklaşık 10 sene evvel köye gittim bi akarabalarda kalim dedim babaannemle aynı odada kalıyoz ev bildiginiz köy işte evler çamurdan sıvadan filan abi yattım bi gün ertesi gün uyandım bütün böcekler vucuduma imzalarını atmışlar görseniz kendimi donör gibi hissettim baktım neyse ertesi gün oldu gene yatcaz baktım babaannem parfüm sıkıyo yatmadasn önce bende ahhhh dedim be varmı köylü i,nsanı saf tertemiz nerden görmüşsse dedim hafif tebessüm ettim :) sonra bana dedi sana da sıkim oğul yok dedim ben birden elindeki fısfısa gözüm kaydı bune dedim lan megerse sıktıgı şey bildiğimiz raid :) abi ertesi gün olur ilk ışıklarla vınnlarsın istranbula :)

Bizimde doğma büyüme ankara ama aslen erzincan sırf o böcekler yüzünden bir kere gittim dahada gitmem

• quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Ciddi olarak soruyorum nerelerde ve nasıl yaşıyorsunuz arkadaşlar 4 yıldır apartmandayız yanımız bağ bahçe olmasına rağmen sinekten başka bir şey girmez eve. (2.kattayız)

Aslında Özal'da villa varda biz karakarafatmalarla mutluyuz
    soruya bak be nasıl yaşıyorsunuz.Herkes gibi müzmin yaşıyoz işte.Namussuzlar içimizdeki lanet olası karafatma sevgisini tatmışlar birkere bırakırlarmı hiç

Lafı getirmeyecektim ama günlük düzgün temizliği yapılan yerde çiftlik/zemin kat gibi bir durum yoksa böceğin b si yaşamaz.

• quote:

ben 5 ay bunlarla(sarıkız) beraber aynı ortamda uyudum ayrıyeten bulunduğum ortamda sıçan ve akreplerde vardı.

karafatma

karafatma

camel spider a benziyor .... ve bunun ısırığı feci yapıyor ... resim eklerdim ama insanların gece gece kalbine inmesin .. google görsellerde camel spider diye aratın çıkar .. bir ara bunlar istanbulda falanda görülmüştü .. et yiyeyn örümcek adıyla ....

• Kardeşim temizlikle alakası yok.Bu hamamböcekleri her yerden geliyorlar.banyo havalndırması,tuvalet deliğinden,banyo pis su giderinden,küvetten,bina dışından tırmanarak hatta bazı cinsleri uçarak bile geliyorlar.İStediğin kadar temizle sen adı üstünde haşare bu

Özellikle ılıman iklim bölgelerindeki kahverengi cinste olanları hem aşırı büyük hemde çok süratli uçuyorlar.Gece sakin sakin otururken açık olan camdan içeri girince evde birden curcuna çıkıyor

karafatma

• quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

Kardeşim temizlikle alakası yok.Bu hamamböcekleri her yerden geliyorlar.banyo havalndırması,tuvalet deliğinden,banyo pis su giderinden,küvetten,bina dışından tırmanarak hatta bazı cinsleri uçarak bile geliyorlar.İStediğin kadar temizle sen adı üstünde haşare bu

Özellikle ılıman iklim bölgelerindeki kahverengi cinste olanları hem aşırı büyük hemde çok süratli uçuyorlar.Gece sakin sakin otururken açık olan camdan içeri girince evde birden curcuna çıkıyor

karafatma

O zaman sorun bizde ömrüm boyunca 1 tane hamamböceği görmemişimdir evde.

Böyle sorunlara can kurban desene.

• quote:

karafatma

karafatma

1998 yılında memlekette buldum ozaman bundan yakalıyp bi fanusun içine koydum evde bir müddet besledim ama bunun daha iri ve kalıplısıydı adına anadoluda sarıkız derler doğrudur bi çeşit örümcek türüdür ve çok güçlüdür nasılmı ?
    bu diğer örümcekler gibi ağ yapmıyor zaten bi ağ bunu zor tartar belkide bir örümcek türü değil ama 8 bacaklı ondan örüncek diyorum benim beslediğimi görseydiniz bu yanında cılız kalır inanın , bide buna fanusun içinde güzel bir ortam oluşturdum uçük bir fotoğraf filmi kutus ile yuva yaptım tıpkı bi otomobil gibi ona geri geri girerek park ediyordu orda uyuyordu elime almayı hayal bile edemezdim çünkü 4 parçadan oluşan ve deli gibi çalışan bir çenesi vardı ne verirse yiyordu inanın ama ne verirsen ben genelde dışardan böcek karafatma tarzı bişeyler bulurdum ve yakaladığı anda o böceği kıtı kıtır yerdi evet bildiğimiz kadar örümcekler avını yemez kanını emer posasını bırakır ama bu çıtır çıtır yiyordu ve o kara fatmadını çok sert kitinini bile kırıyordu o çenenin bir insanı ısırmasını hiç istemezdim peki ya bu böceğe ne oldu..
    bi gün ben evde yokken komşu bebeler bu fanusu annemden istemişler ozaman bahçeli apartmanda oturuyoruz bahçeden böceği bulan bebeler fanusa atmış bu bizimki yemiş yemiş ve patlamış ölmüş evet doymak bilmiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 25 Mayıs 2009; 3:54:07 >

• birdefasinda bir bocegin uzerine raid in yarisini bosaltilirken gormustum hayvan 5-6 dakika cansiz yatti oldu zannettik sonra bir daha kalkti kosa kosa gitti ortaliktan kayip oldu
  • Gece gece hiç şık olmadı bu konu;bütün günümüzü de projeye harcamıştık,şimdi yat yatabilirsen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.