birdefasinda bir bocegin uzerine raid in yarisini bosaltilirken gormustum hayvan 5-6 dakika cansiz yatti oldu zannettik sonra bir daha kalkti kosa kosa gitti ortaliktan kayip oldu
İyi numara yapıyor namıssizler
quote:
Orjinalden alıntı: DeVastating
quote:
Orjinalden alıntı: oreilly
birdefasinda bir bocegin uzerine raid in yarisini bosaltilirken gormustum hayvan 5-6 dakika cansiz yatti oldu zannettik sonra bir daha kalkti kosa kosa gitti ortaliktan kayip oldu
numarami yapti yoksa bayildimi bilmiyorum
raid ne ? resmen zehir degil mi ? uzerine yarisini bosalttik hayvan banamisin demiyor
quote:
Hocam oda raconu biliyor gidip kuytuda ölecek
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DeVastating
quote:
numarami yapti yoksa bayildimi bilmiyorum
raid ne ? resmen zehir degil mi ? uzerine yarisini bosalttik hayvan banamisin demiyor
Böcek bağışıklık kazanmış desene
sormayin o an neye ugradigimi sasirdim
oldurmeyen allah oldurmuyor iste
Evde kedi besleyin kedi 5 tane kedim var geceleri 3 ünü mutfağa koyuyorum diğer 2 side devriye atıyolar Eskiden çok vardı ama bu sene şuana kadar 1 tane gördüm sadece
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme