olm bu nasıl bir varlık evde terör estiriyor. biz durağan insanlarız pek hareket etmiyoruz bu rüzgar gibi yanımızdan arkamızdan önümüzden geçiyor. evin divanlarını dolaplarını oyun alanı yaptı oradan oraya sekiyor. babamın seccadesini yattığı yuvasına kadar götürüp içeri sokmaya çalışıyor. bluetooth kulaklığımın kutusunu dolaba kadar çıkıp raflardan ağzıyla alıp aşağıya indirip oynuyor. maymun gibi birşey. kulaklarıda acaip zaten. eve ne aldık bilmiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 25 Ekim 2024; 1:3:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tekir kedi almayın
-
-
Hareket iyidir, nerede lmovementl hareket orada bereket
En beğenilen editi : teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyesa541997 -- 25 Ekim 2024; 21:23:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o kılıcı alıp seni doğrasa şaşırmam
-
Evdeki torun eksigini gideriyor zilli daha ne istiyorsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Madem kedi böyle. Kılıç gerçekse orada durması tehlikeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu evde kedi köpek besleyenleri asla anlamıyorum.Evde ne huzur kalır ne sakinlik sürekli oraya buraya zıplayan sorun çıkartan canlılar ev için asla uygun değiller.
sesli güldüm.. genç kedi, enerci patlaması yaşıyo... erkekse, buna şincik bir de karı kedi lazım...
-
yok dişi
aga siz menzilci değilmiydiniz zülfikarın ne işi var evde
-
biri babama hediye etti reis. süs için zaten ama klas duruyor
Dikkat et sana kerkinmeye kalkmasın kedidir kedi
la çok şirinmiş.
-
menzille ne alakası var zülfikar her mezhepte yeri olan bir kılıç uhud savaşında peygamberimizi hz Ali bu kılıçla korudu.
-
E o zaman da erkek kedi lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
genelde alevi evlerinde olur hocam zülfikar ben öyle gördüm ve öyle düşünüyorum en azından menzil tarikatına bağlı bir evde zülfikar olmaz
-
Nerde elit cins kesiler bee tekirimde tekirim
-
Tekir veya cins olması farketmiyor hepsi aynı hocam hepsi tam bi fırlama 😂 Bu kedi de bizim kedimiz tam bir canavar
sokmayın şunları eve her yer tüyyy
-
hocam pet şişe kapağını ters çevirip halı olmayan düz zemine koyun, oynasın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işine gelirse oynar bunlar sırf yatağına yastık koyduk diye yatağına yatmayıp gidip buzdolabının üstünde uyumayı tercih etti.
Evdeki torun eksigini gideriyor zilli daha ne istiyorsun?
|
Hareket iyidir, nerede lmovementl hareket orada bereket
En beğenilen editi : teşekkürler |
o kılıcı alıp seni doğrasa şaşırmam |
Tekir veya cins olması farketmiyor hepsi aynı hocam hepsi tam bi fırlama 😂 Bu kedi de bizim kedimiz tam bir canavar |
la çok şirinmiş. |
Benzer içerikler
- kg ne demek
- kur"an meali tavsiyeleri
- 4. sınıfta erasmus yapılır mı
- telefirma nedir
- asker kaçağı yurtdışına çıkar mı
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X