Şimdi Ara

Nedir Bu Bot Merakı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimi görsem ayağında dev gibi tabanlı botlar nedir bu yeni moda mı? Kutuplarda yaşamıyoruz gidin düzgün ayakkabı alın rahat edin. Gidip ne diye 3 cm tabanlı ayakkabı alınır hangi mantıkla giyilir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crag Drag -- 2 Kasım 2014; 22:27:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Highland Creek Nedir?

Highland Creek, Türkiye merkezli bir mobilya markasıdır. Kuruluş yılı hakkında bilgi mevcut değildir. Highland Creek, ev mobilyaları, aksesuarları ve aydınlatma ürünleri yelpazesi sunmaktadır.

Highland Creek'in Özellikleri:

• Ürünleri modern ve şık tasarımlara sahiptir.
    • Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir.
    • Uygun fiyatlı seçenekler sunar.

Highland Creek Hakkındaki Yorumlar:

Müşteri yorumlarına göre, Highland Creek ürünleri genel olarak olumlu değerlendirilmektedir. Olumlu yorumlar, ürünlerin kalitesini, şık tasarımlarını ve uygun fiyatlarını vurgulamaktadır.

Highland Creek'ten Nasıl Alışveriş Yaparsın?

Highland Creek ürünlerini online mağazalarından veya yetkili bayilerinden satın alabilirsin. Online mağazalarından alışveriş yaparken, sipariş durumunu takip edebilir ve iade veya değişim işlemlerini gerçekleştirebilirsin.

Highland Creek'in Avantajları:

• Modern ve şık tasarımlar
    • Kaliteli malzemeler
    • Uygun fiyatlar
    • Geniş ürün yelpazesi
    • Kolayca erişilebilirlik

Highland Creek'in Dezavantajları:

• Bazı ürünler stokta olmayabilir
    • Özel siparişlerde teslimat süresi uzun olabilir
    • Bazı müşteriler nakliye ücretlerinin yüksek olduğunu belirtmiştir
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tamam bende bot sevmem hatta giymem benim için su almayan bir ayakkabı yeterlidir ama o resimdeki nedir allasen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Tamam bende bot sevmem hatta giymem benim için su almayan bir ayakkabı yeterlidir ama o resimdeki nedir allasen

Tamam haklısın kaldırdım resimi bazılarının zevkleri farklıdır fakat gidip o ayakkabılardan sırf herkesde var diye alıp cool olmak amacını taşımıyor değil mi?

• Tarz meselesi hoşuma gidiyor giyoyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Don kar olmadan bot giymem. Genelde kızlar ve kısa erkekler giyiyor. 3 Cm kazanmak için.

• Yaşadığınız yere göre değiştir. Ben camkma bot aldim. Ayakkabı eridi su aldı. Lescon aldim leş oldu. Bugün Harley denedim. Çekincem vardı ağır deniyordu. Bana normal geldi. Fiyati tuzlu. 250 liraya bulursam alacağım. Kısaca yaşadığın yere göre değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 2 Kasım 2014; 22:33:19 >
  • bırakın kim ne giyerse giysin herkesin kendi zevki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir?
    4 ay önce açıldı
    NEDİR BU ZENGİN KOCA MERAKI ?
    12 yıl önce açıldı
    Beyler nedir bu pre muhabbeti
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçenlerde Deichman'dan Highland Creek adında bir bot aldım. Tank gibi birşey. Birde nano su geçirmez spray aldım. Anasını ağlatıyorum botun. Resmi görmedim ama ben botlara deli oluyorum ağa.
  • Harbiden mallik ya bende giyoyorum dumbelldan ağır bot eziyet resmen.Bi daha spor bot alcam.

• Postal gibi botların içine sokucan kotun paçalarını Akıcan
  • Hakkaten ne bu bot merakı biz emeğimizi harcayarak saatlerce oynuyoz millet bot kullanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Yaşadığınız yere göre değiştir. Ben camkma bot aldim. Ayakkabı eridi su aldı. Lescon aldim leş oldu. Bugün Harley denedim. Çekincem vardı ağır deniyordu. Bana normal geldi. Fiyati tuzlu. 250 liraya bulursam alacağım. Kısaca yaşadığın yere göre değişir

Haklısın yaşanan yere göre değişir ama bu havada alınması mantıksız sırf gösteriş. Kar yok buz yok ne gerek var hem ağır hem terletiyor.

@sirreddot

Bahsettiğim ve benim hoşuma giden şu tür botlar

Nedir Bu Bot Merakı?

• Harley giyiyorum 3 yildir su gecirmiyor verdigim parayi uzun yillar karsiliyor beni memnun ediyor moda diye degil uzun yillar gotursun diye aldim ve memnunum. Boyum da kisa degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crag Drag

quote:

Yaşadığınız yere göre değiştir. Ben camkma bot aldim. Ayakkabı eridi su aldı. Lescon aldim leş oldu. Bugün Harley denedim. Çekincem vardı ağır deniyordu. Bana normal geldi. Fiyati tuzlu. 250 liraya bulursam alacağım. Kısaca yaşadığın yere göre değişir

Haklısın yaşanan yere göre değişir ama bu havada alınması mantıksız sırf gösteriş. Kar yok buz yok ne gerek var hem ağır hem terletiyor.

@sirreddot

Nedir Bu Bot Merakı?

Benim aldığımda bunun biraz daha spor tarzı. Harika bişey bak yakında deichman varsa o dediğim sprayi al. Sıkıyorsun üzerine bir hafta su geçirmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Tamam bende bot sevmem hatta giymem benim için su almayan bir ayakkabı yeterlidir ama o resimdeki nedir allasen

Tamam haklısın kaldırdım resimi bazılarının zevkleri farklıdır fakat gidip o ayakkabılardan sırf herkesde var diye alıp cool olmak amacını taşımıyor değil mi?

Cool olmak için bile giyse kimi yargılayabilirsinki sonuçta kapitalist düzenin içerisinde yaşıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: sirreddot

quote:

quote:

@sirreddot

Nedir Bu Bot Merakı?

Benim aldığımda bunun biraz daha spor tarzı. Harika bişey bak yakında deichman varsa o dediğim sprayi al. Sıkıyorsun üzerine bir hafta su geçirmiyor.

Yeni ayakkabı arayışı içerisindeyim fakat giydiğim ayakkabıyı çok uzun süre giyerim. Daha önce böyle botum vardı küçük geliyor şuan. Resimdeki ise Salomon marka baya pahalı 240 lira falan. Yakında var Deichmann gidip bir dolaşayım. Ağırlığı nasıl? Terleme oluyor mu fazla?

• Botun rahat bir ayakkabı olmadığını düşünen insanlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: sirreddot

Geçenlerde Deichman'dan Highland Creek adında bir bot aldım. Tank gibi birşey. Birde nano su geçirmez spray aldım. Anasını ağlatıyorum botun. Resmi görmedim ama ben botlara deli oluyorum ağa.

Şu resimdeki mi değilse atar mısın resmini

[simage]http://i.hizliresim.com/WrLryP.jpg[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crag Drag -- 2 Kasım 2014; 23:02:57 >
  • Uzun suredir bot giymiyorum İstanbul da
    BBu sene karabukteyim memlekette kastamonu bizim orda çok kar olur hatta baslamis bile yagiyo şuanda Kastamonu ya ama karabükte çok yagmiyomus snirim.
    Neyse bu kadar yazmaya gerek yoktu :D bu sene mecbur giyecez ama beyenemiyorum.Hep cat ve benzerleri var çokta pahalilar namussuzlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.