Şimdi Ara

Nedir Bu Bot Merakı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Crag Drag

Kimi görsem ayağında dev gibi tabanlı botlar nedir bu yeni moda mı? Kutuplarda yaşamıyoruz gidin düzgün ayakkabı alın rahat edin. Gidip ne diye 3 cm tabanlı ayakkabı alınır hangi mantıkla giyilir bilmiyorum.

Nedir Bu Bot Merakı?
    Bu tür botlar hoş bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Desperado.

quote:

Orijinalden alıntı: Crag Drag

Kimi görsem ayağında dev gibi tabanlı botlar nedir bu yeni moda mı? Kutuplarda yaşamıyoruz gidin düzgün ayakkabı alın rahat edin. Gidip ne diye 3 cm tabanlı ayakkabı alınır hangi mantıkla giyilir bilmiyorum.

Nedir Bu Bot Merakı?
    Bu tür botlar hoş bence

Markaya göre değerlendiriyorsanız evet güzel fakat ülkemizde bunlar daha çok görünüş açısından satılıyor. Yani alan kişi ben suda karda veya çamurda giyerim diye almıyor. Sırf giymek için alıyor. Ben kötü demedim zaten uygun koşullarda giyilen bir ayakkabı olması gerekir.

@-b0Ni

Siz görmüşsünüz nasıl bir ayakkabı ağırlığı açısından ve diğer yönlerden değerlendirebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crag Drag -- 2 Kasım 2014; 23:15:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu botu anlatmak gerekirse, ağır değil kesinlikle, ayağı yormuyor kilometrelerce yol yürüdüğüm oluyor bununla. Zaten Trekking diye geçiyor. Boğaz kısmı ayağı çok iyi kavrıyor terletmiyor sıkmıyor ama size o güveni veriyor. Suya dalıyorum içeri giren su (Girerse) 5 dakikada buharlaşıyor. Bu markanın kullandığı bir teknoloji.
  • bota göre değişiyor.tek markanın iki botu var bende.birisi feci terletiyor birisi çoğu spor ayakkabıdan daha az terletiyor.
  • Tarz meselesi birde kışın yolda kayan insanları izlemek güzel oluyor.
    Örnek vermek gerekirse kışlık converse ayakkabım var ama ayazağada kışın kar,çamur mahvoluyor ama botla istediğin yere gir çık.
    Biraz tipleri kaysada seviyorum adidas botlarımı.
     Nedir Bu Bot Merakı?
    Renk biçim aynı ama benzeyen hali bu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.