Şimdi Ara

ŞOK,A101,BİM,TANSAŞ VS ÇALIŞAN VAR MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mağazlardan herhangi birinde çalışan var mı ? part time çalışma saatleri nedir ? BİM'e başvuracağım

• Ben bimde part olarak calisiyorum. Aylik 127.5 saat. Haftada iki gu izinn, bes gun calisma,gunluk 6 saatte denk geliyor (aslinda 7 saat bulunursun magazada ,1 saati dinlenmeden kesiliuor ama 20-30dk dinlenirsin en fazla malum eleman hep yetersiz)

Bizim bolgede part eleman genelde yardimci olarak bolgedeki magazalarda ihtiyaca gore yonlendirilir, yani birbirine yakin 5-6 bimde ihtiyaca gore degismeli calisiyorum, bir hafta a magazasinda bulunabilecegim gibi iki ay b magazasinda bulunabilirim vs.

Ne is yaptigimiz ise magazanin her ihtiyaci giderilir, is bolumu yok. Sabah acilista camlar kasa kenarlari vs genel temizlik yapilir, kasaya bakilir,raflar dizilir vs, yani bos kalinmaz zaten biliyosunuz bimde kasiyerler ayakta, bos kalindiginda kasaya yakin gruplardaki urunlerin duzenlenmesi yapilir.

Kasada iken eksi verirsen yani gunun sonunda acigjn cikarsa cebinden odersin fakat kucuk mevlalar yani kuruslar deftere yazilir ay sonjnda eksi ise tahsil edilir.

Isin zorluguyla ilgili soyliyebilecegim xalistiniz arkadaslara yani magazalara gore degisiyor. Bazi magazanin mudurleri kasadayken bile size bi kac palet mal gorevi verip saat ile calismaniza ragmen palet bitmeden cikma izni vermeyebilir, bazi mudhrler ise daha vicdanlidir, calismasi keyifli olur ,saate dikkat eder, saatinizde cikarsiniz ama genellikle saatinizde cikamazsiniz az cok aşılır. Mesai sistemi yok.

Benim tavsiyem ogreciysen ve baska is bulamadiysan zira lcw, de facto vs avm bunyesindeki magazalar genelde daha iyi sartlar sunar, son care olarak basvurabilirsin bime.

Ogrenci degilsen bu sektorde devamli calismak istiyorsan hic tavsiye etmem, cunku envai cesit insanla ugrasirsin,

Ozet olarak son basvuracaginiz yer olsun bence, ha bu arada bim a101den ve soktan daha iyidir. Migros da is bolumu var kismen daha az yorucudur muhtmelen.

Maas olarakda yol parasi ile beraber part icin 800 kusur, full time icin 1300 kusur tl.
    Sormak istedigin baska bisey varsa yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a101 ve bim olarak gözlemlediğim. adamı iliğine kadar kullanıyolar. koskoca mağazalara ne zaman gitsem. 1-2 kişi çalışıyor. mesla bimde birr iki kere denk geldi, elemanlar rafları düzenlerken kasaya yöneldiğimde kasaya koşarak geldiğini gördüm. adamlar boş durma diye birşey yok. haliyle bu adamın kafası dağınık olur açık verme riski yüksek olur. tanşaş migros bu konuda daha iyi. iş bölümü var.

bencede avm gibi yerde çalışmak daha iyi olur süvari kığılı gibi mağazalara girersen, müşteriler daha az ve elit takımı olabilir. fazzla mesai olmaz. hafta sonu yoğun olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.