Şimdi Ara

Aof basvuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. 2 yil myo+2 yilda aof den isletme okuyarak lisans mezunu oldum. Askerligimi yapip geldim. Tekrardan aof e yazilmak istiyorum. Dgs ye girmedim 2 yil daha baska bi bolumu okuyabilirmiyim. Bole bi hakkim varmi askerde oldugum surecte galiba bazi degisikler olmus. Konuya hakim arkadaslarin onerilerine bilgilerine ihtiyacim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonucta lisans mezunuysan 2. Universite olarak ister 2 yillik ister 4 yillik aof sinavsiz kayit olabilirsin.aof sitesine bi bak tarihlerine, kacirma.

• CeSiN kullanıcısına yanıt
    Dgs ye basvyrmak istiyorum aslinda. 3.siniftan devam ole bi hakkim oluyomu

• 2 yillik diploman duruyor degilmi onu kullanarak olur ama basvurusu gecti seneye ancak.1 sene kaybetcen zaten diye o ihtimali soylememistim.seneye dgs ye basvurup girersen olur tabi.

• DGS ile girilebilecek AÖF bölümleri kısıtlı. Üstelik DGS'de kontenjan meselesi var. Bu yılki sınava başvurular da 1 ay önce bitti. Başvurmak için gelecek yılı beklemek gerek yani.
    Bu eylül ayında "İkinci Üniversite" kayıtları başlıyor. Bu şekilde sınavsız kayıt yaptırırsanız 1. sınıftan başlarsınız, ama dönemlik 45 kredi hakkını doldurarak üstten ders ala ala 4 yıllık bölümü yaklaşık 3 yılda bitirebilirsiniz. Gerçi ders yükü daha ağır olur, ama zaman açısından gelecek yıl girilecek DGS + 2 yıl okumakla hemen hemen aynı hesaba gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 3 Temmuz 2017; 20:13:38 >
  • O zaman 2.universite daha mantikli 2.universite. sizce halk iliskiler nasil bolum ona girmek istiyorum biraz daha basit gibi zaten amacim ilk ogeenci akbili sonrada diploma😀

• Zaten oyleyse aynen 2. Universite tam senlik :) dgs fln bide ekstra masraf olmasina gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asal Yoklama Başvurusu
    3 yıl önce açıldı
    askerlik tecil
    geçen yıl açıldı
    aof kazanip gitmemek?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Zaten oyleyse aynen 2. Universite tam senlik :) dgs fln bide ekstra masraf olmasina gerek yok.

Hocam ben AÖL de okuyorum.

Ek sınavlara nasıl başvuru yapılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Zaten oyleyse aynen 2. Universite tam senlik :) dgs fln bide ekstra masraf olmasina gerek yok.

Hocam ben AÖL de okuyorum.

Ek sınavlara nasıl başvuru yapılır?

Onlari bilmiyorum :(

• CeSiN kullanıcısına yanıt
    Evet daha mantikli 2.universite daha az ugrastirir 😀

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.