Şimdi Ara

Aof Felsefe 1. Sınıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arasınavlara için zaman gittikçe daralıyor. Şuanda murat yayınlarından konu anlatımlı ve testli bir kitap aldım onun üzerinden gidiyorum yavaş yavaş. Fakat aynı zamanda çalıtığımdan dolayı ders çalışmaya da pek vaktim olmuyor hafta sonları haricinde. Bu tempoyla sınavları geçebilirmiyim diye düşünüyorum. Siz nasıl bir yöntem izliyorsunuz ? Geçmiş yıllarda dersleri veren arkadaşlar yorum yapabilirmi ? Bölüm yeni olduğundan dolayı geçmiş dönem sınav sorularıda pek yok. Varolan geçmiş dönem sınav sorularına çalışmak kafi gelirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmez -- 13 Şubat 2011; 14:33:51 >

• felsefe okuyan okumuş kimse yokmu yahu ?
  • mrb. evt çok yaklaştı sınav. ben de 1 . sınıf aöf. felsefe öğrencisiyim. açıköğretimin öğrenme portalına girip geçmiş sınavlara bakabilirsiniz.
    http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Ders.aspx
  • şöyle bir sorulara baktımda netten beklediğimden çok çok daha zormuş ben sınavları öss gibi yorum sanıyordum direk bilgi soruları, başarısızlık korkusu sardı birden daha hiç çalışmadım kaldı 19 gün murat yayınları kitabı güzelmi bende almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _osiris_ -- 14 Mart 2011; 18:38:14 >
  • murat yayınları kitabı faydalı deyip geçiştireyim, imla, anlatımda bozukluklar var.http://aoffelsefebolumu.blogspot.com adresinde ders notlarını tutmaya başladım faydalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmez -- 15 Mart 2011; 22:54:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmez

murat yayınları kitabı faydalı deyip geçiştireyim, imla, anlatımda bozukluklar var.http://aoffelsefebolumu.blogspot.com adresinde ders notlarını tutmaya başladım faydalı olabilir.

blog süpermiş teşekkürler, bu arada baya kazık sınavlar bizi bekliyor sanırım

şunu almayı düşünüyorum
    https://www.yardimcikitap.com/index.php?mod=prd&id=307&long=acikogretim-1-sinif-4-yillik-felsefe-bolumu-icin-moduler-set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _osiris_ -- 17 Mart 2011; 2:45:06 >

• ben murat ve kitaptaki testler üzerinden gidiyorum özellikle kitaptaki testler çok faydalı oluyor bilemediğin bir soru için ilgili konuyu tekrar ediniz şekilinde yönlendiriyor. Velhasıl işte 2 si yeterli sanırım gelçi vizelerden sonra göreceğiz. Kitapları alıp tekrar yaparsan herhalde faydalı olacaktır. Eğer ders notu felan tutarsan bloga ekleyebiliriz herkes faydalanmış olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aöf felsefedeyim 1. sınıf daha hiç ders çalışmadım sınav tarihini bile bilmiyorum o derece Ara sınav 2-3 nisan mı şimdi ? Çalışmadan girip mümkün olduğunca mantıklı sallıyıp vericem herhalde , bakalım hangilerinden geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bende aöf felsefedeyim 1. sınıf daha hiç ders çalışmadım sınav tarihini bile bilmiyorum o derece Ara sınav 2-3 nisan mı şimdi ? Çalışmadan girip mümkün olduğunca mantıklı sallıyıp vericem herhalde , bakalım hangilerinden geçicem

temel bilgi teknolojileri dersi disinda calisilmadan gecilebilecek bir ders oldugunu sanmiyorum. Ancak daha once ilgi alanina giren dersler yoksa(uygarlik tarihi gibi) calisilmadan sadece tem. bil. tek ve belki de mantik gecilebilir herhalde. Sizi neyin bekledigini gormek istiyorsaniz gecen senenin sorularina bakin

• Bir cok dersin e-televizyon bolumu yok ve olanlarin bazilarinda da 2-3 konu ustun körü anlatilmis. İlkcag felsefesi gibi e-televizyon dokumanlarinin nispeten cok oldugu bir derslerde bile toplam ders suresi 2 saat'i gecemiyor. Ancak baska bolumlerle ortak olan derslerde(uy. tarihi, fransizca gibi) ders sureleri yeterli olabiliyor. Diger derslerin de e-televizyon materyallerinin fazla olmasi bizim icin cok daha iyi olurdu. Ornegin sosyolojiye giris dersinde sadece 2 tane, bana ve eminim ki bir cok kisiye yeni bir sey katmayan, video var. Sosyoloji nedir hakkinda az da olsa bilgisi olmayan bir insanin da felsefede ne isi olur diye dusunuyorum. Genel itibariyle dokumantasyon yetersiz geliyor bana. Ozellikle hocalarin konustugu e-televizyon bolumlerinde
  • merhaba arkadaşlar,
    felsefe 1 sınıf ara sınavında 8 ders kitabının tüm derslerini mi yoksa yarısını mı soracaklar? ve sınav tarihinini 24 ocak 2015 olarak biliyorum, doğru mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.