Şimdi Ara

AÖF İSTATİSTİK II NASIL GEÇİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan 3. sınıfın son dönemindeyim ve alttan yani 2. sınıftan istatistik II dersini vereceğim. Konuya çalışmaya çalıştıkça içinden çıkılmaz hal aldı. Videoları açtım izledim olmadı, kitaptaki soruların formüllerini okuyamıyorum bile bırak çözmeyi. Geçen yılların sınavını açtım yapayım dedim 4 tane doğru çıktı. Bu dersi mutlaka geçmem lazım benim nasıl geçerim bu dersi. Bu nasıl bir derstir geçenler nasıl geçtiler kafayı yiyeceğim. Bu dersi geçemezsem 10. ayda askerlik tecilim bittiğinden ve 4. sınıfta olmadığımdan askere alınacağım. Ne olur birileri bu dersin nasıl geçileceğini söylesin

• Koşullu geçmeye bak yoksa işin zor.Çıkmış sorulara bak işlemsiz soruları falan ezberle.Kitabın arkasındaki soruları ezberler.
    Yaş kaç bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raunk -- 13 Nisan 2016; 1:35:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Koşullu geçmeye bak yoksa işin zor.Çıkmış sorulara bak işlemsiz soruları falan ezberle.Kitabın arkasındaki soruları ezberler.
    Yaş kaç bu arada?

88 liyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Koşullu geçmeye bak yoksa işin zor.Çıkmış sorulara bak işlemsiz soruları falan ezberle.Kitabın arkasındaki soruları ezberler.
    Yaş kaç bu arada?

88 liyim

Çalış geçmeye bak bende 89luyum bitsede askere gitsem diye bekliyorum.
    Yoksa bu saatten sonra 12 ay çok zor gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.