Şimdi Ara

AÖF OKUYANLAR, MATEMATİK'İ NASIL GEÇTİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
17.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar kaç sendir aöf de matematik yüzünden bocalıyorum,bunun yüzünden 3 ede geçemiyorumlisede matematik görmediğimizden oldu bunlar hepbu yüzden aöf'ü komple bırakmayı düşünüyorum şu dersi geçme yöntemi nedir yahu, Allah aşkına ,söylermisiniz,ona göre kayıt yeniletecem yada yeniletmiyecem...

• Valla meslek lisesi çıkışlıysan biraz zorlanabilirsin ama düz lisede okumuş olanlar pek zorlanmaz bence. Ben düz lise alan fen bölümü okumuşluğum olduğundan rahat geçtim. Dershaneye gitmeni öneririm...
  • bizim bir abi var her sınavda sallıyordu 7 tane aynı şıkkı alt alta yazıyordu sonra dıger bır sıkkı 7 kere öyle öyle sallayarak 70 aldı sonrakındende sallayarak 30 mu 40mı ne aldı sonucta 2 ortalamayla geçti
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

bizim bir abi var her sınavda sallıyordu 7 tane aynı şıkkı alt alta yazıyordu sonra dıger bır sıkkı 7 kere öyle öyle sallayarak 70 aldı sonrakındende sallayarak 30 mu 40mı ne aldı sonucta 2 ortalamayla geçti

oda iyiymiş ama sallamayla olmadı geçmişte,bu arada evet ticaret lisesi çıkışlıyım ve matematik yüzünden ne yapacağımı bilmiyorum
  • ben gırdım AOFye sınavsız hakkımız wardı 7 dersın 6sından kaldım 200er sayfalık 7 8 tane kıtap verdıler calıs calısabılırsen cok zor AOF deyıp gecmıcen
  • Bende meslek lisesi çıkışlıyım.
    Matematik için ders cd leri var. Ben onlardan alıp çalıştım. Vize 88, final 85 ile geçtim. Hep ucu ucuna mat den geçen biri olarak, bu ömür boyu aldığım en yüksek matematik notu oldu. sanada tavsiye ederim. Tabi çalışmak şart..

http://www.nealsak.com/v21/index.php?categories_id=91012
  • Turksat2A'da ZTV var...ÖSS ve OKS'ye yönelik...Orayı takip edebilirsin...Son derece yararlı kaliteli örnekler çözüyorlar ve yüzeysel geçmiyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: out

Bende meslek lisesi çıkışlıyım.
    Matematik için ders cd leri var. Ben onlardan alıp çalıştım. Vize 88, final 85 ile geçtim. Hep ucu ucuna mat den geçen biri olarak, bu ömür boyu aldığım en yüksek matematik notu oldu. sanada tavsiye ederim. Tabi çalışmak şart..

http://www.nealsak.com/v21/index.php?categories_id=91012

yahu mat den hep ucu ucuna geçipte, sonra 85 lerle geçmek büyük başarıtam olarak hangi cdlerden çalıştın acaba,
    artık ona göre bi karar verip bugün gidip kaydımı yeniletecem yarın son çünkü,
    bu arada geçen sene kayıt yeniletmediğim için haliyle parada yatırmamıştım, şimdi bu sene yeniletirsem,geçen sene yeniletmediğim için, bu sene ödemem gerekecek bi para olacakmı geçen seneye ait acaba..

• Anadolu lisesi mezunuyum, işletme birinci sınıf matematik çok kolay, hiç çalışmadan büte kalmadan geçtim, şimdi ikinci sınıftayım
  • Bu sene bizim hazırlık... İşletme okicaz DGS ile. Bu sene 4 ders var. İşletme, İşletmeye giriş vs... Bu sene geçeriz herhalde de seneye napıcaz bilmiyorum :) Matematik bizde de yok gibi bişey :)

Hayırlısı...

Ama büronun verdiği kitaplarla kalmayın. Yayınevlerinin çıkardığı özetli kitaplardan alın...
  • hayırlısı artık napacaz bu son şansımız bakalım
  • [bHÇ CEBELLESMEYE GEREK YOK

MATEMİTİK İÇİN EN TEK ADRES ANKARADA VE BÜYÜK İLLERDE MURAT İLKUMUT

HAYATIMDA MATEMATİK GÖRMEDİM DİYENİ BİLE GECİRİYORLAR..REFARANS ÇOK VEREBİLİRİM...]
  • matematiği kolayca geçtim de 2.sınıfta istatistik zor geldi geçemedim bu dersten varmı istatistikten zorlanan benim gibi
  • düz lise mezunuyum,ilk sınavdan 60 ikincisinde de 100 alarak geçtim

mat değilde benim derdim muhasebeyle.bende muhs.den geçemediğim için 3. sınıfa geçemedim ve şimdi dersaneye gitmeyi düşünüyorum

bu arada şu son final sınavında karşıma mattan kalmış biri oturdu onun muhasebesi iyimiş benim de mat,kağıtları değiştirelim dedi kabul etmedim ve yine kaldım acaba kabul etsemiydim??
  • TEK YOLU KURSA GİTMEK..KURSA GİT SANA MATEMATİK YANINDA MATEMATİKTEN NASIL GEÇİLİR ONU ÖĞRETİYOLAR..EĞER ANKARDAYSAN BANA ÖZELDEN ULAŞ DERSHANE İSMİ VE HOCA İSİMİ VEREYİM..
  • Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama sonuçta AÖF bütünleme sınavları yaklaşıyor...

2. Sınıftayım ama 2 sınıftaki bütün derslerimden geçtim. Gelgelelim, sadece Matematik kaldı. Oda 1. sınıftan. Ara sınavım ise, 47. Nasıl geçilir bu Matematik'ten...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.