Şimdi Ara

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu (875. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.700
Cevap
78
Favori
1.065.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris195

sınava iktisat fakultesınde gırmek gıbısı yok anfide orjınal yerınde

eskıden gunduz egıtım sırasında ceko okuyan arkadasla derse katılmıştım

bugun 2 dersten gırdım,sure 60 dakıka ve 20 soru ıcın 30 dakıka az bence

ılk basta cogu sıra bostu ama son 5 dakıka kala geldıler yanı herkes gırdı

sınav baslayıp 30 dakıka sonra cıkmak ısteyen cıksında sınıfın yarısı paldır kultur tak tuk seslerınde cıktı

okudugumu anlayamadım,onlar cıkarken ben ılk dersın daha 15 cı sorusunu yapıyordum

epey calıskanlarmıs...

2 cı derse gecıp 20 sorunun daha ılk 10 sorusunu yapmadan kalanlarda cıktı.onlarda cok calıskanmıs

sınav sonuna kadar 100 kısılık sınıfta 10 kısı kaldık

ıyıkı son 5 dakıkada eksık soruma baktım 2 tane daha yaptım

sonuc yıne suprız cunku a desem b cıkıyor falan genellıkle eleme yontemıyle yaptım

sorular orta zorluktaydı dusunmeyı gerektırıyordu onca ınsan cok erken cıktı

bence konuyu bastan sona bır ıkı kez okumak lazım ama buda cok zaman alıyor,butun ders ve konuları ıkı uc haftayı alıyor

sonrakı asamada sadece özet okumak ve soru cozmek

boşluk doldurmaca kalkmış,su dort yanlıs bır dogru olayıda kalksa ıyı olur 5 boşum var,zaten 20 soruydu

bence sınavlar cumartesı pazar degılde..pazar ve sonrakı hafta pazar olsa ıyı olurdu

1 ay sonra 8 unıte var nasıl yetişcek bakalım

finaller 13 - 14 Ocak 2018

Herkes de genelde öyle oluyor bendede hemen bitiriyorlar çoğu çıkmış sorulara bakıp giriyorda onlardan çıktığını nedense hiç göremedim Bende sona kalıyorum genelde Ama sona kalsam bile bir şey farketmiyor.

Sınav sonucuna. 4 yanlış 1 doğru kalkamaz bence kaldirmazlar millet bitirecek diye okulu zorluyorlar. Bugün 3 sınavım var Sabah 2 tane öğlen 1 tane arkadaş sabaha alsana öğlen sınavını niye 1 ders için o kadar saat bekletiyorsun. Bende buna sinir oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    katlıyorum pazar günü sabah ve öğlen oturumları olarak bitirlmeli. 2 güne yayılması çok saçma. bence anfide girmek dezavantaj üstte yazıldığı gibi giren çıkan çok gürültü olur konsantre olmaassın. şansıma iki sınavım da normal 20-25 kişilik sınıflardaydı.

ayrıca 20 soruya 30 dk çok çok fazla bence. ygs de falan soru başı 1 dk veriyor. ben genel işletme viktisattan girdim tam 30 dakikada bitti 40 soru iktisadım kötü olmasına rağmen. 30 dk dolunca hemen çıktım. dünkünde de 4 ders 80 sorum vardı bu sefer daha uzun sürdü tabi yaklaşık 50-60 dk da bitti ama yine de. zaten soruların geneli çalışan için kolay ve az zaman isteyen sorular. matematik falansa bahsettiğiniz bilemem tabii işlemleri falan uzun sürüyorsa.
  • Bugün sınıfta biri 5 dk boyunca kalemi masaya vurup durdu hocada çıkıp müdahale etmedi deli oldum herkeste o çocuğa bakıp durdu sonunda ben çıkıştım napıyosun ya sen diyerekten. Cebi bol kro tayfadandı belli saç baş abzürd giyiminden. O da biraz çıkıştı kendince. Hoca hala mal mal bakıyor ne bana ne ona müdahale etmedi. Sonra çocuk sınavdan çıktı kendi isteğiyle. Ağız tadıyla bi soru çözemiyoruz dedi sınıfta bir sırıtma sesleri oluştu sesi duyunca siniri bozuldu küfrederek kalemi yere fırlattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Bugün sınıfta biri 5 dk boyunca kalemi masaya vurup durdu hocada çıkıp müdahale etmedi deli oldum herkeste o çocuğa bakıp durdu sonunda ben çıkıştım napıyosun ya sen diyerekten. Cebi bol kro tayfadandı belli saç baş abzürd giyiminden. O da biraz çıkıştı kendince. Hoca hala mal mal bakıyor ne bana ne ona müdahale etmedi. Sonra çocuk sınavdan çıktı kendi isteğiyle. Ağız tadıyla bi soru çözemiyoruz dedi sınıfta bir sırıtma sesleri oluştu sesi duyunca siniri bozuldu küfrederek kalemi yere fırlattı

İyi yapmışsın barzoya kendisi çalışmamış diğerlerini rahatsız etmeye hakkı yok. Sanki çok soru çözmüş gibi atar yapması komik olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iktisat sınıfta girdim 200 kişilik sınıf duvardakı saat gorunmuyordu
    cogu kısı bos gırıyor elınde cep,okuyanlar elınde test kıtapcıgı cozenlerdı
  • Sorular eklenmiş arkadaşlar bilginize

• Yardımcı kitap kullanmaya gerek yok bence. Ekampüsteki içerikler ve çıkmış sorulara bakmak gayet yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 27 Kasım 2017; 13:40:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aöf geçme ortalaması kaç su an beyler geçen dönem 30 oldu diye biliyorum vize final ff gelmemesi için?
    30 muş iyi bari değişmez umarım herşey oluyor yakında değişir kesin :D ben ozaman mezun olurum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 27 Kasım 2017; 16:45:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Bugün sınıfta biri 5 dk boyunca kalemi masaya vurup durdu hocada çıkıp müdahale etmedi deli oldum herkeste o çocuğa bakıp durdu sonunda ben çıkıştım napıyosun ya sen diyerekten. Cebi bol kro tayfadandı belli saç baş abzürd giyiminden. O da biraz çıkıştı kendince. Hoca hala mal mal bakıyor ne bana ne ona müdahale etmedi. Sonra çocuk sınavdan çıktı kendi isteğiyle. Ağız tadıyla bi soru çözemiyoruz dedi sınıfta bir sırıtma sesleri oluştu sesi duyunca siniri bozuldu küfrederek kalemi yere fırlattı

O nedir ya Çıkışta kapıda bekliyorum dememiş bari. Onu da dese tam olurmuş.

Bu tarz adamlar nasıl para verip kaydolmayı beceriyorlar hayret vallahi.
  • cumartesi günü sabah oturumunda biri kimliğini unutmuş sınavın başlamasına 2 dk kala farketti gitti geldi filan,
    hocalar cevap kağıtlarına paraf atarken 2-3 kere sesli uyardı sınıfı doldurulması gereken yerleri doldurun diye.
    bizim sınıfında nerdeyse tamamı heralde tek dersten girmiş olaki 30dk dolar dolmaz herkes ayaklandı oğlanın kağıdı hocaların gözünden kaçmış.
    aynı oğlan pazar günü öğlen oturumunda denk geldi.
    sınavdan önce hoca kuralları filan okuyor.en sonda arkadaşlar doldurulması gereken yerleri doldurunuz,tekrardan kontrol ediniz ,dün başımıza böyle bir olay geldi diye söyledi,
    aklıma direk bu arkadaş geldi konum olarak yakın değildik yoksa söyleyecektim .neyse dedim çıkışta denk gelirse söylerim diye ama ben 2 dersten girdim 45. dk da filan çıktım çıkarken arkalara doğru bakındım göremedim arkadaşı

maalasef o arkadaşın cumartesi sabah oturumu geçersiz sayılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y_K_58 -- 27 Kasım 2017; 18:5:22 >
  • Anadolu Aof u geçirdik sıra Ataturk Aöf te fakat sinav merkezini yazin bütlerde Balikesir seçmiştim ama şuan evimdeyim İstanbul da ve sinava giremeyeceğim. Buda yalan oldu yine

• Bu sene sınavlar zor geldi bana kolay dediğimiz dersler bile zorladı çoğu kişi kalacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikizi olan varsa derslerı yarı yarıya calısıp sınava ıkısıde bır kısı olarak gırebılır
  • çıkan sınav sorularına nasıl bakınıyolor link varmı yoksa odamı kaldırıldı bulamadım.
  • Yardımcı kitaplar hakikaten boş çıkmış sorulara bakın çıkmasa bile az çok benzer sorular oluyor ama ne hikmettir bu vizede çok çıkmadı gibi.
  • Vizeler açıklandı.

Etik ve Türk dili alan varmı müthiş düşük almışım nasıl olur anlamıyorum finalde abanmak lazım
  • çalıstıgım dersten 0 aldım

cunku yanlıslar dogruyu goturdu.dıger calıstıklarım 20 falan

baska arkadasımında hepsı 20 ve altı

dıger baska arkadasımında bırı 30 dıgerı 20 ve cokca 0 ıle 10 u var

sanırım kolay bıtmıcek
  • ıkı dersten 30 almışım diğerleri yuksek çalıştım ama yinede ters köşe olduk. neyse bunada şukur
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    40 üstü notum yok allah belasını vermesin bu aöf'nin 40 aldığım dersden en az 80 almalıydım yanlışlar doğruyu götürmüş sanırım. Başlıcam bu okula benimde anayasa hukuku 0 mesela. Sıfır notmu olur arkadaş yok böyle bir şey sırf askerlik için okuyorum yoksa çekilmez ama bugidişle uzun dönem yapcam herhalde çünkü çalışsakda bir şey olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.