Şimdi Ara

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu (873. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.700
Cevap
78
Favori
1.065.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 871872873874875
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hukukun temel kavramları
    ikdisata giriş
    iletişim bilgisi
    İngilizce
    genel matamatik
    genel muhasebe
    sosyolojiye giriş

okulda ilk senem.ben bu dersleri aldım.iktisada giriş ve temel bilgi teknolojileri kitabım yok.elinde olan verebilirmi ?
    güz sınavında hangi konular cıkıcak
    bugün bi program yaptım kendime Canlı Derslere katılıcam ve bi tanede soru kitabcıgı lazım bana elinde olan varsa verebilirmi bu dersler için ?

bu murat aof nasıl iyimi ?
  • hage84 H kullanıcısına yanıt
    merhaba
    kardeşim anadolum e kampüs sistemi var orada kitapların pdfsi ve diğer öğrenim materyalleri var (video,deneme,test,mp3,özet) bakman çok faydalı olacaktır.

ayrıca vize sınavı için 8 ünitelik derslerde ilk 4 ünite vize sınavı son 4 ünite final sınavı olarak ayrılıyor ama final sınavlarında ilk konulardan genel tanımlı sorularda geliyor. geçmiş 3 senenin çıkmış sorularını çözmen çok yararlı olur.
    İyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y_K_58 -- 6 Kasım 2017; 21:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y_K_58

merhaba
    kardeşim anadolum e kampüs sistemi var orada kitapların pdfsi ve diğer öğrenim materyalleri var (video,deneme,test,mp3,özet) bakman çok faydalı olacaktır.

ayrıca vize sınavı için 8 ünitelik derslerde ilk 4 ünite vize sınavı son 4 ünite final sınavı olarak ayrılıyor ama final sınavlarında ilk konulardan genel tanımlı sorularda geliyor. geçmiş 3 senenin çıkmış sorularını çözmen çok yararlı olur.
    İyi akşamlar

aöfün normal verdiği kitaplar var bende 1-2 sene önce,acayip hatalı.
    e kampüste kitap pdflerine baktım çok farklılar.bir de orayı deneyelim bakalım :D sınavada çok az kaldı.
  • ben bi konu daha öğrenmek istiyorum.
    touchstone kitabında 2 tane cd vardı şimdi yükledim pc ye.
    birinde audio_ts ve video_ts var .video_ts de videoları hangi program çalıştırır.audioda ise boş dosya..bu normal mi?
  • quote:

merhaba

İyi akşamlar

ben calısmaya cabalıyorum ama cok yabancı kelıme var anlaması kafaya sokması zor

epey zor unuteler.tekrar tekrar okuyup not alıp ıyıce kafaya sokmak lazım.bunu yapsaydım zaten muhendıslık okurdum

tüm gün ıkı unute anca calısılıyor.bıde ertesı gun tekrar etmek lazım.oyle sınavdı denemeydı özetti vıdeoydu ıcın bır gunde ona saysak

2 unute ıcın 3 gunumuz gıder yanı bır kıtaba 1 hafta desek 7 kıtaba 7 hafta lazım
  • sesiniz çıkmıyor takır takır calısıyorsunuz.sınav gunude yok çalışmadımda 90 aldımda yok gecen senekı sorulara baktımda o yettide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Arkadaşlar merhaba bana birkaç konuda yardımcı olabilecek var mı?

Şuan ders ekleme ekranında sadece 7 ders görünüyor. Bunun anlamı bu 7 dersi geçersem mezun mu olacağım?

Normalde bu kadar az değildi derslerim ama şu önlisans belge yükleme olayından sonra ortalama yükselince bikaç derstende otomatik olarak geçmişim heralde. Bilgilendirme yapacak olan varsa gerçekten çok sevinirim.

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu

Dostum bahsettiğin önlisans belge yükleme olayı nedir? Bende ayrı bir önlisans okudum oradaki dersleri saydırabiliyor muyuz?
    Edit: Dgs ile geçişle yapılan bir olaymış baktım benimki direk 4 yıllık beni kapsamıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 14 Kasım 2017; 11:59:41 >
  • ben liseyi bıtırınce,matematık ogretmenden osym ıcın ders aldım.onun oglu ortaokul 2 deydı

cocuk okuldan gelıp kıtaplık odasında ders calısırdı.tv yok sokaga cıkmak yok.tum gun ders calısma

taktıgı ıse bır ust sınıfın derslerını erkenden calısıyordu.babası erkenden yetıstırıyordu.

hatta dershnelere gıtmıyordu ama sıf deneme amaclı babası gonderıyordu buda dershane sınavlarına gırıyordu full cekıyordu cok teklıf alıyordu

ortakul 2 deyken bıle lıse matematıgını turkcesını bılıyordu.banada test eleme yontemı yap sonra sona kalan 2 sıkkı dusun derdı.

hatta turkce bıle calıstırdı 45 sorudan 33 cıkarmıstım..cok ılgınc bır cocuktu

20 yıl eskıden olan olay evı ve babasını goruyorum.acaba nerde ne yapıyor
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Bne hiç çalışmıyorum, 6 ders varsa 1 tane kalıyor hep Geçen hafta yökdil vardı haftaya da ALes var, sonraki hafta da Aöf. Hep bir sorun çıkyıor Aöf yine güme gidecek
  • bende hıc calısmadan gecmeyı dusunuyorum.çalısınca kalıyor ınsan
  • Sınav yerleri belli oldu arkadaşlar
  • quote:

Sınav yerleri belli oldu arkadaşlar

nereden ögreniriz ?
  • Y_K_58 kullanıcısına yanıt
    aöf öğrenci otomasyonundan
  • sınav yerleri belli oldu ama sınava girecek kişi sayısı henüz belli değil
  • 3 dersim var 3 ayrı okula vermiş
  • arkadaşlar merhaba,
    bir tanıdığım rica etti touchstone1 diye birşey varmış ingilizce için kurulumunu yaptım ama grammar ve speaking naturally kısmındaki swf'leri bir türlü çalıştıramadım.
    siz bu programı nasıl kurdunuz?
    tekrar yazayım,programı kurdum cd ile,bilgisayardan başlatınca çalışıyor ama grammar ve speaking naturally kısımları swf'li dosya olduğundan açılmadı.flash player kaldırıp yükledim yine olmadı,tarayıcıya sürükledim yine olmadı. ne yapmak lazım ?

eklemehttp://www.cambridgelmsanadolu.org/docs/support/AnadoluDVDSupport.pdf
    bu linki buldum ama işe yaramadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 17 Kasım 2017; 21:25:27 >
  • ben bi türlü bulamadım..sınav yerim nerede link verebilrmisiniz?
  • Matematik sınavını full sallamayı düşünüyorum bu sınavdaki yanlışlarım diğer sınavlardaki doğru cevapları etkiler mi?
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    İnternet explorer a sürükleyip bırakın swf dosyaları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmara Üniversitesi mezunuyum. İkinci üniversite olarak Adalet okuyorum, mezun olduğum okula düşmüşüm. Çok iyi oldu yahu
  • 
Sayfa: önceki 871872873874875
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.