Merhabalar,
Amazon da oyuncu kulaklığı aldım. Oyun ses kalitesi güzeldi fakat müzik ses kalitesine önem verdiğim için bana uygun değildi.
Kulaklığı iade etmek istedim fakat firma, kulaklığın hijyen ürünü olduğu için iademi kabul etmedi.
Oyuncu kulaklıkların hijyen ürünü olduğunu ilk defa duydum. Bu kulaklıklar hijyen ürünü sınıfına mı giriyor? bilgisi olan var mı?
Penis hijyeni ve şekil sorunu hk.
Merhabalar,
Penisimin rengi beyaz tenli olmama rağmen koyu ve kirli duruyor. 27 yaşındayım, daha önce hiç ilişkiye girmedim ve 2 günde bir duş alıyorum fakat penisim hala kirli gibi duruyor. Penisi yıkarken kullanmamız gereken krem veya sabun var mı?
Sünnet sırasında kaza olduğundan dolayı penisimin baş kısmı şekil olarak çok kötü duruyor. Bu sorun ameliyatla çözülebilir mi diye doktora gitmeyi düşünüyorum ama sünnet sırasında yaşadıklarımdan dolayı doktarlarda güven sorunu yaşıyorum. Acaba aranızda daha önce penis başının şeklinin değişmesiyle ilgili ameliyat yapan var mı?
Bu sorunlar için hangi branştaki doktora gitmem gerekiyor? İstanbulda tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı?
Teşekkürler.
IMEI numarasının farklı cihazda kayıtlı çıkması
Merhaba,
N11 den satın aldığım huawei y7 telefonu bugün teslim aldım ancak kutunun üzerindeki imei numarasını e devletten sorguladığımda "huawei vodafone k3773" cihaza kayıtlı olarak gözüküyor.
Telefonu kullanırsam herhangi bir sorun olur mu? İade mi gönderiyim?
Huawei Y7 (2019) ve Huawei Y7 Prime (2019) arasındaki fark?
Merhabalar,
Huawei Y7 2019 almayı düşünüyorum ancak telefonun 2 tane neredeyse aynı özelliklere sahip modeli var ve ikisinin özelliklerine baktığımda kamera dışında bir fark göremedim. Prime ile normal telefon arasındaki farkı nedir? Hangisini almamı önerirsiniz?
Prime versiyonu olan telefonun ön kamerası 16mp diğeri 8 mp ve başka hiç bir özellik farkı göremedim. İkisininde fiyatı aynı.
Anadolu üniversitesi atanmış rektörün ilk icraati
Anadolu üniversitesi senato kararı ile akademik takvimde olan ve ders kaydına üç gün kala yaz okulunu kaldırıp yüz binlerce öğrenciyi mağdur etti, yaz okulundan sonra mezun olacağını düşünerek kpss ve dgs sınavına hazırlanan öğrencilerin 1 senesi gidecek.
|
Hangisini alayım? Legarda 1821 mdm || Trivor 4.0
|
Hasarlı Ürün İadesi Hakkında Yardım
|
YGS ve LYS puanı hakkında yardım
|
İnternet'den satış ile ilgili bir sorum var.
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 478
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.002 (Bu ay: 91)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.568 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic