Şimdi Ara

Aöf kimlik bandrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aöften kartımı aldım ama direk zarfı verdi ne bi bandrol yapıştırdı ne zarfı açtı direk fatura kağıdı gibi olan zarfı aldım

kartın arkasında bandrol yoksa geçersizdir yazıyor ama internette aratıncada bu sene bandrol uygulaması kaldırıldı diyor

yeni kayıt olup kart alan arkadaşlar sizinkinin arkasında bandrol falan yapıştırdılarmı

• kart olmadan sınava girebiliyor muyuz almadım ben kartı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

kart olmadan sınava girebiliyor muyuz almadım ben kartı ?

giriliyo tc le
  • Arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin lütfen. Aöf kartı olmadan sınavlara giremezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin lütfen. Aöf kartı olmadan sınavlara giremezsiniz.

https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/sinavlar-ve-sorumluluk-uniteleri/sinava-girmek-icin-gerekli-belgeler burada 2 madde yazmış ve burdan ben tc ile de sınava girilebileceğini anladım kesin olarak emin misiniz öğrenci kartı olmadan sınava girilmeyeceğine ?

• eXe20 E kullanıcısına yanıt
    2 senedir okuyorum bizi kimliksiz almadılar sınava hiç. Bu olay yeni mi gelmiş anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

2 senedir okuyorum bizi kimliksiz almadılar sınava hiç. Bu olay yeni mi gelmiş anlamadım.

bir de yanlis bilgi vermeyin deyip ban isareti yapistiriyor ama kendinin yanlis bildiginden bihaber YANLIS BILGI VERMEYIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didymos -- 11 Aralık 2015; 19:53:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimlik Fotokopisi Derdi..
    9 yıl önce açıldı
    Askerlik durum belgesi sorgulama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • didymos D kullanıcısına yanıt
    Sakin ol genç. Kaç senedir kimliksiz girilmiyor. Bu sene getirilmiş bir uygulama. Daha tecrübe edinmeden gelip burda laf vurma çabaları .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 11 Aralık 2015; 19:59:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.