Şimdi Ara

AÖF kursu tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: type-r

Arkadaşlar Murat/Beşiktaş kursu ücreti ne kdar bilgisi olan varsa paylaşabilir mi , ayrıca bir soru da sormak istiyorum bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim. Ben 2 yıllık Beykent Üniv Uluslararası Lojistik bölümünden mezun oldum. Bu sene dgs ile Aöf'ye geçtim 3. sınıftan devam edicem. (Almadığım dersler heralde yok o yüzden arada 1 sene beklemeceğim ayrıca ingilizce dersimde yok )

şimdi Allah kısmet eder mezun olursam Aöf'den çift diploma sahibi mi olacağım yani 2 Yıllık Beykent ayrıca 4 Yıllık Aöf İşletme diplomasına mı sahip olacağım ?

Bilginiz var mı ?

Ders başına 380 TL, kredi kartına taksit veya senet taksidi yapabiliyorlar. Kaç ay olduğunu bilmiyorum. Ben peşin ödedim 4 ders için 1400 TL ye kadar düştü, zorladım ama daha da düşmediler.

Ayrıca aynen çift diploma sahibi olacaksın. 2 Yıllık Beykent'te İngilizce almadıysan AÖF'de alırsın

• İngilizce aldım hocam hazırlık dahil. Çift diploma işide iyiymiş

Diğer bilgiler içinde teşekkürler.
  • Ben de İzmir için sorayım o halde? Daha önce giden arkadaşlardan önerilerini dinleyebilir miyiz?
  • ANKARA'da

Artıvizyon Kariyer

0312 431 9090
  • Arkadaşlar Ankara'da Alfa Akademi'de onedayaof isimli bir porje başlatıldı. Zamanı olamyanlara sadece 4 saatte vizeden ve finalden önce ders veriliyor. Ayrıca geçme garantisi var ve geçemezseniz paranızı iade ediyorlar. Ayrıca sitelerini inceleyip her tür sorunuzu sorabiliyorsunuz yardımcı oluyorlar. Yoğun çalışnalar için onedayaof birebir. Ayrıca internet üzerinden de eğitim vereceklermiş diğer şehirlerdekiler için. Murat'a falan gidip bir ton para verip üzerine geçememek ciddi sıkıntı, bir de AÖF kursları 1-1,5 ay sürecek kurslar değil zaten.
    www.onedayaof.com adresinden inceleyip, Rehberlik linkinden soru sorabilirsiniz.
  • Örnek notları inceleyebilirsiniz.
    onedayaof.com
    AÖF yardımcı kaynak kitaplar Ders notları ve kitap özetleri. Altın notlar
    http://onedayaof.com/aof_yardimci_kaynak_kitaplar_altin_notlar.asp
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.