Bildirim
AÖF kursu tavsiyesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende aylardır arıyorum karar veremedim aldığım fiyatlar şimdi iki katına çıkmış şok oldum düşünüyorum şimdi :D
Ben iki farklı kursa gidiceğim sanırım ingilizceyi murat aöf den alıcağım diğerlerini kavram akademi sanırım.Bakırköy şubesi istersen gün ve saatlerini verebilirim. -
Murat aöf fiyat olarak sanırım en pahalısı fakat derslere girip biraz da çalışırsanız kolay kolay kalmazsınız.Ben ilk senemde beşiktaş murat aöf ye gittim (hocaları mükemmel) Matematik bölge birincisi fln olmuştum.Sadece 1 dersten büt e kaldım o da almadığım derslerden biriydi.Sonrasında Karacan Akademi ye gittim fiyat hesaplı olması nedeniyle o da kötü bir dersane değil.Bi hocaya ısınamadım o yüzden girmedim derslere (benle alakalı). Sonuçta hangi dersaneye giderseniz gidin iş sizde bitiyo.Şuan dersaneye gitmeden örgün öğretimde okuduğum halde bile ders verebiliyorum ki sınavların gecesinde sadece çıkmış soruları ezberliyorum.(bazı dersler için geçerli tabi ki).Hiç derse dersaneye gitmeden de geçeceğiniz dersler olduğu gibi hukuk vs. tarzında bazı dersler için de değişik sorular geldiğinden dolayı dersaneye gitmeniz gerekebilir.Az ders alıcaksanız bence murat ı tercih edin biraz ilgilenirseniz pişman olmazsınız.Yok ben evde yapamam bi düzene girmem lazım dersaneye fazla ders için gidicem diyosanız karacan vs. gibi daha hesaplı kurslara yönelebilirsiniz.Nacizane fikrimdir.
Saygılarımla..
-
Sonunda murat aöfde karar kıldım ve gidip yazıldım bakırköy şubesine.İnşallah memnun kalırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: 0je
Sonunda murat aöfde karar kıldım ve gidip yazıldım bakırköy şubesine.İnşallah memnun kalırım.
Hocam hakkında hayırlısı olsun.Şunu unutma dersane ne kadar iyi eğitim verirse versin senin günlük tekrar yapman ve öğrendiklerini kalıcı hafızanda tutman önemli. -
Teşekkür ederim.Evet tekrar muhakkak yapılmalı. -
Kursa ne gerek var.Kursa gitmeden bitirdim aöf'yi -
Örgüne geçmek için mecburuz.Maksat notları yüksek tutmak. -
quote:
Örgüne geçmek için mecburuz.Maksat notları yüksek tutmak.
O işler zor.Nasıl geçeceksin?80 üzeri ortalaman olsa bile yatay geçişin nasıl yapıldığını biliyor musun?Yatay geçiş biraz üniversitelerin keyfine kalmış bir iştir.İsterse ortalaman 100 olsun almak istemiyorsa almaz.Hele aöf birçok üniversite tarafından üniversiteden sayılmıyorken.Kendim okudum oradan biliyorum işletme diplomam duruyor.Ben örgün okurken bile 90'a yakın not ortalamamla antalyadan mersine geçecektim mersin üniversitesinden hiç başvurma almıyoruz cevabı aldım.Yalova'ya geçebildim ama okulu en az 1 dönem uzattılar vazgeçtim.Örgüne geçsen bile sana 15-20 ders sorumluluk yükleyebilirler. -
DGS.dikey geçiş sınavı -
hocam dershaneye kayıt olmadan önce 1-2 saat derslere gir nasıl ders anlatıyorlar bir incele...zaten hiçbir kuruluş senin bu isteğine reddetmez...
isim yapmış kuruluşlar var ama herşey dersi anlatan hocada bitiyor bu kadar söylüyorum sana...fiyatları uçurmuş bizde herhalde burası profosyonel diyoruz ama alakası yok hoca hoca değilse bi işe yaramaz önemli olan senin o dersi anlaman...
benden sana tavsiye sınıf ne kadar az olursa senin için o kadar iyi olur,kalabalık sınıfta bu iş olmaz...
mesela benim dersler başladı dershanede sınıf 5 kişi çok güzel yıllık 750 tl ye kayıt oldum,,,hocalarıda çok iyi öyle üniversiteden çıkma 22-23 yaşlarında değil deneyimli hocalar -
Ben de Ankara'da bakıyorum arkadaşlar yazılamadım bir türlü. Karacan ve Murat arasında kaldım. Karacan 200 TL Murat 370 TL dedi ders başına. İkisinde iki tane şubesi var. Şube farkı ne kadar önemli acaba? Hoca vb. durumu için. -
ikiside güzel bence.ikisine birden gidebilirsiniz :)iletişim bilgisi için karacana gidecem herhalde tek orada var o ders. -
quote:
ikiside güzel bence.ikisine birden gidebilirsiniz :)iletişim bilgisi için karacana gidecem herhalde tek orada var o ders.
İkisi derken, misal Murat'ın Kızılay ve Sincan'da şubesi var. Sincan'a daha yakınım. Diyelimki oraya kaydoldum. Kızılayda da derse girebilir miyim yani anlamadım? -
yok hem murata hem karacana yazılın yani bi ders ondan bi ders ondan alın karar veremiyorsanız en iyisi :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Calpi84
Kursa ne gerek var.Kursa gitmeden bitirdim aöf'yi
Herhalde esnek saatli bir işte çalışmıyordunuz :)
Arkadaşlar ben de Murat'ın Beşiktaş şubesine kayıt oldum. En rahat dersleri anlayabileceğim ve sınavda çıkabilecek soru tahmini yapan Murat imiş. Ben yoğun çalışma hayatında üstüne bir de harıl harıl ders çalışmak istemedim. Sonuç itibariyle eskiden arabam olsaydı kasko ödeyecektim bu civarlarda havaya yani lükse para. Şimdi arabam falan yok, eğitim için para harcamış olacağım. Diplomada not ortalaması yazıyor mu bilmiyorum ama kariyer yapmak isteyenler için diploma gerçekten önemli. -
quote:
Orijinalden alıntı: kyorhan
quote:
Orijinalden alıntı: Calpi84
Kursa ne gerek var.Kursa gitmeden bitirdim aöf'yi
Herhalde esnek saatli bir işte çalışmıyordunuz :)
Arkadaşlar ben de Murat'ın Beşiktaş şubesine kayıt oldum. En rahat dersleri anlayabileceğim ve sınavda çıkabilecek soru tahmini yapan Murat imiş. Ben yoğun çalışma hayatında üstüne bir de harıl harıl ders çalışmak istemedim. Sonuç itibariyle eskiden arabam olsaydı kasko ödeyecektim bu civarlarda havaya yani lükse para. Şimdi arabam falan yok, eğitim için para harcamış olacağım. Diplomada not ortalaması yazıyor mu bilmiyorum ama kariyer yapmak isteyenler için diploma gerçekten önemli.
Muhasebecide çalışıyordum sabah 8.30 akşam 7.Eve gelince iki saat kendime gelemiyordum.Geçen sene 4.sınıfta işi bırakıp üniversiteye girdim.Üniversiteyi aöfle birlikte okudum.Vize ve final zamanları çakışıyordu.Biri bitiyor 1 gün bile ara vermeden diğeri başlıyordu.Yorgunluktan aöf finallere giremedim.Bütünlemelerde 9 dersi 10 gün çalışarak geçtim bitti.
Diplomada not ortalaması yazmıyor ama yanında verilen transkriptte yazıyor.Ben yüksek lisans istiyordum ama 1-2. sınıfların ortalaması düşük olduğundan ortalamayı pek yükseltemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 1 Aralık 2010; 1:13:24 >
-
Anladım sizin iş saatleri zaten hiçbir AÖF kursunun saatine uymazdı. Ben esnekten kastım saatleri belli olmayan (Akşamcı, sabahçı, gececi..vs) bir işte çalışmıyordunuz galiba idi. Kursa gitmeden şu muhasebeyi falan kendi kendine öğrenmek büyük başarı sanırım -
Muhasebeyi ben marmara üniversitesindede öğrenemedim.lisede muhasebeden 85 90 95 alırdım ama ezberleyerek tabi mantığı zor ya hesaplar kod lar felan...
Oyüzden sıktı bıraktım orayı.Aöf fotoğrafçılıkta mutlu mesudum şimdi.Çok güzel bir bölüm çok özel kelimeler ifade edemez benim için:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0je -- 5 Aralık 2010; 17:11:17 > -
Arkadaşlar Murat/Beşiktaş kursu ücreti ne kdar bilgisi olan varsa paylaşabilir mi , ayrıca bir soru da sormak istiyorum bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim. Ben 2 yıllık Beykent Üniv Uluslararası Lojistik bölümünden mezun oldum. Bu sene dgs ile Aöf'ye geçtim 3. sınıftan devam edicem. (Almadığım dersler heralde yok o yüzden arada 1 sene beklemeceğim ayrıca ingilizce dersimde yok )
şimdi Allah kısmet eder mezun olursam Aöf'den çift diploma sahibi mi olacağım yani 2 Yıllık Beykent ayrıca 4 Yıllık Aöf İşletme diplomasına mı sahip olacağım ?
Bilginiz var mı ?
Benzer içerikler
- dgs"ye girmeden açıköğretim lisans tamamlama
- açıköğretim staj olmayan bölümler
- çan eğrisi hesaplama
- anadolu üniversitesi e-sertifika yorumlar
- açıktan örgüne geçiş üniversite
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X