Arkadaşlar merhaba, 2017 Aralık ayına kadar tecilim var, AÖF öğrencisiyim. Bu dönemden dersim yok. Ama sisteme girdiğimde öğrencilik haklarından ve tecilden yararlanmak için ders alınmasa bile 205 TL yatırılması gerekiyor yazıyor. Ben bu 205 TL yi bu dönem yatırmasam 2017 Aralık ayına kadar olan tecilim bozulur mu? Mezun olmam için 1 dersim var oda 2. dönemden bir ders.
Sonuçta yine öğrencisin 2.dönemden dersim var diyorsun bence yatırmana gerek yok.Zaten sistemde borç görünür mü oda var Sen yine büroyu ara işini sağlama al
Benim de merak ettiğim bir soru bilenler buyursun.
AÖF'ü aradım(etkileşim merkezini) bu dönemden dersiniz yok pasif gözüküyo öğrenciliğiniz, bu dönem için askerlik şubesine okulumuz tecil için bilgilendirme yapmaz, aöf bürosuna gidip ek c2 belgesiydi sanırım onu alıp askerlik şubesine gidip görüşün dediler. Hafta içi çalışıyorum nasıl gidicem bilmiyorum. Bu konuda başka bilgisi olan yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Crizantem
AÖF'ü aradım(etkileşim merkezini) bu dönemden dersiniz yok pasif gözüküyo öğrenciliğiniz, bu dönem için askerlik şubesine okulumuz tecil için bilgilendirme yapmaz, aöf bürosuna gidip ek c2 belgesiydi sanırım onu alıp askerlik şubesine gidip görüşün dediler. Hafta içi çalışıyorum nasıl gidicem bilmiyorum. Bu konuda başka bilgisi olan yok mu?
Sonuç ne oldu hocam?
baycall
kullanıcısına yanıt
Askerlik şubesini aradım anlattım sorun olmaz falan dedi. Ama genede riske atamadım AÖF ücretini ödedim hocam.