Şimdi Ara

AÖF TEK DERS SINAVI ŞARTLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: SUPPERMAN

Ya ben şu olayı anlamıyorum telefonla aradım öğrenci işlerini Tek derse gireceğim FF dersim gno 2.35 mantıken bu dersi DD yaparsam mezun oluyorum. Telefondaki kadın GNO' nuz 2.00 ın altına düşmez ise evet mezunsunuz dedi.

E ablacım benim notum FF iken zaten gno' om 2.35 bu dersi DD yaparsam notum nasıl düşücek aksine artar ? Benim kaçırdığım nokta ne burda birisi söyleyebilirmi

Dostum bende hemen hemen seninle aynı durumdayım. Finansal Tablolar Analizi'nden tek derse kaldım.
    Benim ilk notum 30, eğer geçme notu 28 ise bende 2 soru yapıp gerisini aynı şık işaretlemeyi düşünüyorum.
    Benim ortalama 3.02 olduğundan düşme tehlikesi yok lakin kadının söylediği saçma olmuş. Ortalaman düşmez, harf notu yükselirken ortalaman niye düşsün ?

ortalamayı 29 yaptığın an DD olur ve geçmiş olursun ona göre planınızı yapın :)

• AÖF Bize son kazığını tek ders sınav yerini açıklamayı geciktirerek yapıyor, insanlar dört gözle bu sınavı bekliyorlar, uzak illere sınava gitme planları yapıyor, nasıl olurda sınav yerini açıklamayı son günlere bırakıyorlar anlamış değilim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.