Şimdi Ara

AÖF TEK DERS SINAVI ŞARTLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NOT: 27 Hazirandaki sınava girme şartlarını taşıyan arkadaşların sınava girmek için herhangi bir kayıt yaptırması ve para yatırması gerekmemekte. Sınavdan 2-3 gün önce altta yazılı olan;

https://ogrenci.anadolu.edu.tr/KayitBilgisi.aspx veya
    www.anadolu.edu.tr
    Redirecting to http://www.anadolu.edu.tr/e-sinav
    https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim
    sayfalarından TC numaraları ve şifreleri ile giriş yapmaları ve sınav giriş belgesinin çıktısını almaları sınava girebilmek için yeterlidir. Sınav sırasında daha önceki sınavlarda olduğu gibi Öğrenci Kimlik kartı, Nüfus Cüzdanı ve Sınav giriş belgesinin yanlarında bulunması gerekmekte. Kurşun kalem ve bir de silgi.

2015 Tek Ders Sınavı Giriş Şartları Nelerdir?

Anadolu Üniversitesi'nin açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı olup 2014-2015 öğretim yılının güz dönemi ya da bahar döneminde sadece bir (1) dersten başarısız olan ve bu dersini geçtiği takdirde mezun olabilecek durumdaki öğrencilere tek ders sınavı yapılacaktır.
    Tek ders sınavı aşağıda belirlenen esaslar çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

1.Kayıtlı olduğu bölüm/programda tüm dersleri alan ve sadece bir (1) dersten başarısız olduğu için mezun olamayan öğrenciler tek ders sınavına girebilirler.

2.Öğrencinin sınava gireceği tek derse 2014-2015 öğretim yılı güz veya bahar döneminde kayıt yaptırmış olması gerekmektedir.

3.Başarısız olduğu tek dersten (DZ), (YZ) harf notu alan öğrencilere tek ders sınav hakkı verilmez.

4.Uygulamalı dersler (laboratuvar, pratik çalışma, klavye öğretimi ve benzeri uygulamalı dersler) için tek ders sınav hakkı verilmez.

5.Tek ders sınav notu dönem sonu sınavı notu yerine geçer. Başarı notu, dönem içi notları ile tek ders sınav notunun yüzdelik bilgileri dikkate alınarak belirlenir.

6.Tek ders sınavı sonucunda hesaplanan başarı notuna göre öğrencinin harf notu, ilgili dönemde o dersten bağıl değerlendirme sonunda oluşan harf notu aralıkları dikkate alınarak belirlenecektir.

7.Her ne sebeple olursa olsun tek ders sınavına katılmayan veya katılamayan öğrenciler için mazeret sınavı yapılmaz. Tek ders sınavına girmeyen öğrencilerin dönem sonu harf notları geçerli olacaktır.

8.Tek ders sınavı 27 Haziran 2015 Cumartesi günü saat 14:00’de Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Samsun, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa ve cezaevinde olup tek ders sınavına girebilecek öğrenciler için bulundukları illerdeki cezaevlerinde gerçekleştirilecektir.

9.27 Haziran 2015 Cumartesi günü tek ders sınavının yapılacağı illerde ve KKTC/Lefkoşa’da bulunan AÖF büroları 10:00 – 15:00 saatleri arasında açık olacaktır.

10.Tek ders sınavına girecek öğrencilerin sistemimizde kayıtlı olan sınav merkezlerine göre sınav yapılacak illere atamaları aşağıda yer alan tablo kullanılarak Fakülte tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimiz tek ders sınavına gireceği sınav ilini, 11-12 Haziran 2015 tarihlerindewww.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin “Giriş Yapmak İçin Tıklayınız” bağlantısından T.C. kimlik/öğrenci numaraları ve şifreleri ile öğrenci sayfalarına giriş yaparak, AÖF bürolarına bizzat giderek veya 444 10 26 – 850 200 46 10-19 (10 Hat) nolu Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi’ni arayarak değiştirebilirler. Belirtilen tarihlerde değişiklik yapmayan öğrenciler Fakülte tarafından atandıkları sınav ilinde sınava girmek zorundadırlar.

Mesaj tarafımca tekrar düzenlenmiştir. Yukarıdaki bilgileri altta yer alan sayfadan alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 10 Haziran 2015; 20:53:20 >

• Hangi ilde sınava gireceğinizi tablodan bakabilirsiniz, çünkü Tek Ders Sınavı her ilde yapılmayacak.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir konu olmuş açıklayıcı.

Şimdi şunu teyit almak istiyorum...

Genel not ortalamam 2.36 yani ortalamam yeterli bu konuda sıkıntı yok.

Finansal Tablolar analizi DD notu 28,26...

Benim vize notum 50 finalden 10 aldığım için 22.00 ile FF geldi ve kaldım.

Şimdi buna göre vizem 50 tek ders sınavından bütün şıkları A yapsam 20 alırım ve ortalamam 29 olur. Bune göre benim sınava girmem formalite icabı olacak doğrumu arkadaşlar ?
  • SUPPERMAN kullanıcısına yanıt
    Madem oyle finalde niye o taktigi yapmadin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsilli serseri

Madem oyle finalde niye o taktigi yapmadin?

ortalamanın 28 olacağını nerden bilebilirdim ?
    Gecen senenin çan notlarina bakmismiydin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet sınavı için
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bende 2 dersten %100 kaldım dıyordum, çan egrısı 25 lere kadar dusmus, 35 aldım 2 derstende gectım :)
  • Arkadaşlar bende tek derse kaldım türk vergi sisteminden gireceğim. Tek ders sınavı final yerine geçiyor değil mi ağırlıklı olarak 5-8 ünitelerden mi gelecek sorular?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-sniper-_

Arkadaşlar bende tek derse kaldım türk vergi sisteminden gireceğim. Tek ders sınavı final yerine geçiyor değil mi ağırlıklı olarak 5-8 ünitelerden mi gelecek sorular?

bu soruyu bende merak ediyorum bende türk vergi sisteminden tek ders sınavına giricem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Arkadaşlar bende tek derse kaldım türk vergi sisteminden gireceğim. Tek ders sınavı final yerine geçiyor değil mi ağırlıklı olarak 5-8 ünitelerden mi gelecek sorular?

bu soruyu bende merak ediyorum bende türk vergi sisteminden tek ders sınavına giricem.

Bana kizma ama sen hala mezun olamadin mi yaww

• quote:

Orijinalden alıntı: SUPPERMAN

Güzel bir konu olmuş açıklayıcı.

Şimdi buna göre vizem 50 tek ders sınavından bütün şıkları A yapsam 20 alırım ve ortalamam 29 olur. Bune göre benim sınava girmem formalite icabı olacak doğrumu arkadaşlar ?

bu konuda hala bir cevap alamadım tam bilgi verecek yokmu ?
  • quote:

quote:

quote:

ya baba sorma ,

34.40 aldım ortalama 34.50 olsaydı mezundum :D

FF düştü tek ders sınavına giricem ne bahtsız adamım ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya baba sorma ,

34.40 aldım ortalama 34.50 olsaydı mezundum :D

FF düştü tek ders sınavına giricem ne bahtsız adamım ya

Olur olur dert etme yaparsin

• quote:

quote:

Güzel bir konu olmuş açıklayıcı.

bu konuda hala bir cevap alamadım tam bilgi verecek yokmu ?

Yukarıdaki 6. maddeyi dikkatle okursan, sorunun cevabi orada var, kalınan tek dersin ilgili dönemi diyor, sen bu dönem (2014 Bahar döneminde) tek dersten kalmışsan bu dönem o dersin çan eğrisi notu geçerli olacak diyor...

Evet dediğin gibi olması lazım. Yine büroya gidip daha net bilgi al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timsah90

Evet dediğin gibi olması lazım. Yine büroya gidip daha net bilgi al.

aynen kesin bilgiyi almak şart boşu boşuna yalan olmuyalım :) ama 20 puan yetiyorsa fanteziyede gerek yok hepsini aynı şıkkı yapıp çıkıp garanti şekilde mezun olurum.
  • Başlık başındaki mesaj güncellenmiştir.
  • Ya ben şu olayı anlamıyorum telefonla aradım öğrenci işlerini Tek derse gireceğim FF dersim gno 2.35 mantıken bu dersi DD yaparsam mezun oluyorum. Telefondaki kadın GNO' nuz 2.00 ın altına düşmez ise evet mezunsunuz dedi.

E ablacım benim notum FF iken zaten gno' om 2.35 bu dersi DD yaparsam notum nasıl düşücek aksine artar ? Benim kaçırdığım nokta ne burda birisi söyleyebilirmi
  • quote:

Ya ben şu olayı anlamıyorum telefonla aradım öğrenci işlerini Tek derse gireceğim FF dersim gno 2.35 mantıken bu dersi DD yaparsam mezun oluyorum. Telefondaki kadın GNO' nuz 2.00 ın altına düşmez ise evet mezunsunuz dedi.

E ablacım benim notum FF iken zaten gno' om 2.35 bu dersi DD yaparsam notum nasıl düşücek aksine artar ? Benim kaçırdığım nokta ne burda birisi söyleyebilirmi

Dostum bende hemen hemen seninle aynı durumdayım. Finansal Tablolar Analizi'nden tek derse kaldım.
    Benim ilk notum 30, eğer geçme notu 28 ise bende 2 soru yapıp gerisini aynı şık işaretlemeyi düşünüyorum.
    Benim ortalama 3.02 olduğundan düşme tehlikesi yok lakin kadının söylediği saçma olmuş. Ortalaman düşmez, harf notu yükselirken ortalaman niye düşsün ?

Not: Bir de bana 2 tane çıkması kesin garanti soru verin. Ders çok zor, geçmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcan35 -- 16 Haziran 2015; 10:40:35 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.