Şimdi Ara

aof vizelere girmek zorunlu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AOF vize sınavına gitmedim. Fİnalden geçerli not alırsam sınıf geçilir mi?

• Vizeni 0 olarak hesaplar final veya bütte yeterli puanı alırsan geçersin.

73 alman gerekir sanırım.
  • final veya bütünlemede en az 71 geçer.
  • peki vizede 100 alan biri finalde düşük kaç alırsa geçer... Yani finalde 50 ve yukarı alma zorunluluğu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frekans33

peki vizede 100 alan biri finalde düşük kaç alırsa geçer... Yani finalde 50 ve yukarı alma zorunluluğu var mı?

Vizeden 100 alırsan finalde 28 alsan yeter ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frekans33

peki vizede 100 alan biri finalde düşük kaç alırsa geçer... Yani finalde 50 ve yukarı alma zorunluluğu var mı?

50 sınırı yok aöf de... Normal olarak 4 işlem yaparsın ve alman gereken notu hesaplarsın o kadarı yeter.
  • 0,3*vize+0,7*final notu=50 veya daha büyük olmalı vizeden 100 alan finalde 29 alırsa geçer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik kpssye engel mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende gitmedim bu hafta sonu yapılan sınava ? Sınıfta kalırsam gelcek sene tekrar okucam 1 den hiç çalışmadıgım ıcın gıtmedım cunku 4 yıllık unı ıcın calısıyodum acaba ? gelcek sene sınıfta kalırsam bu sene 1 ci sınıfı seneye ne yaparak okuyabılırım ?
  • Ben iktisat 1. sınıfım. cumartesi yapılan hukuk, matematik, muhasebe ve teknoloji sınavına gittim. Ve büyük ihtimallede muhasebe hariç diğerlerinden kötü puan gelmeyecek.

Ancak pazar günü yapılan davranış bilimleri, iktisat ve işletme derslerinin sınavına gidemedim(sağlık sorunları nedeniyle).

Yaptığım hesaplamalara göre gidemediğim 3 dersten geçmek için iktisat ve işletmeden(36 soru) en az 26 doğru yapmam lazım. Davranış bilimlerinden ise 22 doğru yapmam lazım. Ben bir şeyi anlamadım:

Şimdi diyelim işletmeden geçmek için 50 puanı geçmem lazım. vizeden 0 puan gelecek. finalden de diyelim 60*7/10 =42 puan geldi. toplam 0+42=42 etti. 50 olması lazım. Yani bütünleme sınavına girmem lazım. Bütünleme sınavının da yüzde 70 i alınıyor.yani finalden aldığım 42 puanın yerine bütünlemede aldığım mı geçecek yoksa +8 puan bana yetecek mi ?

Bir de bir üst sınıfa geçmek için maks. kaç ders zayıf olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalist_18

Ben iktisat 1. sınıfım. cumartesi yapılan hukuk, matematik, muhasebe ve teknoloji sınavına gittim. Ve büyük ihtimallede muhasebe hariç diğerlerinden kötü puan gelmeyecek.

Ancak pazar günü yapılan davranış bilimleri, iktisat ve işletme derslerinin sınavına gidemedim(sağlık sorunları nedeniyle).

Yaptığım hesaplamalara göre gidemediğim 3 dersten geçmek için iktisat ve işletmeden(36 soru) en az 26 doğru yapmam lazım. Davranış bilimlerinden ise 22 doğru yapmam lazım. Ben bir şeyi anlamadım:

Şimdi diyelim işletmeden geçmek için 50 puanı geçmem lazım. vizeden 0 puan gelecek. finalden de diyelim 60*7/10 =42 puan geldi. toplam 0+42=42 etti. 50 olması lazım. Yani bütünleme sınavına girmem lazım. Bütünleme sınavının da yüzde 70 i alınıyor.yani finalden aldığım 42 puanın yerine bütünlemede aldığım mı geçecek yoksa +8 puan bana yetecek mi ?

Bir de bir üst sınıfa geçmek için maks. kaç ders zayıf olabilir?

büte girerken finaldeki notun siliniyor onun yerine bütdeki notun geçerli oluo, yani finale tekrar girmiş gibi oluosun bütün şartlar aynen geçerli +8 filan die eklenme gibi bişi yok yani

üst sınıfa geçmek için de.. max 2 ders bırakabilirsin.. yani 7 dersin varsa 5 tanesini geçmen gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.Po7 -- 5 Nisan 2010; 18:54:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.