Şimdi Ara

AÖF Vizeyi Kaçırdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dikey Geçiş ile AÖF İşletme bölümüne geçiş yaptım.Şuan hazırlık sınıfındayım.Aldığım dersler;

-Genel Muhasebe
    -Genel İşletme
    -İktisada Giriş
    -Hukuka Giriş

Hastalık durumumdan dolayı vizelere giremedim.(Çalışamadım da) Şimdi bir üst sınıfa geçmek için en az 2 dersten geçmeliyim.

1.sorum 2 hafta içinde hangi 2 derse kasarsam ikisinden de 71 alıp bir üst sınıfa geçme ihtimalim daha yüksek olur.Yani bu 4 dersten en kolay olan 2 si hangisidir?

2.sorum gerçekten kasayım mı yoksa işten geçti sıfırdan başlayıp 71 almak çok mu zor?

Ciddi bir şekilde tavsiyede bulunan,cevap veren ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: lufthan

bence 4 dersede asıl finallerde

73 alman lazım geçmek için yani 30 soruda 22 doğru demek oluyor bu

biraz sıkıntılı bi dönem olacak

finallerde hepsine çalış, 1 tanesini verirsin bence en kötü

bütünlemede de daha iyi kavramış olacağın için gene en kötü 1, iyi düşünceyle 2 tanesini verebilirisn

bence hepsine aynı oranda çalış hem şansın yanında olur, hemde gönlün rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babacula -- 16 Mayıs 2010; 14:31:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacula

bütünlemede de daha iyi kavramış olacağın için gene en kötü 1, iyi düşünceyle 2 tanesini verebilirisn

bence hepsine aynı oranda çalış hem şansın yanında olur, hemde gönlün rahat olur

Benim için önemli olan bir üst sınıfa geçmek,yani finalde 1 ders bütde 1 ders versem bile yeter. 2 dersten geçsem bir üst sınıfa geçerim kalan 2 sini de seneye
  • quote:

quote:

Benim için önemli olan bir üst sınıfa geçmek,yani finalde 1 ders bütde 1 ders versem bile yeter. 2 dersten geçsem bir üst sınıfa geçerim kalan 2 sini de seneye

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Bence şuan 1 ders çalış o da işletme olsun çünkü bana göre en kolayı işletme.

Bütünlemede de artık isteğine göre hepsinimi verirsin yoksa sadece 1 tanesine mi çalışırsın orası sana kalmış bişey.Diyelimki finalde de hiçbirini veremedin bütünlemeye çalışacak çok uzun vaktin olacak ama hem yazın sıcakta çalışmak zor oluyor hem de tek sınava gireceğin için başka şansın kalmıyor maalesef.

O yüzden kendine göre bir sıralama yap kolaydan zora doğru o şekilde çalış. Kolay gelsin hepsini geçmen dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: denizz19

Bence şuan 1 ders çalış o da işletme olsun çünkü bana göre en kolayı işletme.

Bütünlemede de artık isteğine göre hepsinimi verirsin yoksa sadece 1 tanesine mi çalışırsın orası sana kalmış bişey.Diyelimki finalde de hiçbirini veremedin bütünlemeye çalışacak çok uzun vaktin olacak ama hem yazın sıcakta çalışmak zor oluyor hem de tek sınava gireceğin için başka şansın kalmıyor maalesef.

O yüzden kendine göre bir sıralama yap kolaydan zora doğru o şekilde çalış. Kolay gelsin hepsini geçmen dileğiyle...

Alıntıları Göster
    Sadece işletmeye kasıyım.Bütde de Hukuka ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sadece işletmeye kasıyım.Bütde de Hukuka ?

Alıntıları Göster
    Eğer işletmeyi verebilirsen finalde esasında çalıştığında hepsinide verebilirsin artık tercih senin...
  • quote:

Eğer işletmeyi verebilirsen finalde esasında çalıştığında hepsinide verebilirsin artık tercih senin...

işletme zor diye mi böyle bişey söyledin?

onu vermeden diğerleri zor mu?
  • quote:

quote:

işletme zor diye mi böyle bişey söyledin?

onu vermeden diğerleri zor mu?

Alıntıları Göster
    Hayır işletme tam tersine diğerlerine göre daha kolay bence,hani işletmeyi aradan çıkarırsan diğerlerine de bütünleme de düzenli çalışırsan hepsini verebilirsin.

• quote:

Hayır işletme tam tersine diğerlerine göre daha kolay bence,hani işletmeyi aradan çıkarırsan diğerlerine de bütünleme de düzenli çalışırsan hepsini verebilirsin.

Alıntıları Göster
    Deniz o zaman bir tek işletmeye kasıyorum.Diğerleri büt e
  • Finalde Vize konuları da çıkıyor mu?
  • quote:

Deniz o zaman bir tek işletmeye kasıyorum.Diğerleri büt e

Alıntıları Göster
    Hadi kolay gelsin.
  • quote:

Hadi kolay gelsin.

Sağol kanka sonuçları buraya yazcam
  • quote:

73 değil 71 bilmeden konuşmayalım.
  • quote:

Finalde Vize konuları da çıkıyor mu?

Çıkar.Soruların 1/3'ü vize konularından her dersten 71 almak zorundasın işin zor senin.Aynı durumu geçen yıl yaşadım finalde 67 alıp kalmıştım.Bütünlemede 83 alıp kurtardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

Finalde Vize konuları da çıkıyor mu?

Çıkar.Soruların 1/3'ü vize konularından her dersten 71 almak zorundasın işin zor senin.Aynı durumu geçen yıl yaşadım finalde 67 alıp kalmıştım.Bütünlemede 83 alıp kurtardım.

Kardeş nasıl yapacağız ? Ben iki dersten geçsem yeter
  • öncelik işletme olsun en kolay o ben dogru duzgun calısmadan vızeden 80 almıstım ve hukuk a bakabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

öncelik işletme olsun en kolay o ben dogru duzgun calısmadan vızeden 80 almıstım ve hukuk a bakabılırsın
    Finalde İşletme

Bütde Hukuk

• quote:

quote:

73 değil 71 bilmeden konuşmayalım.

71 diye bir not yok,öğrenelim öyle sallayalım karşımızdakine

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.