Şimdi Ara

AÖL mi? FL mi? AL mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, Benim sizlere de danışmak istediğimi bi konu var. Ben 10.sınıfa gidiyorum. Bazı özel nedenlerden dolayı bulunduğum özel okuldan ayrılcam. Fakat karar veremediğim konu hangi devlet okuluna geçeceğim. 2012-2013 öğretim yılında yani 2012 yılında liseye girdim. SBS ortalama puanım 471 idi. Ben de ilk olarak puanı yüksek olan Şanlıurfa fen'i ikinci olarak ise TOBB Fen Lisesi'ni tercih ettim. İkinci tercihimi asilden ilk tercihimi de 2.sırada yedek olarak kazandım. Sonrasında ise ilk tercihimi de asil olarak kazanmışım sanırım çünkü babamı bikça kere aramışlar gelin kaydını yapalım diye. Fakat ben özel okulda geçtim. Şimdi bu kontenjan meselesinin kalkmasından dolayı okulumu değiştirmeye karar verdim. gidebileceğim üç alternatif var : 1.olarak ilk tercihim olan fen lisesi 2. olarak şanlıurfa anadolu lisesi 3. olarak ise Mehmet Güneş anadolu öğretmen lisesi. Sizce hangisini seçmeliyim. Bu arada çalışan birisi değilim sadece dersi dinlerim yani. bu yüzden fen lisesine soğuk bakıyorum orada olan arkadaşlarında dediğine göre yazılılar da bi hayli zormuş. Bu yüzden kendimi tehlikeye atmak da istemiyorum. Cevaplar için şimdiden sağolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taşrada EE mi IE mi?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.