Şimdi Ara

Taşrada EE mi IE mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercih listeme Veri bilmi, ctis, stat ve aktüerya yazacağım muhtemelen. Ama sıralamam 178k olduğundan kendimi garantiye almak için mühendislik yazmak istersem taşra geliyor. Taşrada IE mi mantıklı EE mi? Kendimi IE'ye daha yakın görüyorum ama bazıları taşradan en fazla mcdonalds vardiya amiri olursun muamelesi çekiyor. EE daha mı mantıklı? Makine mühendisliğinin çalışma şartlarını pek sevemiyorum ama düşün derseniz otomotiv müh yazabilirim belki son zamanlarda çok fazla otomotiv yatırımları var türkiyede çinliler de şirket kuruyormuş. Taşrada ee okumak mı batıda otomotiv okumak. mı otomotiv şirketleri için daha iyidir?

Say 178kdan müh yazma zorunluluğunuz olsa hangi müh yazarsınız?

Mezun kalamıyom fıtık var oturamıyorum

IE endüstri, EE elektrik elektronik

• Mis gibi liste, restoran menüsü gibi maşallah. O kadar alakasız iki alan ki, nasıl arasında kaldın anlamadım.

• taşrada ie saçma , elektronik okuyup daha iyi yerlere gelebilirsin. karabük ee mezunu birinin siemens’e falan girdiğini duymuştum. taşra olmasına rağmen böyle kendi geliştirip aradan sıyrılan insanlar var ee’de. Ama taşrada endüstri okuyup biri nasıl ön plana çıkacak bilemiyorum

• bence mühendislik vs. değmez

• La bu fitigin tedavisi yok mu bugün olmazsa yarın yine sorun cikaracak
  • Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

Derece yapanlara böyle konuşması kolay

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

ya ben anadoluda endüstri düşünüyordum ya hiç mi okunmaz :( sivas falan mesela,hem endüstri yükselişte her üniversitede, o da bir teselli benim için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu tip mi???
    7 yıl önce açıldı
    Bilkent EE mi daha zor ODTÜ makine mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fierpell kullanıcısına yanıt

hocam maalesef okunmaz dürüst olmak gerekirse. endüstride network dediğimiz olgu çok önemli bunu ne sivas sağlar ne de sivasta üni okuyan öğrenciler. siz mezun olunca muhtemelen piyasaya hakim olan istanbul ankara gibi yerlerde iş bakacaksınız ama rakipleriniz istanbulda ankarada vb okumuş ve iyi kötü bir sosyal ağ oluşturmuş olacak. onların arasından size gelmesi için 40 fırın ekmek yemeniz lazım. sivasta endüstri okumaktansa marmara veya istanbul ünide işletme iktisat okumak çok daha mantıklı belki ea sıralamanız yetiyorsa onları düşünün. hem mühendislik gibi ağır ders yükünüz olmaz hemde istanbulda daha iyi cv oluşturursunuz 4 yıl boyunca ayrıca bu üniler köklü ve hala piyasada ismi olan okullar.

Peki eede nasıl kendimizi geliştirebiliyoruz? mesela cengde programlama dili framework falan öğrenir gelişirsin eenin donanım kısmını staj yapıp dil öğrenmek dışında nasıl geliştirebiliyoruz? Bu sıralamalardan ceng türevi bir şeye girmeye çalışmak en mantıklısı mı olur diyorsunuz?
  • YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt

sağlık bölümü yaz geç. 2 yıllı sağlık ya da hemşirelik. ne kendini geliştir ne de dil öğren vs. rahatça iş bulursun. mühendislik yazılmaz artık maaşlar ve çalışma şartları çok kötü.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    ablam yazma diyor

peki taşrada pc okunur mu? yozgatta çorumda falan?

• kpss'de ataması hangisinin daha çoksa onu seç. zira özel sektörde şansın yok.

• CEO olup dünyaya açılmak mı yoksa elektrikçide çalışıp lamba değiştirip kablo bağlamak mı
    Sen karar ver
  • Forumda mezuna kalmamak için gördüğüm en garip bahane olabilir bu. Bel ve karın kaslarini güçlendirmeyip düğün taburesinde ders calistigin için oturamiyorsun, fıtık çözülmeyecek bir rahatsızlık değil.
  • ElFerrari kullanıcısına yanıt
    Düğün taburesi ayrıntısı
    fıtık birkaç ayda iyileşmiyor öyle

sürekli oturmaya dikkst etmek gerek gün içinde 1 saatten fazla otursam başlıyor uyuşmalar
  • YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt

İyileşmiyor çünkü tedavi olmadın. Kendi kendine iyleşebilecek bir rahatsızlık değil bu.

Ekstra olarak uyuşma varsa büyük ihtimal pirifomis sendromu da vardır. Her halükarda iyi bir fizyoterapistten (devlet hastanelerindekiler değil) sana özel yazılmış bir program almadan tam olarak iyileşemezsin. YKS'ye hazirlanmasan da üniversite de sorun çıkarır bu.

neden uyuşmanın piriformosten kaynaklı olduğunu düşünüyorsun fıtık uyuşma yapmadan sadece ağrı mı bakıyor?

gideceğim beyin cerrahına yakında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.